![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
eu prin rebrush inteleg copierea unui lucru deja existent! ai adus ceva nou masini ? NU , ai folosit alt design ? NU , deci ai copiat ce au facut altii ( a copia nu inseamna neaparat sa dai copy / paste)
Nu ai cum sa zici ca nu esti de acord cu ce am scris mai sus. |
Quote:
|
ok santule nu ma mai contrazic cu tine nare rost
|
Quote:
|
Quote:
oricum am dreptate |
Quote:
|
2 Attachment(s)
bine ma voi astia care sunteti mai "tunangii" lol parca photoshop trebuie neaparat sa fac praguri cu aripi si venturi de intrii prin ele ..... **************************************************
si a 2 masina ... cara am facut`o cp + brush nota moderator: daca nu-ti convine, lasa-ne nene si ramai in America ta, n-a uitat nimeni cand ne-ai trimis in ..puncte puncte ... lasa fumurile si taci din gura tu. |
asta cum se numeste? mazda s2000 sau honda rx 8 :lol:
|
mazdaspeed ferrari s2000 ...misto jantele :)
|
mai conteaza acum ce donori a folosit ?! eu zic k lucrarea e destul de buna , cu toate k o mare parte din mashina e cp.
|
2 Attachment(s)
;)Infinity;)
|
Selecţii strāmbe, colţuroase...
Plasa in spoiler parcă e pusă cu furca, se vede că ai scos clanţa uşii , să nu mai vorbim de cuciucurile alea, care zici că-s petecite;)... |
2 Attachment(s)
o mazgaleala la scoala urmata de o zi pierduta acasa:D
astept pareri..... P.S. : nu e lucrata in detaliu asa k nu imi ziceti de selectii si din astea......am pus accentul pe design |
Quote:
|
Quote:
|
nu e colorata cu tableta e facuta normal in photoshop......oricum sper sa imi iau tableta cat de curand
|
2 Attachment(s)
Pun si io impala asta.E ceva quick si clean.Numa' bine!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina cu care particip la challenge...:-S
cam asta e...pareri??? |
In mare e foarte ok...dar ai zone blurry...zone nefocalizate ;)
|
Quote:
nu vreau sa ma scot...dar nam ce face...asta e. |
Si eu folosesc Paint Shop Pro-ul :-P ...jasc-ul e vechi ..cauta si instaleaza Corel Paint Shop Pro Photo X2 :) ..si selectionezi zonele blurry, apoi le dai sharpness mai mare :)
|
Quote:
ti-as fi foarte recunoscator dak mi-ai da kitu de la paint shopu tau... dak il ai si vrei sa mil dai...lasami id-u de mess pe pm. ms anticipat :D |
bossu - ai luat de pe masina veche doar janta si jumate de cauciuc , restul a ramas de la masina veche.Folia e cam ireala.... ai putea sa te stradui putin mai mult
nld - conceptu in sine e tare dar nu inteleg o chestie , ai vrut sa il faci scoica ? :lol: seby - in partea din fata a masinii se vede ca ai schimbat back-ul , puteai sa cauti alte jante , buza din fata mai bine nu o faceai.reflexiile dupa parbriz nu prea au treaba cu backgroundul fily - super , imi place.janta spate e purin stramba , pe lateralul masinii ai un contrast aiurea al culorillor.daca ai vrut sa faci folie pe geamuri , nu ti-a iesit |
nu chiar........uita-te la conceptele de la mazda...taiki...etc....sunt multe.... si au linii de genul asta....eu am exagerat putin da imi place asa
|
pai arata bine.eu am zis in spirit de gluma :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
infinity g35
|
Ca de obicei, ideea şi punerea ei pe maşină, flawless ! Detaliile te omoară pe tine !
Felicitări ! |
Quote:
|
mereu ti-am apreciat ideeile ! Felicitari 10+ din partea mea !!
|
2 Attachment(s)
Prima mea tentativa de brush spoiler si praguri ....:rolleyes2
|
ca][n - ce e aia verde din parte dreapta a masinii ? destul de urate reflexiile la banda alba de pe asfalt.nu prea arata bine lumina de la jante.pe plafon "acele ceva" nu sunt chiar egale :)
Per total e bine bossu - singuru lucru bun facut sunt jantele!Bravo :| |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia sandero
neon style render:lol: |
Quote:
NLD arata bine render ul, keep up |
tare :) se vede ca ai talent si ca ai progresat mult , i like it , chiar daca masina stock e ff urata ;)
|
Quote:
|
Quote:
Super tare:!: |
Quote:
|
Quote: