Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

max007 01-02-07 19:48

Re: Comentarii lucrari!

in primu rand nu stiu sa le uploadez direct pe forum :D..
si de suparat, chiar nu ma supar. imi convine, ca ma enervez si tind spre perfectiune...
selectiile la geam le`am vazut..da cu reflectiile? am inteles ca aripa de spate ii prea lipita de janta... in rest? io nu inteleg? reflectiile de pe spoileru fatza? criticati ca ma fortati sa devin mai bun :P
si de skoda nu ati zis nimik

Leul 01-02-07 20:23

Ca sa poti uploda , dai Post Reply , manage attachments jos cam pe la jumatea paginii in partea stanga ... Incearca sa incerci sa faci ceva simplu , o janta , o altaculoare , fumurii cauta tutoriale si invata dupa ele ... succes :D

MARI_NSL 01-02-07 22:23

dragutza solenza aia argintie.bravo.

Trickz 01-02-07 23:50

1 Attachment(s)
comment plz si la mine:D

wlady 02-02-07 06:47

Trickz => Tu ai pus o culoare mai inchisa la jante ai coborat masina, un prag si cam asta e tot dar macar sunt de calitate ! E foarte buna masina, bravo ! By the way ai ajunsul la postul 666 :lol:

Trickz 02-02-07 07:44

mersi....kiar....acu am trecut de 666>:)

no limits design 02-02-07 09:16

2 Attachment(s)
:D am revenit shi yo.......am facut un 316.........a mai fost facut de cineva da era km de incepator;) (:???: adik mai incepator k mine)......spor la treaba in continuare tuturor:lol: ......pls coment:oops:

lord_hades 02-02-07 09:18

my car

1 Attachment(s)
cam ce a iesit dupa 5 ore de jucat cu photoshopul dintr-o dacie 1300.E prima mea lucrare asa ca astept pareri si sugestii,thnx:D

Leul 02-02-07 09:22

No Limitis Design : ai selectii sranbe ( la spoiler fata ) ,faru stanga e cam oval ( nu la-i pus bine ) , pragu are o tenta mai inchisa decat culoarea masinii si e blury , eleronu e cam stramb ...

no limits design 02-02-07 09:26

lord hades pls pune foto originala k sa vedem diferentza..........shi acum comentariile,sper sa nu te superi ci sa te ambitionezi ok?
1.tipa aia se vede k nu a fost niciodata langa dacia aia
2.janta spate ovala(probabil de la greutatea mashinii)
3.fibra de carbon de la oglinda e ireala
ideea e buna....spor la treaba in continuare:)

no limits design 02-02-07 09:26

mersi de comentarii leul da stii k nu am rabdare sa stau prea mult la o mashina.....spor la treaba shi tzie

Leul 02-02-07 10:10

2 Attachment(s)
:shock: Porshe 911 :shock:

BMWfan 02-02-07 10:42

leule e chiar misto masina,putine modificari dar misto pacat de janta spate care e foita si de stopurile prea inchise

lord_hades 02-02-07 11:11

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 726939)
lord hades pls pune foto originala k sa vedem diferentza..........shi acum comentariile,sper sa nu te superi ci sa te ambitionezi ok?
1.tipa aia se vede k nu a fost niciodata langa dacia aia
2.janta spate ovala(probabil de la greutatea mashinii)
3.fibra de carbon de la oglinda e ireala
ideea e buna....spor la treaba in continuare:)

mersi pt comentarii.....urmatoarele vor fi mai bune ca doar acum am inceput sa invat cum sa lucrez cu photoshopul,;)
PS:sorry dar nu mai am originalul ca am facut save peste el :(

no limits design 02-02-07 11:48

imi place porshe-ul ala da janta pe spate e plata da oricum arata super bine

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning