![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
vad ca shantzu era moderator aici avea multe posturi era in cateva grupuri ... puteti sa imi spuneti de ce a fost banat ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ce micul shoaca (da' parca erai disparut?!!?) nu ti-ar placea si tie sa iti gasetsi perechea?
|
shoaca ..iar ai inceput cu paranghelia?...:D...
|
nush cred ca ma confundati ....
eu nu va cunosc .... dar vreau sa va cunosc :) |
@bogdan_wrc:... nu tzin sa fiu bagata in seama cu orice pretz..... nu-s genul ala.... :-P shtiu k o poza face cat o mie de cuvinte.... dar mai bine vorbesc..... :D .....
p.s. poate dau shi eu pe la sala odata shi-odata..... sa shi vad cu cine vorbesc..... :twisted: |
pai sa stii ca ar fii cazul ... la cat esti de activa pe forum , atat de pasiva la intalniri :mrgreen:
|
dap.... pai sa muritzi voi de curiozitate...... :twisted: :twisted: :twisted:
n-am ce face.... alerg mereu intre Ploieshti shi Bucureshti..... Vinerea nu prea pic in Ploieshti..... dar vin eu.... in cele din urma..... don't worry..... :twisted: :twisted: |
nu uita sa ne anunti:D
|
Quote:
|
iar incepeti mha fratzilor....chill drq.....n`aveti ce face?
|
poi nu incep mah Kravene....sa mor eu de vreau sa ma cert cu cineva ce dreaq,nu-mi sta in fire,nu-mi place sa ma stiu certat cu cineva si mai ales de aici,da' pe mine nu ma calca nimeni in picioare ai intels? si creek nici tie si nimanui nu i-ar place;)...........
|
lol cica nu iti sta in fire ... dar tu mereu cand intrii ai iz de cearta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning