![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aici avem Ponei
BMW e30 VW golf I GTi |
Quote:
După ce intrii īn garaj dăi click pe New colors şi de acolo selectezi XRG/XRT_numeskin. Dacă nu reuşeşti dă-mi un pm. cu ID-u' tău şi te ajut. EDIT: Scuze,dar abia acum am văzut postul tău anterior,ce maşină ai tu acolo e XRT.Pune numele skinului XRT_nume skin,bagă-l īn data/skins şi ar trebui să meargă. |
Salut baieti...as vrea si eu sa joc LFS online gratis...se poate?daca da as fi recunoscator daca m-ati ajuta:):oops:
|
|
Se vede,e foarte tare chestia asta ... de ce nu vorbiti si noi astia mai n00b`s ? Sau de ce nu ne ajutati si pe noi ??? Vati vazut cu saci in caruta si gata ? .. nu mi se pare corect !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
new skin wip :D
ZILLA GONE MADDDDD !! |
Marfă nouă. 8)
Sunt sigur că o să iasă superb ca și cele mai vechi. Succes ! :peace: |
1 Attachment(s)
ZILLA IS HERE !!
don't fkin ruin it !!!! |
Am testat și eu skinul și īmi place mult. Bravo ! 8)
https://i1111.photobucket.com/albums/...S/newskin2.jpg https://i1111.photobucket.com/albums/...FS/newskin.jpg |
Salut tuturor. Joc LFS online de 3-4 ani, pana acum un an eram doar pe serverele de drifting si acumulasem foarte multa experienta. De vre-un an in coace m-am reprofilat si fac doar racing, drift-uri foarte rar. Cine vrea sa jucam mai mult online de pe aici, sa-mi de id-ul ca sa putem sa comunicam. Numai bine tuturor!
|
Quote:
|
Nu, n-am, pentru ca nu m-am indurat niciodata sa dau atatia bani. Am jucat si S2 piratat online, pe cateva servere Rusesti, dar cum hack-ul era pentru Z28, de cand am trecut la 0.6B, am ramas la Demo.
|
Quote:
Daca nu vrei sa dai toti banii deodata, poti sa iti cumperi S1 cu 14 euro si cand vrei, faci upgrade la S2 (care costa tot 14 euro). Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning