Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

BlueAngel 10-12-09 18:19

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Daca nu a incercat nimeni...am incercat singur....daca aveti alte idei va rog sa faceti o poza de VTM...

denees 10-12-09 19:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by annacrazy (Post 2879211)
buna!ma ajuta si pe mine cineva sa imi puna jantele astea p masina mea sa vad cum arata?va rog frumos!!

poftim

CristiRS 10-12-09 19:33

2 Attachment(s)
daca se poate ceva cat mai curat si simplu la acest R5 la bara din fata si spate :-) daca se poate la bara din fata un set de proiectoare

sonnic54 10-12-09 19:34

3 Attachment(s)
poate face si mie cineva va rog : jumatatea capotei pana in fata sub masina sa fie neagra . cupola neagra . si o prelungire de capota ? mersi frumos ... sunt curios cum ar arata inainte sa ma apuc de treaba . de preferat in cea care se vede din fata ... mersi mult

danutzcag 10-12-09 19:38

vezi ca ti-am pus 2 poze pe 'golf interesant'.........

sonnic54 10-12-09 20:04

am vazut mersi ... daca mai poate cineva este rugat frumos de catre mine ... mersi

Wlad 10-12-09 21:00

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 2879510)
daca se poate ceva cat mai curat si simplu la acest R5 la bara din fata si spate :-) daca se poate la bara din fata un set de proiectoare

ceva simplu..la bara fata nu am gasit proiectoare care sa se potriveasca:D sper sa iti placa!:rolleyes2

D@N_NSL 10-12-09 21:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2879314)
Daca nu a incercat nimeni...am incercat singur....daca aveti alte idei va rog sa faceti o poza de VTM...

am facut si eu ceva sper sa iti placa:D

Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 2879510)

cam atat am reusit sa fac:D

Gorby 10-12-09 22:25

1 Attachment(s)
golfmk3
- bara faţă + grila curăţate de "accesorii"
- capotă badboy

sonnic54 11-12-09 08:51

3 Attachment(s)
e super tare asta ... deci dupa ce fac rarul o sa ma apuc de treaba ... fata cred ca o sa arate cam asa ... mie unu imi place ... latelare,spate, idei ceva ? mersi

RIcKO 11-12-09 15:27

3 Attachment(s)
baieti am si e o problema.... trebuie sa colantez partea de jos a masinii ca ....sare lacul de bine ce a fost vopsita.....si nu as vrea sa o mai vopsesc inca o data ....partile cu probleme sunt partea de jos a usii pana la bandou si putin pe aripa fata.....ati putea sa imi dati o idee de vinil sau o colantare pe partile cu probleme?

bau4rock 11-12-09 21:53

2 Attachment(s)
sal pun si eu niste poze q masina mea si vrea cineva sa se joace cu nuantele de albastru pentru a-mi face o ideie despre cum sa o vopsesc,ms mult

sonnic54 11-12-09 22:36

da ce iai facut la bara aia ? nu asa arata si stock ? sau ce vrei sai faci ? astupat santurile ?:)

bau4rock 12-12-09 09:22

poi km i-am facut un clean look park asa s zice, renunt la orice sant,la nr si ochii d pisica plus semnalizare

Bunea.Marius 12-12-09 22:44

4 Attachment(s)
Se poate sa-mi faceti si mie volanul rosu dar nu in totalitate as vrea in combinatie cu negru daca se poate sa-mi faceti mai multe variante si orice alta modificare chiar si la bord nu ma supar. Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning