![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ca][n: greselile pe care le'ai facut de la inceput si despre care afirmi cu toata taria ca nu sunt greseli sunt inca prezente... si culmea, inca afirmi ca nu sunt greseli...
|
:D mai usor ce te agiti asa eu am zis doar cum am facut janta fata, nu am zis ca este corect sau gresit, daca n am avut donor cu jante n miscare din unghiul ala am incercat si eu sa o dreg cum pot nu?:D oricum ms eagle pt coment
|
@Rares CRM- parerea ta...oricum mersi.la fel si R-Style
@Reme-culoarea spoilerului ,pragului si wide body-ului sunt foarte diferite si la spoiler iese din perspectiva masinii... wide-u e cam...ciudat..cam tocit..nush...inainte aveai lucrari sooper...ce se intampla?? @sm01tomi- dai reflexie la prag...neonu a iesid binisor.. ms all de commenturi..bafta in continuare:peace: |
Quote:
PS..imi dai si mie donoro folosit la bara fatza pls?? |
1 Attachment(s)
donorul
|
ms mult :P
|
pls mai datzi niste comuri la nissanu meu 350z :lol:
|
@Fily - multumesc pentru aprecieri, de mai imbatranim si noi, atunci cand vine o masina care imi convine iese bine, altfel nu prea! depinde de multe chestii...merci inca odata, sper sa revin cu o lucrare mai buna
@JohnnyX - bara fata e blurry, rotile sunt prea subtiri, masina e asa si asa! @Ca][n- nu imi place cum vine parasolarul ala si efectul de miscare, in rest e ok |
Quote:
chiar daca nu aveam eu boala pe tine tot ti-as fi zis . ;) |
Quote:
in loc sa ne incurajezi tu ne faci sa ne lasam de VT :lol: ai vazut vre-un site din afara cu VT-uri sa vezi cum arata unele :lol::lol: no offence |
Quote:
cu ce v-am descurajat eu ? |
Quote:
oricum m-am convins ca nu se merita(stai te chinui sa faci o masina mai "speciala"si apoi iti sar in cap,si +ca primesti 3 voturi),asa ca am sa fac pentru mine si pt concursuri.va multumesc;) |
geox chill..... cateodata ai feedback positiv , alta data negativ asta e..
|
Quote:
|
Quote:
Aici se afla cele mai bune lucrari de pana acum |
Frate.. fara suparare... Usually, older=smarter... incercati sa va ghidati dupa chestia asta.. most wated facea brush cand majoritatea incercam c/p... macar pentru asta respecta omul si parerea lui...xxx ore de munca nu inseamna neaparat ca e si superextracalifragilistic...
In concluzie.. parerea mea personala este urmatoarea: "Vtuningul se invata intai moral si apoi practic"... |
Quote:
buna explicatie tkz.... |
ma scuzati...dar aici nu e cumva "Comentarii lucrari!" ???
poate exista un topic ceva sau se deschide de "Discutii generale si certuri..." bafta voua |
3 Attachment(s)
masina unui prieten...calitatea pozei nu m-a lasat sa fac mai mult :-S..
comentati va rog... |
..tre sa merem la o bere
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti?
|
- capota nu respectă curbura părţii din faţă a maşinii;
- roţile nu au o poziţie normală (nu-mi spune că ai vrut să faci "camber", că asta e cu totul altceva); - selecţii colţuroase în partea de jos a spoilerului. |
Quote:
selecti colturoase la spoileru fatza... rotile strambe... deasemenea la roata spate e ceva ciudat...intra in caroserie...nush..e posibil sa mi se para mie... no offence.. oricum...bafta in continuare....:peace: da si u cu parerea la alfa mea de pe pagina anterioara...ms |
2 Attachment(s)
Skoda ... Cometati plz :arrow:
|
Quote:
parerea mea...deci no offence.. am si eu o intrebare...de cat timp faci virtual tuning? is curios si eu... astept raspuns |
intre parte dreapta a masinii si background selectia este foarte colturoasa, pe langa far , iar sub spoilerul fata apare un blurr ciudat.... deocamdata atat am vazut
|
3 Attachment(s)
o superb si de la mn.
|
Quote:
|
Quote:
|
nimeni nu zice nimic de alfa mea de pe pagina anterioara?:|
|
Quote:
Foarte tare masina , se vede ca ai lucrat la ea! Pt restu : Voua nu va e rusine sa postati asemenea masini ? 2 jante strambe ? putin contrast la geamuri si parbriz sa para folie pe geamurile laterale ? Stiti cum arata un site de vt de afara ? a intrat cineva acolo ? NU!!! nu a intrat nimeni pt ca aici la sectiunea de vt sunt cei mai buni zmei si semi-zei ever !!! Intr-un timp intram aici zilnic de placere, acum mai intru doar cand ma plictisesc , si asta datorita voua ! O sa incerc sa fac sectiunea sa fie cum era la inceput cand am invatat eu vt! |
Quote:
|
Quote:
|
shantzule...Oradea e de partea ta,se stie...
|
la fel si Timisoara..:peace:
|
Bucurestiu zice ca esti naspa shantzule :))
Si care e solutia ta?:) Dupa mine este una singura... ce a primit si leelu de atatea ori >:) |
2 Attachment(s)
hey baieti ce mai faceti v`a fost dor de mine ?? :D cam cateva masini s postez da le psotez treptat pt ca (regula 1 o masina pe zii) hehe ok baieti asta e una dintre ele Lambo Reventon fullbrush multi au zis ca stoku e 3d pui mei da nam stiu in fine nu am ciodrit nimik numa am facut fullbrush daca ciordeam ceva mai ziceam in fine cum vi se pare ?? :D
|
buna seara!scuzati-mi absena de pe forum dar am avut unele probleme si nu am mai putut fi asa activ! au aparut de ceva vreme, vad multe masini facute in graba si fara nici un fel de bun simt realizate...e vorba de masini cu jante strambe culoare aiurea si geamuri negre...lucrati mai mult mai bine! nu va grabeste nimeni! promit ca intr-un scurt timp o sa postez si eu o masina facuta mai nou...un cabrio....noroace fratiorului de la Oradea si salutari de la Cheia tuturor!
PS:un pic mai mult efort un pic mai bune masinile! |
Quote:
Daca ai ceva tuning te rog sa postezi manson - pui masina sau continui sa faci chat ? nu mi-o lua in nume de rau , dar pe cine crezi ca intereseaza ca nu ai mai trecut tu pe aici ? :lol: |
adica ?? shantu ce copiere vezi tu?? chiar nu stiu al ce te referi e rebrush 100% :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning