Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

radu_cainamisir 13-08-12 12:40

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5135768)
Cielo

ma bucur ca a aparut cielo si stiu ca toate modelele cielo sunt low poly dar autorul pe cel mai low poly l-a luat:-j

equinox- mersi!

R.Equinox 13-08-12 12:54

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5136130)
Art Work:ciggy::ciggy::ciggy:

Frumos..ii vin perfect jantele:))

radu_cainamisir 13-08-12 13:01

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5136339)

nu prea merg jantele:( parerea mea

CraZzy_K1D 13-08-12 16:08

radu_cainamisir - nu este atat de low poly. singuru lucru naspa ca daca faci poza din anumit unghi se vede de parca ar avea tabla indoita pe ea. din cauza modelului.

69Nos 13-08-12 17:56

salut ma suczati ca ma bag asa dar am si eu o problema si nu pot sa o rezolv help mee pls:o3 imi da o eroare cand sa intru in joc si scrie ''Create hw 3d device FAILED ce ar putea avea ajutati-ma va rog :)! Multumesc Anticipat:):oops::oops:

Tomas_SlrR 13-08-12 18:03

Quote:

:lol: asa se lasa ma evacuarile la Ferrari ?

UserName615 13-08-12 18:14

4 Attachment(s)
Insfarsit am reparat PC'u

69Nos 13-08-12 18:16

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 5136732)
Insfarsit am reparat PC'u

Superba masina ta poti sa ma ajuti si pe mine cu ceva?

ebone 14-08-12 02:04

2 Attachment(s)
Quote:

unde`s oglinzile ma, undeeeeeee? :)))))

:arrow:

69Nos 14-08-12 03:17

5 Attachment(s)
Mi-am facut si eu jocul in sfr:)! si am sa pun cateva poze cu o pisica M3 E36 sper sa va placa:):D

radu_cainamisir 14-08-12 14:57

Quote:

Originally Posted by 69Nos (Post 5137264)
Mi-am facut si eu jocul in sfr:)! si am sa pun cateva poze cu o pisica M3 E36 sper sa va placa:):D

mai ai pana iti cizelezi stilul:-j dar pana atunci te pot ajuta sa iti faci graifa, sa pozezi mai bine si ce e cel mai important inainte de poza apasa TAB ca sa dispara turomestrul si gps-ul si alea

CraZzy_K1D 14-08-12 19:27

ebone - ebone scoate masini cum canta. adica ft bine :>

CraZzy_K1D 14-08-12 19:29

ebone scoate masini cum canta. adica ft bine :>
radu - parca vb prea de sus cu astea incepatori. se numeste HUD
nos - imi place masina. dar invata sa faci poze si cum zice si radu. grafica conteaza.

bobobarajos 14-08-12 21:08

salut! care ma ajuta si pe mine va rog ? sa imi trimiteti Einvagen data si rpk :) va rog frumos:rolleyes2

g2by 14-08-12 23:00

2 Attachment(s)
BMW E30

bobi_racers 15-08-12 13:14

5 Attachment(s)
username- criminala batranica frumoasa rau

ebone - frumusel aceasta honda nsx nu am mai vazut-o pana acum postata de cineva pe forum

gaby - dragutz ai al tau e 30 facut cu bun gust

si acum sa imi expun si eo tarabutza mea romaneasca nu se vede bn nush ce are cand dau cu rosu pe orice masina raman aceste urme de pixeli

Tomas_SlrR 15-08-12 19:44

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 5138415)
BMW E30

bun asa pentru un incepator....
pozele editate in photoshop asa`i?:)

eleronul unde e eleronul omule?:)
culoarea chiar imi place bravo!!

radu_cainamisir 15-08-12 20:35

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5138074)
ebone scoate masini cum canta. adica ft bine :>
radu - parca vb prea de sus cu astea incepatori. se numeste HUD
nos - imi place masina. dar invata sa faci poze si cum zice si radu. grafica conteaza.

ai facut DUBLU POST! Nu vorbesc cu nimeni cu superioritate;) vreau sa ii ajut pe noii jucatori, nu sa fac ca voi " dute ba pe HELP si lasa-ne ". Pentru mine toti jucatorii sunt egali intre ei si egali cu mine;) asta ii poate confirma equinox. Si ca incheiere nu crezi ca daca lui i-se parea ca am vorbit prea de sus imi zicea? esti cumva avocatul poporului si nu stiu eu?

g2by 15-08-12 21:54

Tomas_SlrR nu e editat nimic in photoshop, asa se vede in joc.

CraZzy_K1D 15-08-12 22:00

2 Attachment(s)
radu_cainamisir - nu sti sa te porti nu vezi ce mare te dai in fata mea. si mare chestie ce ai facut si tu 2-3 masini obosite de durere. nu zic ca nu arata bine ultima ai avansat destul si te felicit. da te dai cam prea mare sincer. pana acum nu aveai nasu pe sus acum ai nasu pana la cer. nici cu prajina nu m-ai ajungi la el . nu am facut dublu post. sa blocat opera. prieten drag si a postat de 2 ori. daca nu ai vazut. invata sa te comporti ma omule. eu cand iti ziceam ce are alea nu erau critici sa te superi eu iti ziceam ce are ca sa imbunatatesti. daca te supara asa de tare parerea altora despre masina sau modu tau inainte sa ii dai drumu . nu o m-ai da sa o testeze. sincer. scapa de nasu pe sus. ca in scurt timp incepi sa te crezi vrun franco 2 sau m-ai stiu eu cine .

radu_cainamisir 15-08-12 22:18

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5139518)
radu_cainamisir - nu sti sa te porti nu vezi ce mare te dai in fata mea. si mare chestie ce ai facut si tu 2-3 masini obosite de durere. nu zic ca nu arata bine ultima ai avansat destul si te felicit. da te dai cam prea mare sincer. pana acum nu aveai nasu pe sus acum ai nasu pana la cer. nici cu prajina nu m-ai ajungi la el . nu am facut dublu post. sa blocat opera. prieten drag si a postat de 2 ori. daca nu ai vazut. invata sa te comporti ma omule. eu cand iti ziceam ce are alea nu erau critici sa te superi eu iti ziceam ce are ca sa imbunatatesti. daca te supara asa de tare parerea altora despre masina sau modu tau inainte sa ii dai drumu . nu o m-ai da sa o testeze. sincer. scapa de nasu pe sus. ca in scurt timp incepi sa te crezi vrun franco 2 sau m-ai stiu eu cine .

nu e chiar cum crezi...eu nu am pomenit nimic de masinile mele si nici de criticile tale ( constructive ). Tot ce i-am zis a fost doar ca mai trebuie lucrat la stil ceea ce nu cred ca nu e adevarat, toti am fost praf la inceput! I-am zis ca grafica paote fi rezolvata si pozele imediat. Nu am nimic cu nimeni si nu ma dau mare cu nimic. In nimic din ce am facut nu m-am ridicat la standardele celorlalti. Adica am incercat la inceput sa fac masini frumoase, cu stil, poze calumea, tot tacamul...nu a mers. Am incercat sa ma fac placut prin asta dar vazand ca nu a mers am zis asa: bai nu stiu sa fac poze etc hai sa incerc sa invat ceva si sa fac ceva pentru slrr si pentru 4tuning ceva special. Nu am reusit nici asta cum trebuie. Prin urmare nu am nici cu ce sa ma dau mare. Va rog dragi admini sa nu inchidesti sau dti warn ori ce o fi. Multumesc... si nu a fost cu rautate

bobi_racers 15-08-12 22:24

4 Attachment(s)
golf 2

radu_cainamisir 15-08-12 22:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 5139545)
golf 2

masina nu arata rau:D dar vreau sa iti arat ca unghiurile pot ajuta foarte mult si mai ales stilul de pozare. Pentru asta ti-am lucrat putin o poza de a ta pentru a intelege si am modificat-o putin doar ca reflexia ta nu m-a ajutat:)) sper sa iti placa si sa intelegi

g2by 16-08-12 00:51

5 Attachment(s)
Mercedes 500E

radu_cainamisir 16-08-12 00:59

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 5139674)
Mercedes 500E

jantele si unghiurile sunt foarte bune dar gandeste-te ca este o masina clasica daca pot zice asta si ea trebuie sa fie aproape mata, nu cromata cum zici ca e in poze. Dar am zis ca in rest e frumoasa bravo

g2by 16-08-12 14:42

Radu am inteles ce ai vrut sa zici tu, sa zicem ca masina a fost revopsita si lustruita si deasta arata asa :))

Tomas_SlrR 16-08-12 16:45

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 5140168)
Radu am inteles ce ai vrut sa zici tu, sa zicem ca masina a fost revopsita si lustruita si deasta arata asa :))

:punch: nu esti pe masina mea virtuala mosule :-)

radu_cainamisir 16-08-12 21:38

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 5140168)

ce am zis eu despre mat nu este o regula sau o conventie:-j multi chiar isi cromeaza masinile. repet masina e frumoasa, ai grifica buna si o prinde si straluceala dar in general incearca sa le mai matuiesti pe cele old:D

dary762 16-08-12 21:42

2 Attachment(s)
Vai vai:oops:

danny125 16-08-12 22:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5140626)

Frumoasa masina ;)

Dar daca radu l-a sfatuit pe @bobi_racers si eu am sa te sfatuiesc pe tine...uite am luat o poza si am modificat-o putin in Photoshop, cred ca arata mult mai bine, un mic sfat sa nu mi-o iei in nume de rau ;)

Attachment 2525132

Scuzati calitatea , dar m-am grabit sa ii explic ;)

Tomas_SlrR 16-08-12 22:24

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5140626)

frumos frumos...vad ca nu ti`ai pierdut indemanarea ;)

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5140675)
Frumoasa masina ;)

Dar daca radu l-a sfatuit pe @bobi_racers si eu am sa te sfatuiesc pe tine...uite am luat o poza si am modificat-o putin in Photoshop, cred ca arata mult mai bine, un mic sfat sa nu mi-o iei in nume de rau ;)

Attachment 2525132

Scuzati calitatea , dar m-am grabit sa ii explic ;)

aa dat Banana cea mai cautata masina :lol: si ce dotari are danny?:lol: se decojeste singura?:lol:

keri22 17-08-12 01:15

Salut! Cine are o dacia logan/sandero pt Street legal redline 2.3.0 ?? add one1_question

Tomas_SlrR 17-08-12 10:41

4 Attachment(s)
Ia versiunea 2.2.1 le2mwm ca e mult mai buna ;)

KidForDrift 17-08-12 11:09

5 Attachment(s)
Passion

balint 17-08-12 11:31

2 Attachment(s)
Aveo:arrow:

dary762 17-08-12 11:43

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5141043)
Ia versiunea 2.2.1 le2mwm ca e mult mai buna ;)

Si a ta e frumoasa ,
Ii multumesc in special lui danny125 pentru efortul care l-a depus:))

radu_cainamisir 17-08-12 12:27

danny- m-am prins de ce ai zis ca te-ai lasat de SLR:R! te-ai apucat de banane!

balint- o puteai pune mai bn in valoare cu niste poze mai reusite...fara suparare

dary- esti boss

thomas- bestiala

Bai mai stie cineva ceva de Equinox? Pt ca nu l-am mai vazut nici pe mess si nici aici

dary762 17-08-12 12:37

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5141175)

balint- o puteai pune mai bn in valoare cu niste poze mai reusite...fara suparare

dary- esti boss

thomas- bestiala

Bai mai stie cineva ceva de Equinox? Pt ca nu l-am mai vazut nici pe mess si nici aici

Are ceva treaba 2 saptamani

balint 17-08-12 12:44

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5141175)

dary- esti boss

thomas- bestiala

@Radu - e problema cu nu stiu sa le fac:lol::lol:

radu_cainamisir 17-08-12 13:14

1 Attachment(s)
dary-aham...Equinox are treaba numai cu vecinele de mai jos
balint- parca aveai id-ul meu, da-i un buzz si te rezolv pe cat posibil:D

Farurile gata. Poza !

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning