![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
daca te uiti cateva pagini innapoi o sa vezi cum am incercat eu sa schimb..defapt am schmbat si cadrane si tot...acum suntem impreuna cu SKR Mko si Tank intr-o continua progresare..fiecare face cum il taie capul si aratam unul altuia...si rezultatul final sigur o sa ne multumeasca... eu la bordul meu dupa ce am pus leduri pe centru si pe ceasurile mici am pus obligatoriu potentiometru...daca nu puneam..ochii:shock::shock::shock: atata ii aveam.... la fel am schimbat si consola aia de aer..cu leduri rosii albastre si albe dar obligatoriu am pui potentiometru... |
Quote:
Asta este parerea mea, sper sa nu te superi. Totusi, apreciez ca te-ai chinuit atat ca sa obtii omologarea. |
Quote:
Eu am avut pe tico meu jante pe "14 ( 185/50R14 ) timp de 3 ani...am mers in bucuresti cu ele si afara plecat de nebun...am bagat si 7 persoane in tico..si nu sa luat nimeni de ele :D acu...ca tu vrei sa fii in regula nu e nici o problema dar nu cred ca se merita efortu asta . Cand sunt destui posesori de tico care au avut toata iarna jante de matiz .... Oricum multa bafta ! 1 esti tu..mai trebuiesc 69 :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
E greu de strans 70 de persoane si cum spuneau si ei, se merita doar pentru cei care vor sa stie ca sunt in regula cu masina. Sunt foarte multe masini pe drumurile noastre care nu sunt in regula 100% si totusi politia trece cu vederea. Asadar sunt multe persoane multumite si in conditiile actuale in care au in neregula dimensiunea jantelor/anvelopelor. Intr-un caz special in care se leaga vreun politist de asta, se poate rezolva pe loc (stie toata lumea cum) sau daca nu, se recupereaza usor certificatul (costa, dar nu e mult). Si in plus, nu toti posesorii de Tico care sunt in neregula au dimensiunile care se doresc a fi omologate acum. Parerile sunt impartite. Poate unii sunt de acord si se implica in aceasta schimbare, dar eu personal consider ca nu ma priveste in mod direct. |
Maine la 16.00 ne bagam la IKEA?
|
poza de la pitzi de pe fb :))) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35594877_n.jpg
|
Bun subiectul :)
|
Quote:
ce faci ma?:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Doar ca asta ar fi mai mult ca un fel de revolta/protest intr-un domeniu care nu are tangenta cu mine (ca un protest pentru marirea pensiilor).
Eu chiar daca m-as alatura si as omologa jante pe 13", eu raman cu aceeasi problema pentru ca ale mele sunt mai mari de 13". |
Quote:
|
Quote:
Eu ti-am spus si la telefon ca nu se poate sa aduni 70. oricum eu iti apreciez foarte mult interesul. Felicitari |
Frate da la ce va chinuiti sa fiti legali, ca in tara asta nu se poate decat sa furi altfel nu poti traii, dai in pana mea cu autoritatea lor si rar-ul lor ca le impingi 1 mil la momentul potrivit si gata.Aia e Omologarea:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning