![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
12 Attachment(s)
Ma gandeam ca dupa "diy obc 18" poate ajuta pe cineva in caz ca nu stiu deja sau pur si simplu vor sa vada pasii pt a monta angel eyes pt bmwu lor
farurile din poza sunt de e36 marka zkw(ceva mai rare) ,dar acelasi principiu este si pt e46.pun pozele in ordinea in care se demonteaza apoi pt asamblare procedati invers ,dak nu intelegi ceva ma intrebati;:rolleyes2 ps:inele sunt tip ccfl (neon cu balst)au fost lipite cu baghete siliconice de plastik pt a putea fi inlaturate usor in caz ca va plictisiti;)iar balasturile au fost bagate in far pt a nu se decupa capacul sau mai stiu io ce inventie ca apoi sa nu mai etanseze bine ,si sa se abureaska farurile;iar alimentarea inelelor se face de la becul de pozitie acesta din urma anulandu_se sper ca va ajuta cu ceva pozele in speranta sa mai scutiti ceva bani pe la servicuri firme tuning etc etc ENJOY:oops: |
aveti grija cu ce masini va alergati prin oras, sa nu se opreasca langa voi si dupaia sa va zica daca va mananca undeva.... un bmw e46 alb cu folie pe geam,nr nu cred ca are rost sa il zic... si baiatu cu loganu albastru cu barile gri care zicea ca ii da 220 pe autostrada si mai zicea ca il facea pe Kalu cu Corrado... mai bine sa tina pentru el.o alta seara frumoasa, niste "liniute" la distractie si cam atat.
|
mai am un loc liber pt maine la 4tuning! cine este interesat sa ma contacteze!
|
la ce ora pleci si de unde ?...
|
ha ha, a aparut si WST'ul cu macheta pt cateva secunde la stirile PROTV:lol:
|
si masina si macheta ?:o
Doamnelor si domnilor va prezentam o masina plina de kit =) Poate apare si la pro motor :-s PS: ce mi place sa l atac :lol: |
masina n'a fost prezentata, a aparut asa fugar la intro, mi'am dat seama dupa macheta ca era WST'u
|
2 Attachment(s)
a fost filmata mai mult macheta decat masina:)))...am vazut si eu...si multi m-au anuntat ca au vazut macheta:)))
|
am vazut si eu :D...vroiam sa zic pe topicul MR...dar fie si aici ;))
|
pt cine il cunoaste pe cel cu bmw ala alb...sa stea d vb cu el...pt "o romaneasca" cu un TDS...
|
Quote:
|
este unu alb....face numai "ghirlande" in orash....de zici k este M3....:)):)) vreau sa ii dau putina rusinica la un 402 metrii..sa il domolesc :P...numai daca am sa pot....eu sper k da...:D
|
3 Attachment(s)
am si eu o intrebare :
am vazut la 4TD la cei din MR k afisau niste cupe...si aici ma refer la kalu,TIR,si WST....sunt curios unde le`au obtinut....k vreau sa imi cumpar si eu cateva.... PS...sper k nu am fost rautacios...:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
nu...dar din cate stiu....kalu are o cupa d la pitesti...de la o cursa la care nu a participat....si TIR...si WST habar nu am d unde le au...eram doar curios...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning