![]() |
Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Donez carlig original e21 .... 0721524341
|
Quote:
|
are cineva de vanzare prima bucata de cardan pt cutie cu 5 trepte? si un diferential? nu ma intereseaza rapoartele, numai sa fie intreg !
|
pe mercador se desmembreaza un bmw e21 316 am vrut sa pun link dar nu mergea.am vorbit cu omu caroseria e terminata dar sigur va mai trebuie una alta.
|
Multumesc pentru raspuns Jamaicanule:D, pana la urma sper sa rezolv mai aproape in Bucuresti, dar daca nu apelez la cei din tg Mures. Pana una alta, imi poate recomanda cineva un tinichigiu bun care sa-mi repare podelele ?(ambele sunt gaurite) Si daca da cam pe la ce pret, ca parca nu-mi vine sa comand podele noi tocmai din Germania ca ma omoara la pret.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
o sa incerc sa postez aici pentru cine e interesat cum decurge restaurarea podelelor si partial a interiorului. Se vede in poze cam cat de coapte sunt podele, se pare ca "mecanicii" care mi-au facut initial tinichigeria au dat cu terosol peste gauri incercand sa le ascunda. In partea soferului e o idee mai bine. Cel mai mult ma ingrijoreaza imbinare podea-prag si lonjeroanele. In fine, miercuri vad exact cat m-ar costa o lucrare de reparatie. Am scos si bordul pentru ca ramasese mult chit in aeroterma, sa curat toata instalatia si sa-i montez un bord nou mai ferit de crapaturi.
|
am motor m10 de vanzare plus cutie..plus radiator tiplaaa...
|
Quote:
|
Quote:
|
ai ceva rugina...eu am plangeam de rugina de la geamurile spate, dar se pare ca e ok...mai am si eu o intrebare acum pt cine a mai facut aceasta treaba, caroseria a avut motor de 2.0 12v cu cutie de 4 trepte de rechin, iar eu i-am pus acum un motor de 2.3 12 v cu cutie de urs cu 5 trepte si cu flansa mica si cu prinderea cardanului in 3 suruburi, aveti idee ce cardan pot sa ii pun..gen daca merge prima bucata de pe masina donatoare si cu ultima bucata de cardan tot de rechin...sau ambele bucati de urs..nu prea m-ar incanta ideea de a taia si suda cardanul si echilibrat si mama ma-sii ... mai am o cutie tot de rechin care cica a fost montata pe un mtor de 2.7 dar aia e mai lunga cu 10 cm fata de asta de urs...
|
0747242996
|
3 Attachment(s)
am facut si poze: 0747242996
-motor m10 baia de ulei nu e fisurata sau reoarata, cutie 4 trepte, si radiator tipla ! |
pana una alta are cineva/stie de unde as putea face rost(in afara de dezmembrari) de o pedala de acceleratie si o cotiera de la pasager?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning