![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
ms de sfaturi tuturor da nu am rabdare sa stau prea mult la o mashina da totushi am sa incerc.........sper k macar postarea asta sa ramana....k de obicei km pleak ce postez eu:((
|
2 Attachment(s)
Un Subaru de la mine.........(BRUSH)
Comentati...........:D |
No comment !!!
|
aerisirile sunt ireale, reflexia de asemenea; intercooler-ul blurry, arata k si cum ar fi innegrite doar geamurile dupa partea dreapta, iar prin luneta nust c ai vrut sa faci k arata k si cum eleronul ar avea 5 metri. aaa... si roata spate arata k si cum ar vira un pic ... bafta ;)
|
2 Attachment(s)
am terminat polo.comentari
|
Lukian : brush excelent ! roata spate cum a zis si Axel vireaza ! in rest e ok ...
|
andy_wpo - Polo - Culoare cam ireala ,jante alb-negru,in rest mi se pare OK ! ;)
|
2 Attachment(s)
lambo pt battle ... pls comentati la greu ... si btw .. wlady stiu ca esti incepator da nu poti sa zici ca masina lu lukian e excelenta :lol:adica nu ca asi fi impotriva lui da e prea blura , ireala si ireala (fara resentmente) .. o mai poti ajusta pt ca , ca ideie e buna, dar aplicatiile ideilor tale mai trebe imbunatatile (lukian)
pls comment |
wow leeloo ... ma suprinzi cu unele lucrari... spoiler-ul nu prea pare de aceasi culoare cu restul masinii, iar eleronul nu e centrat (la fel k si la ceilalti); stergatorul e ciudat , pt k e curbat... si ink o kestie... kre nu pot sa zic ke o greseala ... dc ai facut manerul argintiu knd folosesti negru p masina?!
|
poi ...ms pt comment in special ... eleronu te asigur ca e bine fixat , stergatoru e curbat pt ca si parbrizu e curbat iar cu spoileru fata am facut tot postibilu ca sa semene cu restu masinii (era la origine alb) si eu zic ca mi-a cam iesit....
iar despre maner ... asta da o nota de originalitate masinii .. mie personal imi place foarte mult |
andy_wpo - ce a zis barum + roata spate plata ;) cauta jante care sunt cam inacelas unghi cu masina :)
|
Quote:
sincer...kitch;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia solnitza sau inzolenza sau cum i zice :-P
whatever !!!comentati!!! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |