Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Barum 31-01-07 06:38

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 723566)
am modificat si io aku un vechi bavarez... ce zicetii e bn cat de cat ....

mari4speed - bavarezzul acesta a tau are culoarea ireala, geamuri prea intunecate , jante plate :rolleyes2

no limits design 31-01-07 08:09

ms de sfaturi tuturor da nu am rabdare sa stau prea mult la o mashina da totushi am sa incerc.........sper k macar postarea asta sa ramana....k de obicei km pleak ce postez eu:((

Lukian_XXX 31-01-07 12:58

2 Attachment(s)
Un Subaru de la mine.........(BRUSH)
Comentati...........:D

Leul 31-01-07 14:31

No comment !!!

Ace Axel 31-01-07 15:02

aerisirile sunt ireale, reflexia de asemenea; intercooler-ul blurry, arata k si cum ar fi innegrite doar geamurile dupa partea dreapta, iar prin luneta nust c ai vrut sa faci k arata k si cum eleronul ar avea 5 metri. aaa... si roata spate arata k si cum ar vira un pic ... bafta ;)

andy_wpo 31-01-07 15:10

2 Attachment(s)
am terminat polo.comentari

wlady 31-01-07 15:43

Lukian : brush excelent ! roata spate cum a zis si Axel vireaza ! in rest e ok ...

Barum 31-01-07 16:34

andy_wpo - Polo - Culoare cam ireala ,jante alb-negru,in rest mi se pare OK ! ;)

L33L00 31-01-07 16:42

2 Attachment(s)
lambo pt battle ... pls comentati la greu ... si btw .. wlady stiu ca esti incepator da nu poti sa zici ca masina lu lukian e excelenta :lol:adica nu ca asi fi impotriva lui da e prea blura , ireala si ireala (fara resentmente) .. o mai poti ajusta pt ca , ca ideie e buna, dar aplicatiile ideilor tale mai trebe imbunatatile (lukian)

pls comment

Ace Axel 31-01-07 16:55

wow leeloo ... ma suprinzi cu unele lucrari... spoiler-ul nu prea pare de aceasi culoare cu restul masinii, iar eleronul nu e centrat (la fel k si la ceilalti); stergatorul e ciudat , pt k e curbat... si ink o kestie... kre nu pot sa zic ke o greseala ... dc ai facut manerul argintiu knd folosesti negru p masina?!

L33L00 31-01-07 17:11

poi ...ms pt comment in special ... eleronu te asigur ca e bine fixat , stergatoru e curbat pt ca si parbrizu e curbat iar cu spoileru fata am facut tot postibilu ca sa semene cu restu masinii (era la origine alb) si eu zic ca mi-a cam iesit....

iar despre maner ... asta da o nota de originalitate masinii .. mie personal imi place foarte mult

69WRX 31-01-07 17:46

andy_wpo - ce a zis barum + roata spate plata ;) cauta jante care sunt cam inacelas unghi cu masina :)

Yackone 31-01-07 18:03

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 724509)
iar despre maner ... asta da o nota de originalitate masinii .. mie personal imi place foarte mult

sincer...kitch;)

vio[s] 31-01-07 19:06

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 724446)
lambo pt battle ... pls comentati la greu ... si btw .. wlady stiu ca esti incepator da nu poti sa zici ca masina lu lukian e excelenta :lol:adica nu ca asi fi impotriva lui da e prea blura , ireala si ireala (fara resentmente) .. o mai poti ajusta pt ca , ca ideie e buna, dar aplicatiile ideilor tale mai trebe imbunatatile (lukian)

pls comment

cumva pe jenti scrie amg :rolleyes2 ....... oricum puteai sa stergi pt ca mi se pare kitch

AdY9005 31-01-07 19:59

2 Attachment(s)
dacia solnitza sau inzolenza sau cum i zice :-P
whatever !!!comentati!!!
;)

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning