![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Salut,cred ca mi s-a ars becul din bord,cel de la semnalizarea din dreapta.Stie cineva ce tip de bec trebuie sa cumpar?Multumesc
|
Stie cineva daca arcurile de spate de la E36 merg puse la E46?Am un prieten care vrea sa isi ridice masina, are arcuri scurte si nu poate folosii masina pe unde are el nevoie si vrea sa o ridice.Am un set de arcuri de spate de e36 normale, merg montate pe e46?
|
Quote:
Gandestete ca ai desfacut masina ta de 2 ori ; cat de greu poate fi sa dai roata jos si sa desfaci amortizorul de jos si sa vezi de se potriveste ? 5 + 1 suruburi ! |
Quote:
Eu am de 320 stoc si daca merg la el trebuie sa ridice putin masina, altfel nu am facut nimic...Nu imi era greu sa verific dar nu am un e46 la indemana momentan:-P |
salut
trebuie sa schimb bucsele la bascule pe fata (stanga+dreapta).. pe net am gasit mai multe modele si nu stiu exact ce trebuie sa cumpar... ma puteti ajuta cu niste informatii? sau niste poze ca sa-mi fac o idee despre modelul exact... la partea astea chiar nu ma pricep... va multumesc! |
2 Attachment(s)
Quote:
Succesuri ! |
Quote:
|
Quote:
Iti pot aduce bucsi brat (fara bride) OEM BMW - 22eur setul |
Quote:
multumesc pentru oferta dar deja am dat comanda pt ca imi trebuie fff urgent pt rar.. cand o sa mai am nevoie de piese te contactez. o zi buna! |
am si eu o problema cu un cdplayer. nu merge cd stie cineva care e problema
https://www.youtube.com/watch?v=eC9zd...ature=youtu.be |
Quote:
Vezi ca unele cd-uri scrise la viteze mari nu le citeste. Bafta !!! |
Quote:
|
Quote:
Plus ca nu asta e problema. Problema e ca modelul tau de CD player e din generatia veche si citeste DOAR formatul CD(A). Adica nu citeste CD-R sau CD-RW. Cu alte cuvinte, doar CD-uri "originale" sa le spunem asa. Problema ta cred ca tine de generatia CD-playerului, aceste fiind din cate vad din prima generatie. Daca vrei sa ai neaparat CD-player OEM, incearca unul din ultima geneartie pusa pe e36. Poti totusi incerca urmatoarele: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Edit: Si vezi ca CD cleaner-ul trebuie sa fie musai Audio CD. ce se gaseste in toate magazinele sunt Cd-uril universale, care nu sunt citite de Cd-playere standard. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning