![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mersi KTL, am aflat si eu asta... Si de la Felix, si de la altii, deci e treaba clara... Masina va ramane alba s-ar parea :)
Si... un mic preview... |
Quote:
|
Eh...trebuie o improvizatie facuta... si cum eu nu am vrut spatiu mare intre grila si capota, o sa fie cam greu. Dar o sa modific grila, si sudez o tija substire de carligul original... Oricum eu merg pe principiul: "fa ce tampenie iti trece prin cap, ca dupa gasesti si cum sa <dregi>" :lol:
|
Cat de rezistenta e? Daca se sprijina o gajica sa isi faca poza pe capota se rupe?
|
https://www.youtube.com/watch?v=_0YVxqDbzzg ceva de genul :)
E facut exact dupa acelasi procedeu, acum... sunt sigur ca nu e chiar atat de rezistent, dar e destul incat sa nu crape daca se lasa cineva mai greu... Dar ce sa caute gagicile pe masina mea sa faca poze? :lol: |
Nu stiu e sa zic, dar si o capota de tabla nemodificata se indoaie daca dai asa cu ea.... :D Poate ca fibra e mai tare, dar nu cred :D
|
Pai nu ai vazut cum s-a indoit? :D baietii aveau o capota de la un logan lovit. Si s-au gandit ei sa vada rezistenta fibrei. Si fibra fiind dint-o bucata si mai ales daca e si lucrata bine (e vb de cei de la ghetto, deci nu e nici un dubiu aici ca e facuta pro) se tine bine de tabla.
|
Salut
In cateva zile mai iese un cielo pe strazi Am sa pun si cateva poze ...nu prea i-am facut cat a fost in reparatii pentru ca astept finalul :D |
1 Attachment(s)
pun si o poza cu el...aici doar jante pe fata
intre timp am evazat aripile pe spate si am pus si jantele altceva....suspensie sport,discuri sport,motor 1.5 8v :lol: |
Ii sta bine cu jentile alea....
E standard? are servo? |
e standard...doar servo
fara aer,fara geamuri... au am avut o nubira 2 si nu gaseam nimic pentru ea....si am facut schimb cu tata de masini am luat cielo si m-am apucat de el e 2006 si vreo 40000 km :D [QUOTE=mike-fullspeed;3409488]Ii sta bine cu jentile alea.... ms :D sal KTL zi-mi si mie te rog unde gasesc sa cumpar o bara stabilizatoare |
da bine tare jantele ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning