Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

D@N_NSL 03-12-09 17:21

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2858861)
janta neagra buza rosie...

@KillerINC faceam si janta spate dar nu prea am timp...

koket 03-12-09 21:43

salut ,vreau si eu sa vad cum i-ar sta masinii cu geamurile negre...poze sunt in semnatura. Mersi

BlueAngel 03-12-09 23:29

La dacia mea nu se baga nimeni sa faca un VT gen VTM adica stikare pe ea umflaturi cu nituri daca se poate si ce va mai fuge prin imaginatie....sau nu va pricepeti ? am postat pe pagina anterioara si poze sa alegeti una...

Cozmescu-Alin 04-12-09 00:28

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2859898)
La dacia mea nu se baga nimeni sa faca un VT gen VTM adica stikare pe ea umflaturi cu nituri daca se poate si ce va mai fuge prin imaginatie....sau nu va pricepeti ? am postat pe pagina anterioara si poze sa alegeti una...

Cu atitudinea asta nu veti ajunge nicaieri:rolleyes2,Nimeni nu este obligat sa va faca masina.Nu ca nu stim sau nu ne pricepem,daca baetii sunt binevoitori sa lucreze la masina dumneavoastra e perfect,daca nu asta e.Aici lumea lucreaza din placere.Inafara pe chestiile astea se castiga bani frumosi...:rolleyes2

Gabi TAZ 04-12-09 08:29

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2858861)
janta neagra buza rosie...

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2858907)
Jante albe cu buza rosie

@ D@N_NSL : puteai totusi sa faci ambele jante , nu doar pe fata

Multumesc baieti, imi place ce ati facut.
KillerINC, exact asa gandeam si eu buza, care este mai degraba conturul jantei. Nu m-am exprimat eu ok.

cred ca cele rosii pana acum arata cel mai ok.

au mai ramas de incercat negru fara buza, si niste culori mai aprinse, gen porsche gt3.nu stiu, portocaliu, verde, albastru,rosu mai aprins, gunmetal sau orice altceva ce considerati ca vor arata ok.

cmdbass 04-12-09 11:33

1 Attachment(s)
Nu`i ce ai cerut..dar m-am jucat putin cu ea..asa ca idee..

madicioco 05-12-09 22:08

1 Attachment(s)
vreau si eu daca se poate sa mi faca pe masina asta culorile de la M din fata pana in spate cu dunga rosie un pic mai mare decat celelalte si culorile sa nu fie pe centru masinii un pic mai intr o parte si jentile negru mat cu buza rosie

BlueAngel 06-12-09 05:12

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 2860767)
Nu`i ce ai cerut..dar m-am jucat putin cu ea..asa ca idee..

Mersi mult ! Imi place cum a iesit ;)

CocoT 28 07-12-09 21:32

3 Attachment(s)
Cine imif ace si mie jantele in culoarea barilor... :) defapt dopar pe unde e negru akum... iar buza sa ramana gri :)... sau buza in culoarea barilor si miezul negru :) Ms!...

cmdbass 07-12-09 23:52

1 Attachment(s)
o varianta:arrow:

eqilibruee 08-12-09 09:24

4 Attachment(s)
imi faceti si mie plafonul negru mat?

denees 08-12-09 18:37

4 Attachment(s)
poftim

Dany_1987 09-12-09 00:08

5 Attachment(s)
Salut tuturor tunerilor vitrtuali, va las si eu cateva poze cu masina mea sa faceti ce credeti voi cu ea, jucati-va putin cu ea si cine stie poate ma inspir si eu din ideile voastre cu cate ceva, culoarea imi place nu prea asi vrea sa o schimbati dar in rest puteti sa-i faceti ce credeti voi Multumesc ...

DaNn.ZyX 09-12-09 00:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dany_1987 (Post 2874292)
Salut tuturor tunerilor vitrtuali, va las si eu cateva poze cu masina mea sa faceti ce credeti voi cu ea, jucati-va putin cu ea si cine stie poate ma inspir si eu din ideile voastre cu cate ceva, culoarea imi place nu prea asi vrea sa o schimbati dar in rest puteti sa-i faceti ce credeti voi Multumesc ...

:)
Attachment 1211810

conty one 09-12-09 16:26

3 Attachment(s)
ma ajuta cineva si pe mine va rog? pt semnatura as vrea ca aceste poze sa fie intr-una singura...

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning