![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
stie cineva din ce cauza e posibil sa mi se fi aprins martorul de la airbag?? s-a aprins fara nici un motiv...:???: |
Quote:
|
am vazut destui "amatori" cu papuci de vara in timp ce veneam de la Carefour. Pe "drept" nu panta nu vale, derapau de mama mama. Oare de ce nu isi pune lumea macar cauciucuri mixte daca nu e bani de schimbat primavara si toamna cu cele de sezon? sau daca nu ai cauciucuri, stai acasa frate, sau mergi si tu cu tranvaiu, gusta si tu alte senzatii, nu alea de a derapa, nu poti controla masina si te duci sanie in unul nevinovat. Iar culmea, mai merg si cu viteza.
La multi ani Romania, la multi ani romani (urare pentru oameni destepti) p.s. scz , poate ca sunt "irascibil"...dar pana am ajuns acasa, de 3 astfel de insi am scapat, foarte putin a fost ca sa ma agate. |
Da, am vazut si eu destui dar sunt si cei care au anvelope de iarna si cred ca sunt zei :))) Am vazut azi cum stateau calare pe masinile din fata se grabeau, na ce sa le faci :P
PS: Eu abia astept unul in spate ca vreau sa schimb bara :))) |
Azi'noapte am tras o fuga pana la Suceava si inapoi.:shock:
Sa va zic ceva? Pana la 4 dimineata nu am vazut lingura de sare/nisip sau roata de utilaj pe strada!:bat: HUOO. Degeaba am 4 anvelope de iarna, ca in multe portiuni (chiar si dr drept) fugea masina la 60'70. |
Quote:
|
Quote:
|
Am dus un coleg de la facultate..:-)
|
Quote:
|
stie cineva de ce nu merge pagina principala 4tuning ?
forumul ruleaza bine :D |
daca astepti putin mai mult se incarca....asa fac eu
|
e obosit si el .. de asta nu merge :P
|
s-a anuntat ninsoare in weekendul asta ...aviz baietilor cu intalnirea bmw-urilor:oops::oops::oops:
|
daca ninge ...poate ne dam cu sania pe copou >:)
|
cine imi zice si mie unde as putea sa imi polishez masina... sau sa imi scot cateva zgariituri .. ? :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning