Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

JusT_SaY_BoBo 01-12-10 21:58

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 3861913)
inca e putina....mai asteapta si tu un pic :D:D...oricum amatorii de "sanius" sa de-a detalii (cand/unde) :D

pai ce faci mah te tii de nebunii??:>hai ca in seara asta a fost perfect drumul pentru asa ceva:shock:

stie cineva din ce cauza e posibil sa mi se fi aprins martorul de la airbag??
s-a aprins fara nici un motiv...:???:

grg_92 01-12-10 22:31

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3862301)
pai ce faci mah te tii de nebunii??:>hai ca in seara asta a fost perfect drumul pentru asa ceva:shock:

stie cineva din ce cauza e posibil sa mi se fi aprins martorul de la airbag??
s-a aprins fara nici un motiv...:???:

pai trebuie sa ma tin si de nebunii...mai ales ca a venit iarna :D:D ca dupa aia intervine plictiseala :D ..in legatura cu martorul pot fi mai multi factori..oricum o scanare cu vagcom-ul e solutia..incearca sa scoti o borna de la baterie si sa o pui la loc ! hai salut !:D

Victor_Is 02-12-10 00:21

am vazut destui "amatori" cu papuci de vara in timp ce veneam de la Carefour. Pe "drept" nu panta nu vale, derapau de mama mama. Oare de ce nu isi pune lumea macar cauciucuri mixte daca nu e bani de schimbat primavara si toamna cu cele de sezon? sau daca nu ai cauciucuri, stai acasa frate, sau mergi si tu cu tranvaiu, gusta si tu alte senzatii, nu alea de a derapa, nu poti controla masina si te duci sanie in unul nevinovat. Iar culmea, mai merg si cu viteza.

La multi ani Romania, la multi ani romani (urare pentru oameni destepti)

p.s. scz , poate ca sunt "irascibil"...dar pana am ajuns acasa, de 3 astfel de insi am scapat, foarte putin a fost ca sa ma agate.

2slow4u 02-12-10 09:20

Da, am vazut si eu destui dar sunt si cei care au anvelope de iarna si cred ca sunt zei :))) Am vazut azi cum stateau calare pe masinile din fata se grabeau, na ce sa le faci :P

PS: Eu abia astept unul in spate ca vreau sa schimb bara :)))

jemis90 02-12-10 14:17

Azi'noapte am tras o fuga pana la Suceava si inapoi.:shock:

Sa va zic ceva? Pana la 4 dimineata nu am vazut lingura de sare/nisip sau roata de utilaj pe strada!:bat: HUOO. Degeaba am 4 anvelope de iarna, ca in multe portiuni (chiar si dr drept) fugea masina la 60'70.

SeRee 02-12-10 16:05

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 3863817)

Sa va zic ceva? Pana la 4 dimineata nu am vazut lingura de sare/nisip sau roata de utilaj pe strada!:bat: HUOO. Degeaba am 4 anvelope de iarna, ca in multe portiuni (chiar si dr drept) fugea masina la 60'70.

:)) eh criza :)) trebuie sa scoata si ei bani acuma >:) ...lasa k stiu cum e drumul iasi - suceava iarna >:) .. mai ales unde nui europeana :D

grg_92 02-12-10 16:49

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 3863817)

da ce-ai facut azi`noapte la suceava ? o scurta plimbarica? :D:D:D:D:D

jemis90 02-12-10 17:11

Am dus un coleg de la facultate..:-)

SeRee 02-12-10 18:04

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 3864216)
Am dus un coleg de la facultate..:-)

asa se zice mai nou?>:)

Eriksson 03-12-10 09:59

stie cineva de ce nu merge pagina principala 4tuning ?
forumul ruleaza bine :D

alex_maf2007 03-12-10 11:22

daca astepti putin mai mult se incarca....asa fac eu

SeRee 03-12-10 14:36

e obosit si el .. de asta nu merge :P

grg_92 03-12-10 14:44

s-a anuntat ninsoare in weekendul asta ...aviz baietilor cu intalnirea bmw-urilor:oops::oops::oops:

SeRee 03-12-10 14:58

daca ninge ...poate ne dam cu sania pe copou >:)

SeRee 03-12-10 17:32

cine imi zice si mie unde as putea sa imi polishez masina... sau sa imi scot cateva zgariituri .. ? :|

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning