![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW 335 Touring :arrow:
|
2 Attachment(s)
Am facut si eu ceva simplu din lipsa de ocupatie:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
una mai simpla..
stock Attachment 685249 modified Attachment 685250 stiu ca am greseli..dar incerc sa le corectez asa ca astept mai mult sfaturi si critici.:D |
JohnnyX :
(1) umbra de sub masina ireala (2) spoilerul tau ar trebui sa aibe reflexi cum are si spoilerul originala (3) spoilerul are alta nuanta fata de masina (4) spoilerul putin descentrat bo$$u : (1) culoare ireala (2) stopuri ireale BANK$ : (1) badboylook-ul ireal (2) angeleyes ireal (3) background-ul se vede prea tare prin geam (4) umbra fetei ireala |
mersi...ceva sfaturi? ca m-am cam incurcat la umbra fetei..nu stiu cum sa o fac.
|
2 Attachment(s)
Ceva comentarii:
@dilio 1. WELCOME BACK! 2. misto porcul, a iesit fain, ai lucat f bine 3. nu imi place linia pragului, e aceeasi cu cea a spolerului fata :( in rest ok! @JohnnyX 1. pragul si spoilerul spate nu sunt la culoare si nu sunt reale + sunt blurry 2. ce e p prag, daca e evacuare e ireala :) @Bank$ 1. bad boyul e blurry, ireal si facut prost 2. gagica are parul cam colturos intr-o parte, cam pe la nivelul parbrizului 3. umbra fetei e ireala rau 4. e ceva dubios la reflexia de pe parbriz si de pe masina 5. ceea ce se vede prin geam e ireal facut @Silv1u 1. cred ca e cea mai buna masina a ta! 2. bravo! 3. ai desaturat jantele? 4. misto pasajul spate 5. Bravo! din partea mea una la honga asa, facuta in 2 timpi si 3 miscari :) |
2 Attachment(s)
Don`t be 2 hard on me :)
|
@reme....frumos...dar e prea in oglinda..puteai sa mai adaugi acolo ceva fum...in rest e ok...
@johnny X...janta spate e plata..si ai grija la detalii...ai decupat cam urat...uitate la spoileru din fatza si la prag...se vad niste kesti putin transparente albe.. bafta... |
2 Attachment(s)
brush....................
|
2 Attachment(s)
un eclipse.
|
Quote:
rollcageu..e foarte toony si chiar nu da impresia de a fi metal archu spate ar mai trebui putin lucrat(cel din fata e chiar foarte reusit) scaunele nu au umbre potrivite..nu stiu de unde le-ai luat..dar banuiesc ca nu au fost luate dintr-o masina discul de frana din fata..e prea iesit in afara si e foarte mic..golfurile au tractiune fata..prin urmare eu stiu ca pe fata ar trebui sa fie discul de marime mai mare..la tine e exact invers partea de sub faruri..tablaria si coolerul..sunt foarte plate banda de pe fruri..trebuia sa fie opaca 100% multe linii zimtate..nu stiu din ce cauza oricum..ti-am zis k ideile sunt foarte bune..insa tre sa mai exersezi si sa iti perfectionezi executia bafta!!! |
nu folosesc pen toolul......aia e marea problema..ms oricum
|
2 Attachment(s)
10 minutes job :D
|
de ce nu ai facut un 1 week job??..si sa faci niste modificari frumoase..nu asa superficiale
|
Nu aveam timp. Chiar daca as avea nu as sta o saptamana la o masina. Addicted....dar nici chiar asa :)
|
2 Attachment(s)
un urs
|
Lipsesc reflexii realistice pe spoiler/aripa fata chiar si pe parasolar. Cu carbonul ai trecut peste sigla, ai uitat s-o lasi clean, si priza aia de aer fata e stramba. Janta spate teoretic ar trebuii sa fie in miscare... ;)
|
2 Attachment(s)
O revenire .. dupa ceva timp de pauza .. :oops:
What do you think ?! ScorpioN |
mi se pare senzationala ... e malefica, e amenintatoare, e ... intr-adevar superba !
|
@ crimzVT - nissan z350 - arata beton, nu vad greseli, o chestiune doar! roata spate e straba sau mi se pare si cam inalta masina in spate, parerea mea
@tudorache$ - bmw e30 - mie unu nu imi place! e prea incarcat! frumos lucrata bara fata! ideile nu imi plac! @JohnyX - Toyota celica - dc asta e tuning, eu sunt popa! @alexcump - mitsubishi eclipse - frumusel, dar la roata spate janta e plata si ubra ireala:) bafta! @cipskate69 - vw golf mk1 - hi hi! arata fain, dar jamba rotii e cam sus fata de unde ar trebui sa vina, misto pasajele rotilor:) |
Brush
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Ms :) pe viitor o las mai jos
|
Quote:
mersi, o sa incerc ca pe viitor sa nu mai repet greselile |
Reme cand e slujba? Duminica sau vineri? :))
|
2 Attachment(s)
un mic Lexus :) coments? :rolleyes2
|
arata bine lexu` , doar o portiune din spoiler e putin prea intunecat in rest e ok !
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Impala 1960....ceva simplu...mai "creepy"..sau nu..:-P
pareri si sugestii pls :rolleyes2 |
[QUOTE=cipskate69;1843559]Chevrolet Impala 1960....ceva simplu...mai "creepy"..sau nu..:-P
pareri si sugestii pls :rolleyes2[/QU roata spate nu sta bine...in rest arata bine |
2 Attachment(s)
Ce ziceti de asta mi-a cam lipsit inspiratia..:rolleyes2
|
Quote:
keemo |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
alta zi..alt post :D:D:D
un mic update...la plate nr si fumu :rolleyes2:-P |
nice one ... )
dar trebuia sa pui la numar 888 , ca si asa asta e numarul paginii :D |
2 Attachment(s)
Am lucrat si eu pontiacu asta astept comentarii pro si contra 8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uitele aici :arrow:
|
4 Attachment(s)
am terminat si eu opelu..
am cautat ceva jenti sami placa...si sincer din pozitia asta doar astea lea-am gasit..dak ma puteti ajuta...as aprecia.. *pareri critici...ceva? un mic update...un darck side pt opel..doar de atmosfera;) |
La a mea nu zice nimeni nik:(?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning