![]() |
|
Re: Club CIELO
in primu rand "buna ziua".... :D
Ce fel de jenti ai??? merge si cu pistolul dar mai bine cu pusca :D da mai multe detalii! @Banzay sa dea mai multe detalii, poate vrea sa le faca mate si nu mai trebuie lac... :D |
1 Attachment(s)
@ asa e mike. Dar e si lac pt vopsea mata. Si dupa esti sigur ca daca ai facut totul bine, nu mai are moarte cativa ani buni. Din proprie experienta zic ca daca dai vopseaua bine, rezista. Cum a rezistat la mine in matiz bordul si torpedoul vopsite negru cu perla. Cum a ajuns la celalalt proprietar cum a reusit sa f_ta si vopsea si bord si tot :sad: Deci depinde si de om cum are grija :)
(PS: jante negru mat, masina la fel) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ai o poza si cu jantele tale? Eu am dezvoltat o pasiune pt gri-antracitul ala. Dupa ce initial le facusem negru lucios si dupa le-am dat cu un pic amestecatura de perla si a iesit un gri-antracit din asta, care imi cam place :)
|
nu am.o sa le fac maine o poza.eu am o boala pentru negru..masina e rosie si da bine in combinatie:)
|
luni intra la vopsit interior , exterior :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
offtopic:
Tipul consolei centrale montata pe motorizarea 1.8.. :rolleyes2 |
Cielo a avut si 1.8? Foarte frumos arata. In primul rand e interesanta pozitonarea casetofonului mai sus. Parca vazusem asa ceva, dar volanul era pe stanga. Sau ma insel?
|
Oricum se stie ca englezii au masini mult mai optionale/dotate fata de restul europei! Am vazut multe masini pe dreapta cu interior de nici nu credeam ca exista pentru modelul respectiv...
|
Poate modelul asta e doar pt Nexia cu volan pe dreapta
|
Stie cineva procedura care trebuie urmata in caz de schimbare a culorii? Nu reusesc sa mai gasesc nici un mesaj legat de tema asta :oops:
later edit: Ok, am gasit asta... http://www.rarom.ro/RO/article--Ce%2...a%20--205.html Sa inteleg ca nu trebuie sa ma duc cu masina la ei? e de ajuns cu hartogaraia? |
Are cineva scaune de fata pt cielo de vanzare ? si de opel
Astept la [email protected] |
Quote:
|
scaune am eu de cielo noi noute am mers cu iele 1000 km de cand am luat masina in 2006 pt ca a primit alt inplant de scaune montza sport . daca doreste cineva? le dau pe amandoua nu vand separat . pt detali;) PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning