![]() |
|
Re: Club TICO
Ma gandesc sa imi colantez ticozaurul ...ma gandeam sa il imbrac in folie de carbon3D..stie cineva cam cat m-ar costa cu totul?ce imi recomandati?colantare sau vopsire?pe unde am intrebat,n-am gasit sa o vopsesc sub 2000 ron.si nu imi permit banii astia.multumesc anticipat
|
Quote:
|
Testele pentru omologarea jantelor pe R13 pentru Daewoo Tico costa aproximativ 7000 Lei.
Voi ajunge saptamana urmatoare cu masina la Voluntari pentru un calcul exact. Sper sa existe 70 de tico doritoare de jante pe R13. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vom plati 70 de persoane pentru toata lumea. Gaseste cineva sponsori? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pentru aprecieri! Mai pun 2 poze de ieri. |
Quote:
|
Quote:
autovehiculul o sa fie incercat si bagat la omologare de tip cu toti de 13 ceea ce inseamna ca absolut orice autovehicul de TIPUL respectiv o sa poata fi dotat si cu roti de 13! DAR se poate face si omologare individuala care costa aproximativ 412 ron in laboratorul din grivita si poate poate scapa fara teste de stabilitate in poligon. Daca se face omologare de tip o sa profite toata lumea de naivitatea asta |
2 Attachment(s)
@3xtreme: Iti recomand, daca gasesti, sa pui anvelope 165/55/14 sau 155/55/14. Arata bestial pe roti de 14 (vor veni putin strech), nu te vor obliga sa iti roluiesti aripile. Eu asta urmez sa imi pun dupa ce gasesc table pe 14.
Am atasat si 2 poze, cu fiecare dintre anvelopele de mai sus, ca sa iti faci o idee (prima este cu 155 55 14 si a doua este cu 165 55 14): |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning