![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
ar avea .. suport real...daca s-ar gasi masina.. :-D
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
FYI !
"acciza este de 467 EUR / tona - taxa de drum este de 125 EUR / tona - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona Statul incaseaza 835.28 EUR/tona ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,,,DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN " END OF QUOTE. |
realmode
eu doar ti-am spus.. pe 17 - 18 - 19 nici nu ma apropii de benzinarii.. defapt din 7 ian nu am trecut prin benzinarii.. nici macar sa umflu roata..!! si nici nu o sa trec prin benzinarii pana prin 24-25 ..si nu am facut plinul.. ultima oara am alimentat de 100 de lei.. ..dafapt nici nu ies din casa.. :lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
nu vad un intercooler cv nu vad o evacuare , poze cu motoru nu am de unde asta o tine sus si tare ca are 380 de cai poate 380 de nm:lol: |
Quote:
|
Quote:
restu de 200 de unde ?:rolleyes2 Quote:
|
Quote:
|
sunt chiar curios si ce planetare are ca sa faca fata la "turma" de caluti :D
|
Nu va mai puneti mintea cu penibili din astia :)
|
in concluzie a inghetat muresul si pot merge la patinaj:lol:
multumesc ca m-ati lamurit:D |
Asa inghetat e Muresul de poti sa-l traversezi cu trenul ca nu crapa gheata. :lol:
|
citind pe tdi forum ( http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=191421 )
300 HP e rezonabil ce se poate scoate din 2.5 V6 tdi.. |
Este o aberatie ce sustine tipul a cui este masina.
|
nu stiti voi ce inseamna TDI?
morghen... la raspuns! :D T...e D...epasesc I...mpresiile! deci e normal sa aiba 380 de cai... daca e TDI. mai exact 380 de cai/roata... deci (380x5):4 = 475... de ce "x5"? pai 5 roti are masina in total.... de ce ":4"? pai doar 4 din ele ating solul... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning