Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

MiTzA- 27-02-10 23:31

Re: Discutii Diverse Intre Useri

cea mai tare fazza posibila

stateam in seara asta pe bulevard la refugiu, unde stam de obicei si trece unu cu un logan....vede politia, opreste, trece in spate si o pune pe nevastasa la volan....se face o coada de vreo 5 masini ....pleaca si l opreste . hahhahahahahaha

faza tare e ca gaborii ii opreau doar pe aia de intrau in oras, daca nu se schimba sansa sa l opreasca era de 0.000001% . penal rau :-s

Multumesc domnului Sorin SYD ca s-a intors din drum sa ma salute :D

Multa stima pt domnul SORIN :P

VL 77 SYD 02-03-10 01:32

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3130307)
Multumesc domnului Sorin SYD ca s-a intors din drum sa ma salute :D
Multa stima pt domnul SORIN :P

Oricare ar fii facut la fel, doar suntem o comunitate, nu?. Ai grija cu transpiratul in masina, sa nu mai iesi asa ca racesti. :pelvic_th :chuckel::peace:

MiTzA- 07-03-10 21:59

Un fotbal in sala intre membri 4tuning , ce ziceti ?:D

lupalb 08-03-10 08:32

Pun si eu niste directii pentru cei care nu au navigatie si vor sa ajunga la Romexpo, dupa ce am gasit eu pe google earth si google maps..:
De pe autostrada intrii direct pe Iuliu Maniu (preferabil sa stai pe a doua banda) si mergi cu bulevardu` pana ajungi la intersectia mare de pe pod (chiar pana in Cora). Acolo faci stanga (sa cobori de pe pod) pe Soseaua Virtutii si tii drumul respectiv (tot pe banda 2) pana treci de podu` Grand (cel peste caile ferate). Tii drumul in continuare (o sa coteasca stanga larg ) tot pe banda 2 , o sa fii pe Bulevardul Marasti (pe dreapta o sa vezi stadionul Arcul de Triumf). Ajungi la un sens giratoriu mare chiar in fata la hotel Sofitel. Faci stanga la sensul giratoriu si la 500 de metri o sa vezi o parcare mare pe dreapta. Acolo poti sa opresti, ca ai ajuns. (Bulevardul se numeste Bulevardul expozitiei).
Daca am gresit ceva, sau stiti un drum mai simplu, postati aici...
Si totodata as fi curios cine mai merge la 4td si in ce perioada (adica in ce zile).

luci4n_vl 08-03-10 10:52

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3159168)
Pun si eu niste directii pentru cei care nu au navigatie si vor sa ajunga la Romexpo, dupa ce am gasit eu pe google earth si google maps..:
De pe autostrada intrii direct pe Iuliu Maniu (preferabil sa stai pe a doua banda) si mergi cu bulevardu` pana ajungi la intersectia mare de pe pod (chiar pana in Cora). Acolo faci stanga (sa cobori de pe pod) pe Soseaua Virtutii si tii drumul respectiv (tot pe banda 2) pana treci de podu` Grand (cel peste caile ferate). Tii drumul in continuare (o sa coteasca stanga larg ) tot pe banda 2 , o sa fii pe Bulevardul Marasti (pe dreapta o sa vezi stadionul Arcul de Triumf). Ajungi la un sens giratoriu mare chiar in fata la hotel Sofitel. Faci stanga la sensul giratoriu si la 500 de metri o sa vezi o parcare mare pe dreapta. Acolo poti sa opresti, ca ai ajuns. (Bulevardul se numeste Bulevardul expozitiei).
Daca am gresit ceva, sau stiti un drum mai simplu, postati aici...
Si totodata as fi curios cine mai merge la 4td si in ce perioada (adica in ce zile).

sambata,la ora 10 plec spre romexpo...cn este interesat sa mearga,ne putem intalnii la OMV troianu,pt a pleca impreuna....cn este deacord sa lase o confirmare aici....

lupalb 08-03-10 12:42

Lucian_VL: eu plec de vineri seara.... dar dat fiind faptul ca plec cu sotioara in dreapta, sigur ma prinzi din urma sambata:) ca o sa merg ffffff incet....
Plus ca pe dealu` negru se lucreaza ...

DannyKid 08-03-10 14:39

http://www.go4it.ro/auto/masina-care...cafea-5724306/ - ce ziceti de asta ? :))))))

trafy-vr6 08-03-10 14:40

daca mai face si cafea...de placere mergi in vacanta..

DjRainManFast 08-03-10 18:13

Am 2 locuri libere in masina pt 4tuning! Eu plec duminica dimineata la ora 7 8! Daca este cineva doritor...sa ma anunte!

L4uR 08-03-10 19:13

suntem multi care pleaca duminica dimineata...hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim sa discutam despre asta...vineri eu zic ca ar fi perfect...ah?:>

Victor_WRC 08-03-10 20:15

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3161318)
suntem multi care pleaca duminica dimineata...hai sa stabilim o zi in care sa ne intalnim sa discutam despre asta...vineri eu zic ca ar fi perfect...ah?:>

eu asi zice joi seara ;) pt ca mai sunt care pleaca vineri.....;) si poate mai sunt doritori;)

Provenzano 08-03-10 21:01

tocmai am fost acceptat pentru 4TuningDAYS 2010. o sa plec vineri seara.

trafy-vr6 08-03-10 21:01

felicitari !!!! drum bun si multa bafta !

andreyWOB 08-03-10 21:02

BAFTA DRAGOSSSS !!

Provenzano 08-03-10 21:03

trafy-vr6: thx

andreyWOB: thx

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning