![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
5 Attachment(s)
frumos loganu radule bafta in continuare
mercedesurile ce sa zic de ele ca m-au lasat fara cuviinte sunt superbe ambele robicutz la fel si camioneta ta fortza rau acum incerc sa revin si eo printre voi cu un m3 e 36 |
Ba..vad ca toti va jucati cu Logane..ma faceti sa ma bag din nou in Slrr sa continui faza cu motoarele..de 1.4 1.6 1.6 16v 1.2TCE 1.5dci....1.8 16v 2.0 16v..
|
Pe ce versiune de slrr va mai jucati ?
|
2 Attachment(s)
Golf 2
|
Quote:
De acum in colo nu mai dau moduri decat la cn consider eu pt ca am muncit ca bou la masina asta si decat un singur om a facut-o... |
Quote:
Radu-Sunt acasa de 2 zile:) |
1 Attachment(s)
Teaser
|
frumos dary fara cuvinte :shock:
|
3 Attachment(s)
Si eu cu o masinuta de distractie
|
UserName615 - imi place arata foarte bine.
|
Quote:
username- frumoasa! dary-fumul ala nu pare real |
radu_cainamisir - stiu ca nu e real pentru ca la drift nu ai cum sa scoti atat de mult fum m-am uitat la multe videoclipuri si am vazut ca nu iesea fum in halu ala . da fumu e facut de mine.
|
3 Attachment(s)
un BMW e30 :)
|
Quote:
Dms- arata bn, atat cat vad de pe micul ecran al tabletei |
3 Attachment(s)
Bmw E36 -> :D :D :D :D :D :D
|
radu_cainamisir - stiam . ca la mine asa fac mereu. nu eu am facut masina eu doar fumul l-am facut ca eu numai asa fac fumul . ca sa imi fac o idee.
|
8 Attachment(s)
Sal al in sfarsit pot sa postez si eu poze ..nu mai puteam face print.. mersi baietilor de la sectiunea help :D
am si eu un e46 astept pareri !!! in ultimele poze se cam urcase un cayenne pe mine :shock: Si o batranica care imi plae mult :D |
3 Attachment(s)
@Bogdan- cam neclară grafica... faci pozele cu F9 și cu fraps ?
este foarte frumos e46-le, culoarea īl prinde foarte bine, īnsă cam mari jantele... Și eu cu niște poze cu un E36 :D |
Quote:
Faina matza :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tis - Like !!!
Stance Nation . |
3 Attachment(s)
Ce ziceti??
|
4 Attachment(s)
un e46 ;) nush daca e bine am facuto si eu cum am stiut si cum s-a potrivit :D mi-a iesit din mana daca nu am mai facut :lol:
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
BadAss |
Salut, sunt incepator si am inceput sa joc Srlr :D am si eu o intrebare. Exista harti gen: Polish Roads? adica sa te plimbi , sa aiba trafic, etc.. Eu am Polish Roads dar e prea mica si nu are trafic
|
3 Attachment(s)
Din cāte știu eu, singura care are trafic, e Valo City...
Īncearcă https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...line-help.html , pentru mai multe detalii, topic special pentru ajutor :D . ON : :arrow: |
3 Attachment(s)
Mai lasati Mazdele baieti :P:P
|
cine ma ajuta si pe mn??vreau sami bag niste jenti in jok si nu merge...adik nush kum!!!cn imi poate explica mai cu ezactitate??!!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
foarte frumoase cele 2 mazde si pisicile ce sa mai zic 2 bijuterii restu mai aveti de lucrat
am incercat si eo cva mai unic un muscle cu motor de japoneza atasez niste poze ca sa va dati voi cu parerea ce mai trebuia |
2 Attachment(s)
cam slaba activitate pe aici vad nu mai posteaza nimeni
lamborghini aventador asta asa ca sa nu poluez topicu de pomana |
Quote:
Deci nu poti sa pui pe mustang motor de nissan serios acum...macar daca era mai mascat ceva pentru ca da urat fara bara si fara faruri:) :arrow:username incearca altceva jantele nu prea merg+intercooleru care da prin bara fata! :arrow:kid pretty masinuta :arrow:dms frumos e46 :arrow:Tis-ul frumos motan smoke ala trebuie facut unu calumea:) |
1 Attachment(s)
Cică burn :lol:
:arrow: |
1 Attachment(s)
Quote:
intri in folderul jocului dupa aceeas intri in parts intri in arhiva jantelor si le iei de acolo si le bagi in parts ;) |
4 Attachment(s)
back in business
bmw e46 |
insfarsit am gasit un forum active...!!!:)...o sa incep sa postez poze k masinile mele!!;)
|
3 Attachment(s)
OFF: sakal201-Am sa te rog sa vorbesti normal...fara "K masinile" , "kum" , "jok" , "adik". Dai dovada de om care nu stie sa scrie...consulta DEX mai intai...(sa vezi cum se scriu cuvintele normal "joc=jok" , "jante=jenti" , "cum=kum" etc.). Multumesc!
ON: :arrow:Bieber VR6 |
Quote:
|
Quote:
Quote:
sakal201-A spus bine kid pentru ca daca o continuai tot asa faceai topic daca spun ceva gresit sa ma corecteze cineva!!!scuze de off |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning