![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
:oops: am facut shi yo TT-u` ala facut de nubyan..............N-am fost la primele doua ore azi dimineatza shi l-am facut...pare nice:D :lol:.nu te superi nubyan nu?.k am facut aceeashi mashina?
|
Sare janta ! Nu stiu de ce a trebuit sa iei curba la viteza aia pentru ca pare unpic ireal ! In rest e ok !
|
2 Attachment(s)
la ora 3dim am reusit sa fac si eu lambo`ul de la Challange....nu`i cine stie c (dar mi`am cam iesit din mana) :oops:
|
t1grul => Negrul e cam strident, jante unpic cam inchise la culoare. In rest e ok !
|
1 Attachment(s)
lambo :rolleyes2
|
Quote:
bv imi place cum ti`a iesit...imi place ideea....o sa ai vot`ul meu ;) |
bv vios ... ai aratat k se poate modifica misto ... dar "don't count your chickens before they hatch" ... mai sunt altii kre tre sa posteze lambo-uri
|
la tt e roata virata fiindca tocmai a terminat driftul doar k eu nu stiu ink cum sa fac fumul:(
|
2 Attachment(s)
:oops: am facut shi eu lambo-u` ala pentru k sunt in pana de idei:cry: .................nuj ce mashini sa fac......hope you like it:-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de pe asta am luat spoileru:shock:
|
2 Attachment(s)
Ce parere avetzi ? :arrow:
|
1 Attachment(s)
My lambo .... Imi pare rau ca am ales jantele astea, vad ca nu mai sunt originale dar dau cel mai bine :P ! Mariti si voi poza pentru ca sunt detalii ...
|
mah dupa ce am vazut masinile voastre am ramas in pana de idei...multe dintre ideile care le aveam le vad la voi... :D ma apuc si eu de ea intro ora..
|
2 Attachment(s)
am batut pariu cu un amic k nu pot sa fac dodge-ul asta k cik e prea ruginit prea nush cum(shi chiar este:cry: ).da totushi am facut ceva pe acolo.......app.....sunt curios dak are cineva vreo idee mai buna....deci pentru cei care nu au ce face incercatzi pls shi voi
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning