![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Buna se potrivesc lupele pe faruri care nu au avut lupe ambele sunt bosch E36 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
o mica problema...:lol: nu pot sa deschid usa stanga fatza,trag de ea si nimic...doar din interior o pot deschide...la ce sa ma uit?
|
Quote:
|
Quote:
eu am scos borna de la baterie....si aveam geamul de la sofer coborat......si am avut aceeas problema .....am inschis si am deschis usa pana a urcat geamul sus ....am tinut apasat pe butonul de la geam 5 sec ....dupa a mers fara nici un fel de problema ...inclusv modulul de confort! o zi buna all |
Salut. Am schimbat acuma cateva zile capetele de bara cu bieletele de directie si am observat k imi da ulei pe la partea din dreapta.
Caseta de directie am cumparato acuma circa 1 an de zile aproape NOUA...mai pot sa ii fac ceva?? Exista chit reparatie??? Multumesc:!: |
Quote:
alta e sa se coboare un pic geamul cand e lasat la mijlocul cursei sa zicem si deschizi usa si sa urce cand o inchizi problema la el e ca daca apasa pe buton sa coboare/urce geamul coboara/urca doar 2 cm si se opreste ca sa coboare geamul trebuie sa apese repetat de cateva ori iar la fiecare apasare coboara 2-3 cm (acelasi lucru si la urcarea geamului) problema la care te referi tu si problema lui sunt 2 diferite, daca am inteles eu bine |
Quote:
tre' sa cumperi tot agregatul ala care e prins in usa, si se schimba yala, se pune a ta ca sa se potriveasca cheia in continuare, se da fata de usa jos, o sa fie chinu dracu sa dai afara chestia care trebuie s-o schimbi din cauza macaralei da' se rezolva atentie daca ai folie pe geamuri, cand bagi/scoti geamul sa nu-l zgarii in dubluri de tabla a usii |
Quote:
|
vreau sa cumpar o suspensie reglabila low cost. ce imi recomandati?
FK Automotive TA-Technix JOM Tuning Art Raceland(nu stiu sigur daca se mai fabrica) |
Quote:
o seara buna! |
salut baetii, ma interseaza daka imi poate spune cineva exact ce fel de diferential autoblocabil se poate pune pe e36 compact 318IS ??? , ce cod tre sa aiba si ce raport, carcasa mica ori mare??? etc.... are un prieten de pe un e36TDS brake, merge oare??? si se potriveste la compact diferentialu de la coupe? va multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning