![]() |
|
Re: Club CIELO
masina o sa arate asa cum vreau eu cine are parari si discutii sa asi faca la masina lui ;) . sunt satul eu de multii care au un ornament din talcioc si vb de tuning.:lol::lol::lol:
|
Quote:
Poate sfatul celui cu ornament iti place si tie sau iti ofera o alta perspectiva... |
wow.... :D ai dreptate
|
1 Attachment(s)
saluuuuuuuut!
|
Quote:
|
Quote:
Lasa-ma sa ghicesc... E a ta, nu ? :rolleyes2 |
Quote:
|
masina nu este a mea.poza e de pe net.dar e interesant haionul.
|
Quote:
sunt total de acord cu tine ... primesc all the time mesaje cu "da de ce e asa si nu ai facut asa", "ai putea sa schimbi aia cu aia".. sunt parerile lor... si doar atat , k eu tot dupa ureche si placerea mea o creez, eu doar am zis nu am dat cu batzu! oricum vedem produsul finit, dar in cat timp ? salut |
1 Attachment(s)
Azi am cumparat pentru masina mea:
-1 bucata garnitura chiulasa made in koreea, -8 simeringuri pentru supapele de admisie si evacuare, -ulei Mobil1 10w40 S2000 10W 40, semi sintetic, -filtru ulei Mann made in germany, -antigel si apa distilata, -1 simering axa cu came. Toate astea din cauza ca s-a ars garnitura de chiulasa. Si o poza cu motorul la reparat. |
Cum ai reusit? Ai mers fara apa?
|
Quote:
ma dau pe benzina dar oricum..... |
- buna treaba - cu i - legalele ... no offence - dar nu e cam murdarash motorul tau! sau nu iti place sa luceasca? keep up the good work!
|
Am si eu nevoie de un pic de ajutor!:)cum se pot vopsi jantele?vreau sa le fac negre.merge cu pistolul..trebuie vopsea speciala?
|
2 Attachment(s)
Vopsea auto. Merge cu pistolul. Jante de aliaj sau tablele? Le iei la smirgheluit, la dai cu chit daca ai ciobituri (dar daca iti scoate vreo anvelopa la vulcanizare, iei o groapa mai nasoala, iei o bordura, mai mult ca sigur ca va sari - eu am avut pe o roata dat putin chit dat de proba si nu au fost probleme, chiar daca s-a umblat si la roata la vulcanizare). Dai cu vopsea 2-3 straturi si dupa 2-3 straturi de lac.
PS: mai important ca vopsitul e pregatitul. Smirgheluit, degresat, etc. Ca daca le vopsesti bine si dupa incep sa se scorojeasca, nu e funny :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning