![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ce e ala mess ?
|
ce e aia lancia?:|.....messenger:))
|
Daca facem pe bulevard trebuie sa tinem o masina cu capota deschisa si pe avarii, si sa ne strangem in juru` ei, sa nu mai zica nenea militianu` ca "Asta e loc de refugiu, stati numai daca aveti probleme la masina"....
Prezent si eu:) @Caddy, chiar pica miercuri?? hmmm @Laur: Ce e aia lancia? e aia care te ia pe tine de acasa, si te duce la "prietena" :lol: |
Quote:
|
nu mai bine facem la stadion ? e mai mare parcarea :-"
|
@flo: fra`, fum sa fie numa` daca vi cu un motor in portbagaj de schimb
@mitza: orice loc e bun, atata timp cat vine multa lume...doar ca bvd e consacrat deja... Ramane de stabilit / postat MARE aici... |
lup, ziceam ca e mai mare locu la zavoi :)
|
eu as zice pe bulevard, ca vad ca e vremea buna si se usuca asfaltul :D
|
florynvl (X29 ZMT): ca bine zici.
|
parerea mea ca intalnirea ar trebui sa o incepem la zavoi ca sa avem suficient spatiu unde sa parcam si apoi ,daca e cazul, mai trecem si pe la blvd. la aniversarea de 1an s'au strans ceva masini.
|
asa imi aduc si eu aminte, ca s a plecat de la capela parca, pana la petrom acolo langa maternitate?
Si dup aia zavoi? |
Stie cineva pe unde sunt prin valcea dezmembrari auto? As avea nevoie de o bara fata si far pt sofer pt Ford Fiesta modelul 2002-2005(al meu e din 2005 1.3 benzina).
|
pe varianta, dupa dacos, la vreo 200 m pe dreapta / sub pod la raureni / spre horezu la gicanu .. :)
|
Stie cineva daca masina lui Cacao[SLK Rosu] are un nou proprietar? Sau el e ce-l care o conduce?
|
bai..ce e ma cu atata politie prin oras :| ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning