![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
eu as infige tarbocu acolo dar in mod sigur nu are timp vopsitoru sa-mi faca masina
|
Cum se ajunge la portul turistic?
|
prin neptun cand ajunge caravana :)? [in noaptea asta pe la 4 plec spre neptun]
|
pt a ajunge in portul turistic mangalia , treci de sensul giratoriu ( tzii tot inainte ) , la primarie tii drumul nu faci dreapta , dupa posta gasesti un indicator pe care scrie HOTEL PRESIDENT , faci stanga acolo si hop in port :)
|
Mersi CT18NRG.
|
Pt inscrieri la champions of tuning , se fac direct la locatie sub numele de gtt racing , asa mi-au zis baieti de la gtt racing ! Bafta.Ne auzim acolo!
|
poze de la eveniment a facut careva ?
|
Am vazut la anumite cluburi poze , dar din ce am inteles a fost un eveniment cam ne-reusit , printre putinele care nu a avut macar o masina de cupa in premiera , s-a distrat lumea locala dar in rest nimic , nu m-am mai obosit sa ma duc cand toti veneau acasa si imi spuneau ca nu ratez nimic. Intr-un final am ajuns .... in 5 minute am vazut tot si gues what :) , aveau dreptate , cam esec
|
masina senzationala a fost acel 350z de 750 C.P. de la gtt racing team....in rest cam ai dreptate yzf
|
si seaturile ( verde si portocaliu ) au fost ok .. si cam atat :)
|
sa nu se inteleaga gresit si sa supar vre-un proprietar , masini frumoase , au fost , dar premiere ... cam nu , astfel de evenimente ar trebui sa starneasca imagini noi si masini noi si DIFERITE fatza de alti ani , din pacate in romania nu e puterea financiara asa mare incat sa apara cel putin 10 masini bombe noi la fiecare eveniment , eu de prin 2000 ma duc la evenimente de genul si eram entuziasmat sa le vad , acum sincer dupa atatia ani vad aceleasi masini an de an si nu mai am asa mare tragere , poate asta este si raspunsul la scaderea de public in ultimii ani la tuning dayz si altele.
|
pai daca stai sa te gandesti ca f multi nu au incasari nici de 1000 de euro pe luna , si tuningul de calitate este scump .. e aproape normal sa fie asa :-s .... din pacate :-<
|
puneti si voi poze sa vedem si noi ce am ratat,
|
http://s4.transfer.ro/storage/tuning_auto-538e64e54.mpg
luati cu tata ( nu`s filmate de mine da am facut rost :P ) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning