Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Ingerasul99 24-07-09 20:28

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

"Champions of Tuning" va oferi turistilor si locuitorilor Mangaliei un show auto, cu automobile modificate, alaturi de mai multe concerte ale unor DJ cunoscuti.
Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza de bilet - 10 lei
(intrarea este libera pentru copiii sub 12 ani). Acest bilet permite inscrierea fiecarui vizitator la tombola cu premii.
Vineri, 31 iulie, vor sosi participanţii din toată ţara şi va fi organizată prima caravană pe traseul Mangalia - Neptun şi retur. Sâmbată, 1 august, va fi redeschisă expoziţia pentru public, începând cu ora 9.00, urmată de înscrierea maşinilor la categoriile concursului de show'n'shine şi începerea votului publicului. Duminică se va încheia votul publicului şi va fi extras ultimul bilet câştigător al tombolei dedicate publicului. Către ora 15.00 se derulează jurizarea celor două competiţii „Champions of Tuning" şi festivitatea de premiere.
A ramas sa vb cu cei de la pro tv pt date de contact de la organizatori pt cei interesati care vor sa participe!

D_M_X 24-07-09 22:58

eu as infige tarbocu acolo dar in mod sigur nu are timp vopsitoru sa-mi faca masina

xxdadixx 26-07-09 00:47

Cum se ajunge la portul turistic?

extrm 26-07-09 01:19

prin neptun cand ajunge caravana :)? [in noaptea asta pe la 4 plec spre neptun]

CT18NRG 26-07-09 02:55

pt a ajunge in portul turistic mangalia , treci de sensul giratoriu ( tzii tot inainte ) , la primarie tii drumul nu faci dreapta , dupa posta gasesti un indicator pe care scrie HOTEL PRESIDENT , faci stanga acolo si hop in port :)

xxdadixx 26-07-09 16:13

Mersi CT18NRG.

Ingerasul99 30-07-09 16:01

Pt inscrieri la champions of tuning , se fac direct la locatie sub numele de gtt racing , asa mi-au zis baieti de la gtt racing ! Bafta.Ne auzim acolo!

Daniel_DRV 02-08-09 19:58

poze de la eveniment a facut careva ?

YZF-PWR 02-08-09 20:14

Am vazut la anumite cluburi poze , dar din ce am inteles a fost un eveniment cam ne-reusit , printre putinele care nu a avut macar o masina de cupa in premiera , s-a distrat lumea locala dar in rest nimic , nu m-am mai obosit sa ma duc cand toti veneau acasa si imi spuneau ca nu ratez nimic. Intr-un final am ajuns .... in 5 minute am vazut tot si gues what :) , aveau dreptate , cam esec

Daniel_DRV 02-08-09 20:18

masina senzationala a fost acel 350z de 750 C.P. de la gtt racing team....in rest cam ai dreptate yzf

CT18NRG 02-08-09 20:19

si seaturile ( verde si portocaliu ) au fost ok .. si cam atat :)

YZF-PWR 02-08-09 20:36

sa nu se inteleaga gresit si sa supar vre-un proprietar , masini frumoase , au fost , dar premiere ... cam nu , astfel de evenimente ar trebui sa starneasca imagini noi si masini noi si DIFERITE fatza de alti ani , din pacate in romania nu e puterea financiara asa mare incat sa apara cel putin 10 masini bombe noi la fiecare eveniment , eu de prin 2000 ma duc la evenimente de genul si eram entuziasmat sa le vad , acum sincer dupa atatia ani vad aceleasi masini an de an si nu mai am asa mare tragere , poate asta este si raspunsul la scaderea de public in ultimii ani la tuning dayz si altele.

CT18NRG 02-08-09 20:39

pai daca stai sa te gandesti ca f multi nu au incasari nici de 1000 de euro pe luna , si tuningul de calitate este scump .. e aproape normal sa fie asa :-s .... din pacate :-<

B-11-AYG 02-08-09 21:19

puneti si voi poze sa vedem si noi ce am ratat,

CT18NRG 02-08-09 23:45

http://s4.transfer.ro/storage/tuning_auto-538e64e54.mpg

luati cu tata

( nu`s filmate de mine da am facut rost :P )

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning