![]() |
|
Re: Chat
vreau sa modific un cadru de bicicleta ..stiti un loc unde pot sa-l modific,un sudor ceva:P
|
Quote:
|
hahaha ce linistit era tipu`... pacat ca nu e si eficient... in 90 de minute curatam cel putin 6 masini si curatam zapada cazuta de pe masini de pe jos. dar a fost amuzant modul in care isi impartea zapada:)))
|
100% corect
|
Oare de ce nu mai primesc mailuri de la forum?:| brusc si dintro data...nu mai primesc...si sunt unele care ma intereseaza...unde sa butonez sa primesc iarashi...?
|
Nu stie nimeni un service bun unde se stiu la carburatoare? Eventual sa aiba carbotest da nu-i musai daca lucreaza bine. Am scris si pe topic la service-uri da nu m-o bagat nime in seama:x
Deci, nu mai exista asa ceva? |
poi... mai foloseste cineva carburatoare? :)) (glumeam)
|
Quote:
|
Unde lucreaza? Ce service?
|
Are atelierul lui aproape de Iulius.Iti spune el adresa.Regleaza motoare pe carburato de vreo 20 de ani. Am fost cu multe masini la el.Ar fi bine sa il suni sa te programezi,sper ca mai e bun nr de tel.
|
Bun. Ms mult. Nu stii ce preturi are? (stiu ca is pisalog)
|
Nu stiu ca n-am fost de mult,dar nu te saraceste si iti scoti banii din consum
|
Mna mersi. Chiar de mult timp cautam pe cineva de genu. Ca pareri si sfaturi am auzit cat cuprinde da nici-unu concret:D Dau o bere :D
|
Succes!.Astept vesti.
|
[QUOTE=BULLDOG;3020077]Nu stie nimeni un service bun unde se stiu la carburatoare? Eventual sa aiba carbotest da nu-i musai daca lucreaza bine. Am scris si pe topic la service-uri da nu m-o bagat nime in seama:x
Deci, nu mai exista asa ceva?[/QUOTE daca e vorba d e golf,mai am eu vreo 2-3 carburatoare dublucorp,WEber si Piersburg pt golf 1/2 in stare perfecta pe garantie |
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning