![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropo..de tot felul de discutii...
Imi puteti recomanda...locuri, preturi si ce trebuie sa urmaresc..pt a-mi schimba gumele de vara cu de iarna..va rog..precizez ca stau in Bucium si ar fi fain..daca mai sunt si alte ponturi decat cele 3 de langa Spitalul nr.7 si cel de dupa pod...cand cobori spre semafor in Bularga... Mersi frumos..astept sfaturile voastre.. |
Incearca la cretzu' la vulcanizare. (In spate la sala polivalenta, langa peco);)
|
scuze ca ma bag..da puteti zice si niste preturi ? pt schimbat de cauciucuri ? cu echilibrat cu tot ?:D daca stiti bineinteles
|
Quote:
@ grg: acelasi exemplu si pt tine... |
...pai nu te bagi...f bine faci...intrebam mai multi...
exista careva care deja sunt pe gume de iarna..si daca da..unde au pus..si ce bani au platit si pt ce..? Mersi... |
mergi la cret la vulcanizare, si vorbeste cu omul despre asta.. are preturi foarte bune si nu te rupe niciodata la bani.. poti discuta deschis cu el si iti face oferte fara sa fii vreun cunoscut sau prieten. mergi si ai sa vezi ;) altfel e cand discuti fata in fata !
salut |
Quote:
49 lei la vulcanizare pe Nicolae Iorga(fix in fata la Souflaki,aia de la trecerea de pietoni) pt 2 anvelope,cu 3 plumbi + un petic la unul dintre cauciucuri. Sincer mi'a palcut mai mult la vulcanizarea din dacia.S'a miscat mult mai repede baiatu. Acolo pe N.Iorga sunt X muncitori si tot stai si astepti mult. |
Salut am si eu o intrebare unde gasesc in iasi pe cineva sa imi lipeasca parbrizul..si ink ceva unde mai gasesc tot pe cineva sa imi lipeasca chestiile alea de pe spate care dezaburesc ca am vreo 5 intrerupte ....multzumesc
|
Quote:
|
sal, cum te duci spre tomesti este unu acolo care lipeste parbrize si cred ca iti face si cu dezaburirea,e mai incolo de parcu ala de dezmembrari la vreo 500m
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning