Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cobbo 29-01-07 00:40

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
nu stiu ce am facut cu originalu...da incercati asa...ms!:P

Gabi 29-01-07 02:16

3 Attachment(s)
Viziunea mea asupra Daciei Logan VAN

"SONY Logan VAN" :)

Varianta "cameleon" e... for fun :wink:

69WRX 29-01-07 10:24

da da...e frumos ;) io nu vad greseli...doar o parte mica din bara fata cam ireala..aia cameleon e urata..

Leul 29-01-07 10:24

2 Attachment(s)
Astept sa-mi vina masinutza de la bucuresti :D

Ace Axel 29-01-07 11:20

selectii un pic km najpa la capota si plafon

Barum 29-01-07 13:23

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 720321)

Imi plac amandoua :D dar...... ai pos folie numai pe un geam :( :rolleyes2

Gabi 29-01-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 720858)
Imi plac amandoua :D dar...... ai pos folie numai pe un geam :( :rolleyes2

Merci, merci, da' nu e pusa folie deloc. Uita-te la poza originala si o sa vezi ca e la fel :wink:

(!8Y_M 29-01-07 17:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 715727)
sall.azi e prima zii de cand m-am apucat de virtual yuning.si am facut cateva masini. aku e la inceput nu prea a rabdare la finisara ...ce ziceti e bine pentru inceput...???

Baaaa... esti nesimtit.. ti-ai batut joc de el.. daca era.. ti-o dadeam pe aia originala.. nu aia tunata..... cam asa arata.... dupa ce a trecut prin mana mea... a mai fost postata pe aicea...:D

wlady 29-01-07 17:16

(!8Y_M => Ai carbonul uracios ( e prea deschis ), ai plasa albastra ! La spoilerul fata ai iesit cu el de pe masina ! Data viitoare copiaza de pe o masina care e in acelasi unghi sau macar sa poata fii compatibila ! Bafta

(!8Y_M 29-01-07 17:21

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 721153)
(!8Y_M => Ai carbonul uracios ( e prea deschis ), ai plasa albastra ! La spoilerul fata ai iesit cu el de pe masina ! Data viitoare copiaza de pe o masina care e in acelasi unghi sau macar sa poata fii compatibila ! Bafta

Ms wlady...:D stiam.. am mai primit indicatiile astea.. da nu am mai umblat la ea..:D si orcum, am postat iar ca si-a batut mary joc de ea:( si io am muncit mult atunci.. a fost a 2 sau a 3 masina facuta de mine, si eram mandru de ea..:D.. iar la spoiler.. nu am iesit.. uita-te la originala.. ca si la ea e scos.. asa a fost sa fie..:D

PointMaster 29-01-07 19:27

(!8Y_M vorbesti de altii de parca tu ai fi mare talent, afla ca si tu ti-ai batut joc de saraca masina.
PS. mai invata sa-ti vezi lungulul nasului si nu te crede ceea ce nu esti. Mai bine lasai masina stock.......

(!8Y_M 29-01-07 20:29

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 721350)
(!8Y_M vorbesti de altii de parca tu ai fi mare talent, afla ca si tu ti-ai batut joc de saraca masina.
PS. mai invata sa-ti vezi lungulul nasului si nu te crede ceea ce nu esti. Mai bine lasai masina stock.......

Vb in cunostiita de cauza.. tipul mi-e prieten.. si deaia vb asa cu el..... una e sa-ti 'bati joc' de o masina stock incercand sa o tunezi... repet.. era a 2 sau a 3 masina (nu cred ca tu erai expert la inceput).... si una e sa iau masina altcuiva si sa-mi 'bat joc de ea'... tie ti-ar placea sa-ti iau o masina de-a ta.. si sa o fac ca toate alea.. cu scuza ca sunt incepator?? nu cred... si sa nu zici ca da, ca nu te cred.. altii au facut scandal pt ca le-a luat o capota sau un prag...

vio[s] 29-01-07 22:13

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 720321)

Prima data cand am vazut pozele cu logan van exact la asta m am gandit ..... multe boxe amplificatoare si ........ o masina ca sa bafa boom boom :lol:

Gabi 29-01-07 23:46

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 721691)
Prima data cand am vazut pozele cu logan van exact la asta m am gandit ..... multe boxe amplificatoare si ........ o masina ca sa bafa boom boom :lol:

Eu m-am gandit initial s-o umplu cu cartofi (ca multa lume numai asa vede Loganu' VAN), da' apoi mi-am dat seama ca poate sa aiba si alta intrebuintare :lol:

andy_wpo 30-01-07 00:15

3 Attachment(s)
nu mai am chef sa lucru la el ca nici cum nu reusesc sa fac bara aia calumea

All times are GMT +2. The time now is 19:40.

- Copyright 2026 4Tuning