![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
1.se poate intampla sa ma trezesc in fata blocului fara oglinda si nici un faptas... 2.te simti mai in siguranta,nu stai cu stres ca zgarie unu masina sa intra in ea si nu ai pe cine sa acuzi |
caut dvd 2din.daca cunoaste-ti sau aveti de vanzare va rog sunati-ma la 0746602967 eventual si 1din retractibil.sper ca nu e off topic dar caut de ceva timp si nu gasesc nimic...
|
cine stie pe cineva sau undeva unde as putea sa imi pun o inchidere centralizata .. si cam la ce pretz ? Ms
|
stiti vreun mester care face capota din fibra de sticla ?
|
|
cine stie unde se pot indrepta jante?si cam care ar fi pretul?mc anticipat
|
http://cinema-online.tk/load/redline/1-1-0-19
Recomand , "Red Line" / curse de masini / fete mumoase :oops: - mi se pare sau e cam.... liniste pe aici ? :???: poate de la vremea asta urata ... |
cam tace lumea...:rolleyes2 ..chiar nu mai exista subiecte ?:cry:
|
Am eu o intrebare :D
Stie cineva de pe forum un posesor de subaru (sti) / bmw M (de la 1 sau 6) ori Alpina / exotice (ferrari, r8, maserati, bentley, etc.) / peugeot RCZ sau alte masini mai rare? Daca da, si binevoieste sa-mi dea mai multe detalii, astept sa ma contacteze pe PM, mess sau aici:-) Cine aduce pontul cel mai bun, are un cadou surpiza de la mine :lol: |
da.. o ciocolata cu rom :lol: cadou ! :lol: si o poza cu mufa mirata a celui care o primeste :))))) :lol:
|
Nu pot sa zic ce dau ca e surpriza, dar nu e sigur ciocalata cu rom :lol:
|
maserati rosu in 2 usi in miroslava la o vila.
|
pozaru, zi surpriza mai intai si apoi iti zic unde-s restul :D
|
Quote:
|
Quote:
m-am dus sa-mi sudeze 2 cm la o janta de Al / si pana sa-mi dea pretul / s-a uitat atenta o tanti" la caruta mea si -mi spune 180 ron :!: la care eu / da exact ca una SH dar mai buna k a mea este 150 ron :!: deci Mare atentie ! :idea: o idee ar fi sa te duci cu janta impinsa de-un bat ...poate stiti cum se merge cu cercu :-P:-P:-P si poate v-o indreapta gratis ;) poate la indreptat o fi ....cum o mai fi... dar la sudat....e jale ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning