![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nici eu nu's fan al grilelor..da totusi buza e descentrata..in rest imi place ff mult
bravo |
1 Attachment(s)
manson..am atasat ceva..ca sa te ajut sa observi .. incearca sa le repari
|
crimz are dreptate...dar eu de obicei nu ma uit la greselile de genul asta...mie imi place sa arate in mare masina bine si sa nu sara in ochi anumite greseli.....deci masina asta imi place...felicitari manson
|
Quote:
PS..ai putea sami dai si mie donoru de la background ? |
4 Attachment(s)
Salutare!, sunt nou pe aici, am facut si eu 2 masini.
Daca ma puteti ajuta cu ceva Sugestii....Multumesc! Attachment 667655Attachment 667657 Attachment 667656Attachment 667658 |
la mazda spoilerul fata pare cam cidat(culoarea) imi place ideea cu fumul si la mitsubishi nush ce e in neregula cu partea din fata...poate din cauza ca ia renuntat la faruri....imi pace reflexia masini...cam atata
ps. puteai sa pastrezi farurile later edit si gura de aerisre dupa lateral (la mitsu) parca e lipita |
ZaGaMeR,ai idei bune,dar fi mai atent la detalli,la selectii.La rx8 spoiler-ul fata e pus foarte stramb.
|
2 Attachment(s)
una de la mine
|
2 Attachment(s)
Salut nu ne-am vazut de ceva vreme ..sper sa nu-mi fi iesit din mana prea tare. Rog ceva comentarii.
|
O intrebare, cat timp ai lucrat la ea? E absolut ...MINUNATA !
|
Quote:
interesanta ideea ... un pic disproportionata fata in comparatie cu spatele , dar per total imi place cum a iesit :) p.s. ce ai avut cu che guevarra de i-ai pus urechi de micky mouse ? :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
tentativa de seat;))
|
Quote:
|
Ca si idee masina e frumoasa dar ai unele mici imperfectiuni.
Nu imi place umbra masinii....e cam Ireala. Succes in continuare;). |
m6 back view
3 Attachment(s)
|
Re: m6 back view
Rotile incearca sa le mai adancesti umpic.Selecteaza Cauciucurile si da-le Desaturate, ca sa dispara culoarea luminii soarelui deoarece nu are legatura cu peisajul. In rest masina e interesanta dar am mici greseli de selectie si umbre.
Succes in continuare;). |
nu mai are rost sa adanceasca rotile..ca oricum sun destul de inguste cauciucurile la cat de adanci sunt jantele..in spate ma refer
|
Eu doream sa ii spun ca roata e plasata gresit si ca ar arata mai bine daca partea de jos a rotilor din spate ar fi mai catre interiorul masinii.Imi cer scuze ca m-am exprimat gresit.
|
2 Attachment(s)
@pickone - m6 - arata f bine, dar cred ca arata si mai bine fara carbonul ala de pe plafon si portbagaj :D
@Silv1u - leon - ala din dreapta e un bot de avion? oglinzile nu se potrivesc cu masina si tubulatura din partea stanga a pozei la intercooler e plata:) @dilio - americana - roata fata e cam transparenta cel putin asa mi se pare si umbra e dubioasa @Tudoreache$ - nissan - nu e real deloc carbonul ala de pe masina, in rest e chiar misto! Una de la mine, nu am avut net nu am putut posta din cauza asta:D |
jantele nu imi plac...in rest e ok...si greseli nu vad
|
Rotile imi par cam mici, si garda la sol e putin cam joasa, in rest arata bine:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
multumesc multumesc! mai bagati material! ;) |
2 Attachment(s)
un megan :P
|
Msina e frumoasa ca si Design,dar ceva o face sa nu arate bine.Eu cred ca tu ai marit contrastul la toata imaginea, asa ca rotile si Background-ul se vad destul de neclar si d-au un aspect neplacut.
Succes in continuare;). |
Nissan 350Z MIDNIGHT
2 Attachment(s)
|
Quote:
atat doar k portiera deskisa e prea mare in raport cu spatiul lasat de tine pt ea. in rest arata foarte bine.. bafta in continuare... |
3 Attachment(s)
un leon...ink nu ma stiu asa bine la wide arch..dar eu zic k no iesit rau...astept parerile voastre..
|
masina e superba ca design.....dar jantele sunt blury, si ai multe selectii colturoase.....banuiesc ca nu sunt facute cu pen tool
|
da si mie donoru la bara fatza plssss
|
Quote:
foarte tare ideea..e super dar cum a zis si no limits..ai destule greseli care cu timpu cu siguranta se vor remedia |
the german BULL
3 Attachment(s)
|
De ce ai facut-o transparenta in anumite zone si de ce incarci poza de 2 ori?!
Kit-ul si jantele sunt misto ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: the german BULL
Quote:
|
@ Fily - Leon - si
Quote:
@pickone_CJ - Passat - arata foarte ciudat, insa nu rau! dar mai puteai sa inventezi ceva la spoilerul fata, era mult mult mai bine :) @Silv1u - MEGANE - <-asa se scrie :lol:, arata foarte bine, din punctu meu de vedere. Nu vad greseli la prima vedere, oricum e misto. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning