Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

batman 21-07-12 22:09

Re: Street Legal Racing - Redline v2

3 Attachment(s)
Salut baieti, dupa o pauza destul de lunga, am revenit! Am mai urmarit topicurile asa pe fuga, si imi place cum avansati toti!

BlackTiger: Asteptam niste creatii de ale tale!Bune sau rele, prezinta-le si aici.

Acum, asa ca sa nu fiu off-topic prezint o Honda CRX
(mi-am cam iesit din mana:oops:

CraZzy_K1D 21-07-12 22:13

radu_cainamisir - aoloo :))) sa imi aduc aminte de cum tremura loganu ?:))) lauda de sine nu miroase a bine sti tu.

R.Equinox 21-07-12 22:34

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5110620)
radu_cainamisir - aoloo :))) sa imi aduc aminte de cum tremura loganu ?:))) lauda de sine nu miroase a bine sti tu.

Asa e felu lui:).
:))

radu_cainamisir 21-07-12 22:41

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5110620)

alooo crazzy!!! sa iti aduc aminte de topicul tau de pe slrr-ro in care prezentai un leon si nu stiai sa ii pui textura pe el?=))

CraZzy_K1D 21-07-12 22:42

radu_cainamisir - uu ma simt amenintat de aceasta remarca. era sa imi cada desenu dupa mousepad.

dms28 21-07-12 22:47

frate ori suntem intr-o comunitate ori suntem pe mess intr-o conferinta :rolleyes2 aici ne prezentam masinile nu ne certam,aici tre sa fim ca frati sa ne ajutam intre noi sa ne mai explicam ceva ce nu stim... dar noi in schimb ne certam pentru niste vorbe care nu isi au rostu aduceti-va aminte ce sa intamplat cu fostul thread ;) vreti sa se intample la fel si cu acesta daca da continuati tot asa si se va inchide cat de curand :???: si Tomas_SlrR nu tre sa ii zici chestia asta lui balint ca sa construiasca un bmw,frate explicai adu-ti aminte cum erai si tu la inceput defapt cum eram toti ca nici eu nu sunt cine stie ce in materie de tuning dar fiecare isi face masina pe bunul plac aici iti dai o parere nu tre sa sari cu gura ca "bah fa un bmw cap coada" nu frate omu are gusturi diferite :rolleyes2

radu_cainamisir 21-07-12 22:48

uite link aici: http://slrr-ro.dmon.com/forum/11-16-1

deci sa te invat puisor: apesi pe "m" si apare o casuta cu niste bile si dai la maps si pui acolo textura iar apoi cu drag and drop o pui si gata;)

CraZzy_K1D 22-07-12 00:29

2 Attachment(s)
radu_cainamisir - radule nu te mai rupe in figuri ca te-ai spart deja, daca erai mai bun faceai tu leonu ala asa cum trebuie( daca imi aduc aminte de esecul ala de masina ) . si postul ala este de foarte mult timp acolo. nu te mai lauda ca ai bagat o amarata de masina care dabia isi tine rotile sub ea . nu stiam . cum nici tu nu sti multe. dar nu ma dau mare ca am bagat o masina in joc si aia chinuita. si motivu pentru care nu am mai facut la masina aia e pentru ca MIE LENE , si nu am sa fac masini si alte chestii pentru ca MIE LENE , si chear daca am sa fac vreo masina nu o sa o primeasca nimeni dc? de LENE . hai gata cu off topicul si cu mandria de cocos. ca nici tu nu ai experienta sa ma dovedesti si nici eu pe tine si nici nu vreau pentru ca :>:> MIE LENE. te dai mare la mn pe mess.

dms28 - ai si tu dreptatea ta. si sincer daia nu mai pot eu ca se inchide si forumu asta . mare chestie nu mai vad niste masini banale si intr-un fel ar fi mai bine ca cei care se pot afirma mai mult se duc pe vstanced, sau pe gom(inactiv momentan) si cocosi dastea de fac ei masini dalea smechere. eu unu ma joc slrr fara sa arat nimic la nimeni dar nu am putut sa ma abtin cand am vazut o remarca daia.

BlackTiger - imi place dar alea dupa spate nu sunt cumva farurile de la eivangen? e cumva botu ala convert sau ce era facut de cj?

acum mai lipseste marius sa vina sa imi zica mie ca eu nu stiu aia si aialalta. dar ma lasa rece ce bolboroseste si ala .

BlackTiger 22-07-12 01:25

CraZzy_K1D stopurile sunt modificate si masina habar nu am de cine e facuta:(

Robicutz 22-07-12 02:59

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5110709)
radu_cainamisir - radule nu te mai rupe in figuri ca te-ai spart deja, daca erai mai bun faceai tu leonu ala asa cum trebuie( daca imi aduc aminte de esecul ala de masina ) . si postul ala este de foarte mult timp acolo. nu te mai lauda ca ai bagat o amarata de masina care dabia isi tine rotile sub ea . nu stiam . cum nici tu nu sti multe. dar nu ma dau mare ca am bagat o masina in joc si aia chinuita. si motivu pentru care nu am mai facut la masina aia e pentru ca MIE LENE , si nu am sa fac masini si alte chestii pentru ca MIE LENE , si chear daca am sa fac vreo masina nu o sa o primeasca nimeni dc? de LENE . hai gata cu off topicul si cu mandria de cocos. ca nici tu nu ai experienta sa ma dovedesti si nici eu pe tine si nici nu vreau pentru ca :>:> MIE LENE. te dai mare la mn pe mess.

dms28 - ai si tu dreptatea ta. si sincer daia nu mai pot eu ca se inchide si forumu asta . mare chestie nu mai vad niste masini banale si intr-un fel ar fi mai bine ca cei care se pot afirma mai mult se duc pe vstanced, sau pe gom(inactiv momentan) si cocosi dastea de fac ei masini dalea smechere. eu unu ma joc slrr fara sa arat nimic la nimeni dar nu am putut sa ma abtin cand am vazut o remarca daia.

BlackTiger - imi place dar alea dupa spate nu sunt cumva farurile de la eivangen? e cumva botu ala convert sau ce era facut de cj?

acum mai lipseste marius sa vina sa imi zica mie ca eu nu stiu aia si aialalta. dar ma lasa rece ce bolboroseste si ala .

Ce-ai stricat-o cu portbagaju ala la lambo verde... rotile mergeau perfect...

Tomas_SlrR 22-07-12 09:23

Quote:

Tomas_SlrR nu tre sa ii zici chestia asta lui balint ca sa construiasca un bmw,frate explicai adu-ti aminte cum erai si tu la inceput defapt cum eram toti ca nici eu nu sunt cine stie ce in materie de tuning dar fiecare isi face masina pe bunul plac aici iti dai o parere nu tre sa sari cu gura ca "bah fa un bmw cap coada" nu frate omu are gusturi diferite :rolleyes2
si ce vrei ma sa ii zic ? " bravo ,tot asa" e o porcarie de bmw`ul ala...cand am fost si eu asa si pe mine ma criticau...acum e randul meu sa critic pe alti ptr caricaturile care le fac...si alea nu sunt gusturi....aia e bataie de joc toata ziua...si nu i`am zis sa il faca negru si sa puna numa bbs`uri si borbet...i`am zis ca a stricat un bmw cu rotile alea nearanjate,cauciucurile cu talon mare
si ce esti tu avocat? daca avea ceva de zis zicea si singur nu trebuia sa te bagi tu sa vi sa ma critici pe mine despre cum comentez...comentez ca imi vine sa ii dau cu el in cap..

radu_cainamisir 22-07-12 12:44

thomas- asa tata! fi rau ma! da-le cu bmw-urile in cap :)))

crazzy- gogule ibiza si leon au fost niste experimente sa zic asa, pe ele mi-am facut practica dar special pt tine voi alege o masina hight poly sa iti scandeze jocul in toti dracii din lume si o voi face exact asa cum trb, dar dupa asta sa nu iti mai aud gura ca nu le am modatul;)

dms- stai linistit:-j sunt mici sicane specifice forumului 4tuning dar a inceput sa imi placa cheastia asta pt ca trb si putina varietate:))

Tomas_SlrR 22-07-12 15:33

3 Attachment(s)
Nu`mi prea imi place Mercedes dar hai sa zicem :???:

KidForDrift 22-07-12 15:44

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5111203)

Dar tu de fiecare daca cand faci o masina ptr concurs ori MMV2 tre sa postezi si aici aceasi masina cu aceleasi poze?
Macar fa si tu alte poze:???:

sorinsidesmokelfs 22-07-12 15:58

Quote:

Vreau si eu mercedes-ul te rog:)

radu_cainamisir 22-07-12 15:59

Quote:

macar puteai si tu sa pui alt motor....se vede naspa ala si eu zic ca slrr nu e facut pt poze noaptea pt ca nu rpea intelegi nimic

2fast4u_DK 22-07-12 16:05

Imi cer scuze ca fac offtopic,dar ma poate ajuta cineva cu un link cu jocul gata modificat,cu tot cu patch-uri?Vazusem mai demult si acum nu mai gasesc.Va multumesc si imi cer scuze din nou.

Tomas_SlrR 22-07-12 16:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5111219)
Dar tu de fiecare daca cand faci o masina ptr concurs ori MMV2 tre sa postezi si aici aceasi masina cu aceleasi poze?
Macar fa si tu alte poze:???:

nu iti convine nu comenta...nu te pune nimeni sa comentezi
si il urc unde vreau eu si de cate ori vreau eu sa nu ma obliga nimeni sa nu urc acceasi masina si aici
Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 5111245)
Vreau si eu mercedes-ul te rog:)

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5111248)
macar puteai si tu sa pui alt motor....se vede naspa ala si eu zic ca slrr nu e facut pt poze noaptea pt ca nu rpea intelegi nimic

e motor 2.2 ce vrei... plus ca se vede bine mie imi place cum au iesit pozele

GHxOxST 22-07-12 18:06

@2fast4u_Dk ai la pagina 69 Slrr-ul modificat de maryus_x90 . Trebuie sa pui doar masiniile si sa setezi grafica, atata tot.

2fast4u_DK 22-07-12 18:44

Multumesc mult de tot.Ai o bere de la mine :D

danny125 22-07-12 19:08

3 Attachment(s)
BMW E28

KidForDrift 22-07-12 19:13

4 Attachment(s)
Un E46 M3 facut la plictiseala:lol:

P.S: Scuzati ptr claritate...ceva probleme:anger:

Tomas_SlrR 22-07-12 19:38

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5111442)
BMW E28

:weee::weee::weee::weee::weee::weee::weee::weee:

likeee pentru jante si capota...:shock::shock:
apai danny vezi ca inca iti mai iese putin din filtru de aer in prima poza ;)

KidForDrift-te`ai prostit rau de tot ma :shock:

dary762 22-07-12 21:19

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5111451)
Un E46 M3 facut la plictiseala:lol:

P.S: Scuzati ptr claritate...ceva probleme:anger:

Culoarea masinii+verdele ala+Chromu jantelor=Fail
Era sufiecient masina vopsita o culoare plus jantele.

sorinsidesmokelfs 22-07-12 21:20

Thomas ms pt mercedes;)

R.Equinox 22-07-12 21:28

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5111442)
BMW E28

Te iubesc!...Mersi ca mi-ai incantat seara:)

radu_cainamisir 22-07-12 22:04

2fast4u_DK ???? nu vad eu bine de la prea multa bere? esti acelasi adica ala de acum mult mult timp? faceai niste poze,$ wallpaper-uri foarte belea, mai este unu si acum care lureaza in acel photosharing de pe slrr-ro...pai ce sa zic, sunt incantat sa te cunosc:D

2fast4u_DK 22-07-12 22:39

Da Radu,eu sunt :D.M-am intors la vechiul hobby :).Ma bucur ca ti-au placut :D,apreciez.De acum incolo voi mai posta aici noi poze + wallpapere care sper sa iti placa tie si celorlalti :D.Multa bafta.

Tomas_SlrR 22-07-12 22:57

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 5111621)
Thomas ms pt mercedes;)

Cu placere

radu_cainamisir 22-07-12 23:14

3 Attachment(s)
2fast4u_DK- de abia astept, in ochii mei esti veteran de mult si ma bucur ca te-ai intors...mosuleee

ia sa vedem daca stiu sa ma mai joc si cu alte masini inafara de cele facute de mine...voi ce ziceti?

P.S.- 2fast4u_DK daca vrei da-mi si mie un PM cu id-ul tau sa schimbam niste vorbe in particular:D

Andreynyo 23-07-12 02:53

3 Attachment(s)
Salutare baieti, de ceva timp m-am apucat si eu de jocul asta :-)
Stiti cumva cum pot face sa iasa pozele mai bine? Ma gandesc ca Paint-ul reduce din calitatea pozei, ca in joc grafica e mult mai buna, am setari maxime...
Un BMW, ca de incepatori :arrow:

radu_cainamisir 23-07-12 10:32

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5111921)
Salutare baieti, de ceva timp m-am apucat si eu de jocul asta :-)
Stiti cumva cum pot face sa iasa pozele mai bine? Ma gandesc ca Paint-ul reduce din calitatea pozei, ca in joc grafica e mult mai buna, am setari maxime...
Un BMW, ca de incepatori :arrow:

da-mi PM cu id-ul tau si iti fac eu si grafica si te si invat sa faci poze

2fast4u_DK 23-07-12 13:31

1 Attachment(s)
Vin si eu cu o don'soara :)

radu_cainamisir 23-07-12 13:39

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 5112393)
Vin si eu cu o don'soara :)

frumooos! nu ti-ai iesit din mana patroane

2fast4u_DK 23-07-12 19:04

3 Attachment(s)
Mersi mult :D.Inca 2(+1) ->

radu_cainamisir 23-07-12 19:46

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 5112807)
Mersi mult :D.Inca 2(+1) ->

fratioare....primu' e moarte curata!!! le-ai pus in ordine de la cel mai misto la cel mai frumos?

2fast4u_DK 23-07-12 22:45

3 Attachment(s)
Mersi mult :D.Nu le-am pus intentionat asa :)).Uite inca 3 si gata pe ziua de azi :D.(ne auzim maine pe fb)

radu_cainamisir 23-07-12 22:53

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 5113115)
Mersi mult :D.Nu le-am pus intentionat asa :)).Uite inca 3 si gata pe ziua de azi :D.(ne auzim maine pe fb)

arata faorte bine dar pe viitor incearca sa te apropii mai tare de masina ca atunci cand tai din poza sa nu fie minuscula:D

UserName615 24-07-12 12:34

3 Attachment(s)
Dupa o pauza ma m-ai intorc si eu!

radu_cainamisir 24-07-12 15:39

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 5113590)
Dupa o pauza ma m-ai intorc si eu!

ce pauza ma? de tigara?:)) arata foarte bine dar in ultima poza luminile alea bat stramb:)) hai sa il tragem de urechi pe Franco

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning