Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Yackone 28-01-07 17:18

Re: Comentarii lucrari!

mei tu nu poti pune lucrarile ca restu lumii???

...ai facut un kitch...pui priectoare de brabus pe RR...side vent de bmw...
ai stricat masina;)

L33L00 28-01-07 17:44

ce puii mei nu-ti convine ??? iti place mult uploaderu de pe 4t?? se pot da cuma pe aici comenatrii obiective? nu subiective ? :evil:

PointMaster 28-01-07 18:00

pe langa ce a mai zis Yakcone, masina se afla in Anglia si are numar de Japonia.........si ciocu mai mic ca are dreptate Yakcone, daca nu-ti convin comentariile nu mai posta la sectiunea asta

L33L00 28-01-07 18:20

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 719510)
pe langa ce a mai zis Yakcone, masina se afla in Anglia si are numar de Japonia.........si ciocu mai mic ca are dreptate Yakcone, daca nu-ti convin comentariile nu mai posta la sectiunea asta

pt faza cu nr .... care e problema ??? daca tu te duci cu dacia ta amarata in anglia sau in alta parte si ai nr de rom e vreo probl ??? ...oamenilor ganditi un pic va rog

Manson 28-01-07 18:55

ce draq mah va certati k are nr de nuj ce tzara si e in alta....e chiar coma faza....

Trickz 28-01-07 19:04

l33l00.....mane...chill....bea niste sprite....o sa incerc sa iti zic parerea mea....sincer, o masina...nu da bine sa aiba einspe mii de stiluri pe ea....rr'ul asta...nu inteleg nimic din el....scuzati expresia, sa moara mama daca side vent'ul ala se asorteaza cu masina....daca vroiai sa o faci in stil sportiv, punei reaq o side pipe, orice, numai sa fie toata masina in stilul respectiv.....asa zici ca e corcitura plm.....
p.s. faza cu nr de inmatriculare...din partea mea, poate sa fie si nr de romania.....important e ca se vede ca are volanul pe stanga...si japonezii au pe dreapta daca nu ma insel....si rr cand trimite masinile in japonia nu le trimite cu volan pe stanga...ma rog...:roll::roll:

no limits design 28-01-07 19:07

2 Attachment(s)
gata m-am mutat shi yo aici...............am facut o chestie nu e neaparat vt da e un concept cik .........am incercat shi yo:oops:....da totushi park a ieshit ceva.....avand in vedere de la ce am plecat:???:

Gorby 28-01-07 19:10

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719481)
iti place mult uploaderu de pe 4t??

Nu ca ne place uploaderu de pe 4t,dar poate unii din noi nu au net 'tzapan' si nu asteapta 10-15 minute sa vada o lucrare.

Ace Axel 28-01-07 19:39

wlady ... vezi k ai 2 umbre sub masina

Nubyan 28-01-07 20:02

2 Attachment(s)
Cateva mici modificari :-)

Manson 28-01-07 20:09

no limits design...misto...imi place

HoricutzWSR 28-01-07 20:26

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719551)
pt faza cu nr .... care e problema ??? daca tu te duci cu dacia ta amarata in anglia sau in alta parte si ai nr de rom e vreo probl ??? ...oamenilor ganditi un pic va rog

cred ca iar te paste un kil de ban...cred ca tu ar trebui sa te gandesti putin si sa`ti creezi un stil propriu de a face o masina nu sa furi stilu altora de pe PSU si alte forumuri de afara,nu conteaza ca nu iei elemente de pe masinile lor,le poti gasi donor`u foarte usor,da` stilu tau...

si chiar ar trebui sa`ti revizuiesti comportamentu altfel iar vedem pe PSU "f*** 4t" ...

si nu te lega tu de amarata de dacie a` lu` PointMaster ca nici el nu s`a legat de bicicleta pe care tu probabil nici nu o detii...

sorry de OFF baietzii da` chiar nu m`am putut abtine

Gabi 28-01-07 20:27

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 719481)
[...] se pot da cuma pe aici comenatrii obiective? [...]

Selectii groaznice (conturul masinii, oglinda, capota, fostele proiectoare).
Greseli de incepator la scoaterea manerelor (se vede clar unde au fost).
M3 side vent ? :shock:

Cred ca e de ajuns si cat se poate de OBIECTIV ! :wink:

69WRX 28-01-07 22:05

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 719354)
dj-ul : dak tot ai pus neon ,trebuia si in partea cealalta

chiar nu mi-am dat seama...acum am vazut:rolleyes2 ...ms ptr observatie.. 8)

Cristi T 28-01-07 22:26

2 Attachment(s)
prima mea mashina brush in totalitate ... comment pls :)

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning