![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mei tu nu poti pune lucrarile ca restu lumii???
...ai facut un kitch...pui priectoare de brabus pe RR...side vent de bmw... ai stricat masina;) |
ce puii mei nu-ti convine ??? iti place mult uploaderu de pe 4t?? se pot da cuma pe aici comenatrii obiective? nu subiective ? :evil:
|
pe langa ce a mai zis Yakcone, masina se afla in Anglia si are numar de Japonia.........si ciocu mai mic ca are dreptate Yakcone, daca nu-ti convin comentariile nu mai posta la sectiunea asta
|
Quote:
|
ce draq mah va certati k are nr de nuj ce tzara si e in alta....e chiar coma faza....
|
l33l00.....mane...chill....bea niste sprite....o sa incerc sa iti zic parerea mea....sincer, o masina...nu da bine sa aiba einspe mii de stiluri pe ea....rr'ul asta...nu inteleg nimic din el....scuzati expresia, sa moara mama daca side vent'ul ala se asorteaza cu masina....daca vroiai sa o faci in stil sportiv, punei reaq o side pipe, orice, numai sa fie toata masina in stilul respectiv.....asa zici ca e corcitura plm.....
p.s. faza cu nr de inmatriculare...din partea mea, poate sa fie si nr de romania.....important e ca se vede ca are volanul pe stanga...si japonezii au pe dreapta daca nu ma insel....si rr cand trimite masinile in japonia nu le trimite cu volan pe stanga...ma rog...:roll::roll: |
2 Attachment(s)
gata m-am mutat shi yo aici...............am facut o chestie nu e neaparat vt da e un concept cik .........am incercat shi yo:oops:....da totushi park a ieshit ceva.....avand in vedere de la ce am plecat:???:
|
Quote:
|
wlady ... vezi k ai 2 umbre sub masina
|
2 Attachment(s)
Cateva mici modificari :-)
|
no limits design...misto...imi place
|
Quote:
si chiar ar trebui sa`ti revizuiesti comportamentu altfel iar vedem pe PSU "f*** 4t" ... si nu te lega tu de amarata de dacie a` lu` PointMaster ca nici el nu s`a legat de bicicleta pe care tu probabil nici nu o detii... sorry de OFF baietzii da` chiar nu m`am putut abtine |
Quote:
Greseli de incepator la scoaterea manerelor (se vede clar unde au fost). M3 side vent ? :shock: Cred ca e de ajuns si cat se poate de OBIECTIV ! :wink: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
prima mea mashina brush in totalitate ... comment pls :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning