![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
un autoblocant pe 318i e46 crezi ca ar avea un efect pozitiv tinand cont ca are 118cp si jante p 18" care chiar se simt ca sunt destul de grele?
|
Quote:
Autoblocant pe e46 din ce stiu eu s-a pus numai pe M3 e46!Poate o varianta de schimbat miez, facut magarii gasesti dar slabe sanse! Asa ca tot cu diferential open ramai.Eu unul nici pe 2.0 nu am pus blocant.Nu e motor sa te dai cu el de-a latu'.De la 2.0 in sus e alta poveste! |
aveti idee?se potriveste piesa cu tepi de pe e46?sau viceversa?ms mult
|
Quote:
|
si sunt constient ca la 118cp nu ai ce sa faci era doar pentru cultura mea generala ca daca ar fi ar trebui sa ii pun si un motor mai mare.eu unul o folosesc ca masina de zi cu zi nu sa fac nebunii cu ea dar din cand in cand ii mai dau si am vazut ca e doar de mers normal nu sa te duci cu ea in parcare....poate pe zapada sa te mai distrezi asa lejer
|
Salutare,stie cineva cum pot verifica daca este ok o caseta directie scoasa de pe masina?Vreau sa cumpar una sh pt ca a mea a inceput sa bata si vreau sa ma asigur ca nu cumpar una la fel.Multumesc
|
Quote:
|
salut. de ceva vreme am schimbat debitmetrul si parea ca merge bine masina dar totusi cand slabesc acceleratia brusc pe liber sau pe loc motorul tinde sa moara. scad repede rotatiile si uneori ajunge si la 200-300 rotatii si acolo ramane daca nu accelerez. uneori se opreste iar alteori ramane sus pe la 1000 si ceva. mai mult de asta, imi mai da si rateuri in mers. adica motorul pare ca se opreste. am desfacut motorasul de relanti si l/am curatat. merge f usor. nu e blocat. clapeta de acceleratie am curatat/o. aveti vreo idee? debitmetrul l/am schimbat pt ca asa mi/a dat testerul. astept sugestii.masina e E 36 cu motorul 320 i cu vanos. multumesc mult daca ma poate ajuta cineva.
|
Quote:
verifica si TPS-ul |
salutare all
am si eu o mica nelamurire.... am un e36 cabrio din 96 si nu imi merge muzica ...de nici o culoare tin sa cred ca am amplificator oem ....pe ea si e ars.......am facut rost de altul....dar marea mea problema .....unde este montat???... am zis sa cer o parere inainte sa ma apuc sa demontez toata masina:)))) multumesc frumos si astept un raspuns o zi simpatika all |
Quote:
|
Quote:
maine sunt calare pe ea:P o seara buna! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning