![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te duci la militie si intrebi daca se poate schimba. O sa te coste ceva ca nimeni nu face moca. Daca totusi nu vor zici ca l-ai pierdut. :P
|
corect nu mai e trecuta dimensiunea jantelor, iar taxa pt un nou talon e undeva 80 -100 ron in cazul in care il dai pierdut.
|
Quote:
Eu ma gandeam sa te duci cu certificatul deteriorat... Dupa postul lui CT-13-TGR: Deci e mai ieftin sa iei certificat nou decat sa te chinui sa le omologhezi? |
eu le`am omologat vara trecuta pe astea de 15` si am dat 380 ron 195/50/15 dar am cauciucuri de 205/45/15 si tot nu as fi in regula ... dar cum asteptarile sunt din ce in ce mai mari acum vreau sa trec pe 16 , iar bani iar timp pierdut ca asa e la noi in romania!
|
Quote:
|
clar asta v`a fi urmatorul pas spre "succesuri" :) :D dar inainte sa fac treaba asta o sa ma interesez mai mult despre procedura ca sa fiu sigur ca nu dau peste probleme!
|
dar la alta varianta vatii gandit????????
poate gaborul nu e prost si ati retine talonul sa te prezinti cu cartea masini la rar :D atunci ce faci? |
stie cineva cat lichid de frana imi trebuie pt schimb ? recomandari ceva ?
|
Quote:
Quote:
|
0,5 l complet ? eu nu mai am deloc ... s-a spart conducta :( si a curs tot.
|
ba fratilor vreu sa comand si eu o toba de pe net si mie sa nu ma intepe omu ,dati-mi si mie un sfat pls ......http://tuningcox.blogspot.com/ asta e situ,ati mai luat careva de pe el?
|
il poti comanda cu plata ramburs ,iar la observatii sa scrie '' a se desface la destinatie '' . prin acest mod il poti desface inainte de a il plati ,daca nu este ceea ce ai comandat refuzi pachetul ;) . simplu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning