![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu aveti ma mess sa vb prostiile astea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca ai ceva de spus, nu te opresc, e o tara libera, dar nu mai ataca lumea, ca pe multi nu ii cunosti (asta daca stii pe cineva de pe forumu asta). Cam atat am avut eu sa iti transmit. Sper sa iti vad si eu masina cu tot atatia bani investiti ca si restu de pe forumu asta ( daca ai bmw nu inseamna neaaparat ca esti pasionat, inseamna doar ca ai bani, tu sau cel care te ajuta). |
stie careva cum pot transforma vreo 900 poze din bmp in jpg? dar fara sa le iau pe fiecare in parte....
|
gasesti 8 prieteni impatiti pozele si va revine o sarcina mai usoara cate 100 de fiecare, dak vreti mai putine va dublati
|
Quote:
|
cine imi spune unde se poate face un polish pentru masina.... si cam la ce pret ?!?!
PS: vreau numai o portiune... nu toata masina |
de ce nu incerci singur ? iese f bine si cu mana numai sa cureti inainte si sa fie uscat :D
|
daca vrei sa iasa fain, trebuie frecata suparafata cu smirghel foarte fin si apa...si dupaia aplicat polishu'..dar nu dala de 13 lei :))
|
nu e pt mine:) am intrebat pt un coleg... a zgariat masina unuia .. si s`a inteles cu ala ca decat sa mai bage asigurarile... sa`i plateasca polishu pe zona aia :)
de`aia ziceam ... un loc ... si un pret :) |
din cate stiam un total ar fi undeva pe la 150-200ron...acum depinde de suprafata pe care vrea sa o polisheze.
|
Pe 24 - 02 se fac....3 ani de " Comunitatea 4tuning Rm.Valcea " . la multi ani !
|
:))))) bine si trafy
|
pai si facem si noi o intalnire ?...de dragul forumului macar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning