![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
misto girofarul :D in rest..arata nasol :)
|
Pe ce data are loc fever-ul? Daca sunt off sterge-ti postul .
|
Daca nu ma insel anul asta fever-ul nu va avea loc... din pacate asta am auzit , cel mai bine sa ne raspunda Onu si Gabie de la xce
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zvonuri? |
nu are nici o legatura . Champions of tuning e o chestie independenta , va avea loc 31 iulie 1 -2 august la Mangalia in portul turistic .
|
Dap si eu la fel stiam , mazare nu e pasionat de masini tunate , curse si etc , mazare doar de epoca.
|
oricum nu cred ca va avea prea mare succes evenimentul asta....
totusi .... de ce editia a II a .. prima cand a fost :)) ? ori nu am auzit eu de ea. si pana la urma..... cine sunt organizatorii ? |
Quote:
Succes nu va avea nici de data asta daca nu va fi promovat. Am vorbit cu un amic din Mangalia si habar n-avea unde si cum (e pasionat de masini si cam stie ce misca in tara). Din organizare fac parte si cei de la COX. |
Quote:
Se pare ca prea mare tam-tam nu se face, si nici prea mult timp nu mai e. Nu stiu ce succes va avea eveimentul asta. |
daca nu se anunta pe 4tuning...:D eu n-am auzit niciodata de evenimentul asta, dar sper sa devina ceva frumos in timp. poate de la anu'...
|
s`a incercat postare pe 4tuning .. si au fost sterse posturile .din cate stiu eu .. din cauza unor divergente mai vechi intre organizatori si moderatorii de pe aici ..
|
Quote:
E ca si cum s-ar promova acest forum in paginile revistei COX :rolleyes2 Va tin la curent aici daca mai aflu detalii. |
ideea de baza e ca se incearca timp de 3 zile sa se stranga la un loc 40 - 50 de masini cat se poate de complex tunate , masini care au luat premii prin tara . promovarea va incepe de pe 25 - 27 ca sa se prinda valul de turisti care vin la mare luni pt ca showul oarecum li se adreseaza . noi cam stim ce masini sunt , ce se poate face din ele etc, oamenii de pe strada habar n`au majoritatea. cand o sa stiu mai multe detalii o sa mai scriu si eu pe aici . chestiile certe pana in momentul de fatza sunt :
data : 31 iulie - 2 august locatia : mangalia portul turistic la restul inca se lucreaza |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning