![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
pe GPL ???
:)) |
Quote:
|
ce va mai strofocati sa faceti legale in ploiesti si mai nou si sesiune de cercuri!
cand ne dam, ne dam intre noi nu ne deranjeaza nimeni, mai chemam si alti prieteni, fara nervi tocati si fara pupaturi in fund la primar etc! ati vazut si voi k legale fara balamuc si fara tarani care nu au nimic in comun cu motorsportul nu exista! asa k va agitati aiurea! cel mai bine ne dam intre noi frumos si gata! si cu sesiunea de cercuri....saka cobra si situ fac destul de des spectacol si nu cred k vor 'fani si spectatori' mai multi decat au in prezent! |
ssshhiiii cand i-am dato pa2-a a ssshharit cashheetofonu` din bord!!!
|
azi mergeam dinspre judetean catre paulesti....acolo chiar ar fi bestial de organizat ceva......de ar fi simplu:sad:
|
Si care ar fi motivul pentru care vrei legale la Ploiesti ?
Ma uit la unii si pentru ei totul e foarte ushor de facut.(nu fac referire la bmw motorsport acum , vad ca are 32 de ani ,deci e cu capul pe umeri , cred :lol: ) Pentru cei care vor sa organizeze la Ploiesti legale , stiti ca in caz de accident , de orice fel , chiar si cu victime raspunzator este organizatorul ? Stiu ca sunt Gica contra acum , dar nu vad rostul unei legale la Ploiesti din moment ce nu putem sa organizam intr-un loc calumea ( ex: bulevardul cu castani) |
nu eu sunt curios cati din cei care vb vor participa!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cu ce va incalzeste pe voi o legala la ploiesti? |
shantzu ; daca tot zici asta " Pentru cei care vor sa organizeze la Ploiesti legale , stiti ca in caz de accident , de orice fel , chiar si cu victime raspunzator este organizatorul ? " nu crezi ca e mai logic o locatie fara obstacole pe margine ?;)...la vreo neprevazuta sa se mai faca vreunu' covrig de vreun castan sau sa-l rupa sa va scoata primaria la plata de zici ca e de la elysee' din gradina...ca sa nu mai vb de spectatori....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
iiii ma ce-aveti de va incingeti asa?
|
Quote:
|
nu pt ca eu stiu sa dansez doar tangouri...
|
Quote:
|
posibil si asta. sunt mai durduliu si obosesc repede.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum tu ai inteles la ce ma refer eu .... prea mult balamuc pentru nimic .... |
dar vreun loc fara borduri, mare, larg, curat,chiar si in incinta vreunei firme chiar nu avem la ploiesti ?sa se poata face cva in siguranta ?
|
atata timp cat sunt oameni care vor sa se dea la curse legale,poate n-o fi balamuc mare pentru nimic
din ce a fost pe la pitesti,craiova si unde au mai fost...vine lumea sa se dea sau nu?ca specatori slava domnului sunt cu duiumu' cine vrea sa se ocupe de eveniment ar putea lua legatura cu cei de la ACR,asa cum ei organizeaza etape de raliu,ar putea face si o legala in care sa vina si cateva masini de raliu(chiar si loganele cu care se dau ei in campionatul national) si poate ar iesi ceva fain cred eu ca daca intra in discutii si un membru important,atunci cu primaria s-ar rezolva mai usor,avand politia in aceeasi tabara...zic si eu... |
totusi inclin sa cred ca shantzu are si el dreptatea lui....prea mare bataie de cap pt nimik...cine vrea sa se dea se da oricum si nu se merita sa te zbati sa organizezi sa se uite altii si sa se distreze....nu zic,ar fi frumos daca ar fi mai simplu de facut:)....si oricum nu cred ca o sa fie niciodata...nu ai cu cine(edili,politisti,cei de la acr etc)
|
propun ca shantzu sa isi dea ban :) :mrgreen: ca pune bete in roate/jante :) la purcederea unei curse la Ploiesti
PS: Str. Vasile Lupu e destul de lunga :lol: |
Quote:
|
dar nu e suficient de lata :P
|
Quote:
|
n-o sa fie destul de lata sa mai incapa si bagatori de seminte :P
mno,acum serios cine doreste legale in ploiesti,a incercat sa pupe vreun fund pe la primarie sau politie si a fost respins? despre siguranta specatorilor,fie ca stau printre copaci(bingbang) pe bulevard,fie ca stau pe camp pe drumu spre paulesti,daca freo masina face pana si fuge spre ei,vreo 4-5-6 spre7 maimutoi tot terfeleste nu?pentru a se evita lucru asta ar trebui pusi parapeti de metal sau chiar dinaia de beton,dar deja vorbim de un circuit de drag nu de o cursa legala organizata pe o un drum public inchis temporar |
Terminati-va maa :lol:
Problema organizarii unui eveniment ramane in discutie la nivel de ploiesti, a fost o tema dezbatuta in trecut, cu destule tentative, nereusite din pacate :| .. se are inca in vedere, vom mai incerca pana vom reusi. Oricum, daca vrem sa facem treaba, trebuie sa ne ajutam, sa contribuim cu totii la cate ceva. |
Quote:
Deocamdata asteptam sa termine bucata de autostrada din zona Ghighiu sau cele 4 benzi de centura sa avem si noi unde sa ne dam mai bine :lol: Cat despre cele legale , deocamdata avem cam 3 locuri , unu care e foarte posibil sa nu primim aprobare ca este spitalul judetean in apropiere , a doua este plina de castani si a treia plina de gropi (caraiman-catedrala) :lol: :lol: |
shantzii fara constatarea asta eram pierduti!!!
|
Quote:
|
il trimitem direct pe desene al nostru akolo!!!
|
Va rog...stiti pe undeva prin oras (sau in apropiere) unde sa se faca reparatii pt GPS-uri ??? mai exact schimbarea unui display ... m-am tot interesat si nu gasesc :| ...
va salut,o zi buna-n continuare... |
vb cu teo......
cred ca se baga........ |
daca nu la teo , incearca la caraiman m, inauntru la reprezentanta dacia nissan . e un baiat acolo care repare chestii electronice , de la laptopuri la telefoane si gps-uri.
P.S m-am intors cu forte noi !!!! |
am inteles,o sa ma duc si acolo atunci...
"Teo" cine este?cum dau de el??? |
Deci ca tot veni vb de locatii...a aparut o zona noua proaspat asfaltata. Shantzu cunoaste zona,si Bengy o sa o vada maine. Daca vine la scoala.
Sosea lata,lunga,proaspat asfaltata,fara case/blocuri/pomi/tancuri/avioane/barci si alte alea pe margine. Cine e curios,imi da un PM. Asta daca nu s-au prins Bengy si cu Shantzu la ce zona ma refer,ca atunci discutati cu ei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning