![]() |
Re: Club Renault 5
4 Attachment(s)
25 de milioane...de la o tipa care il avea de 2 luni...tot incepatoare.
|
am un scaun de vanzare. vrea cineva?
|
Quote:
|
mersi! daca am vreo problema...sper sa ma ajutati si pe mine...insa 2 saptamani o sa o las sa se odihneasca si eu sa dau(iau) bacul
|
hmm...am inceput sa ma uit cam ce piese trebuie schimbate...puteti sa ma ajutati si pe mine...discuri de frana, gasesc de vanzare sau se potrivesc de la alta masina? si macaraua de la usa stanga...cam da rateuri...am sanse sa gasesc ceva care sa se potriveasca?
|
ma ajuta si pe mine cineva?....chiar vreau sa aflu ce e chestia aia din contraaripa dreapta spate de langa teava de benzina.seamana cu un filtru de benzina..e cumva de la returul de benzina?nu de alta,dar ma streseaza faptul ca are un furtun taiat si astupat.si poate are legatura cu consumul mare
|
Quote:
celalalt poate ca e chiar un filtru de benzina pus inainte de rezervor... Uita-te si tu la a mea..., daca e la fel nu e nici o problema..., daca e altfel inseamna ca ai ceva schimbat pe acolo :D |
AM vazut si eu "filtrul" ala si la mine are ambele furtune OK ,nu stiu ce e dar cred ca are legatura cu returul de la benzina.
Nu cred k e filtru inainte de intrarea in rezervor pt k debitul de la pompa ar fi prea mare si nu ar face fata "filtrul",parerea mea! |
Quote:
|
In alta ordine de idei,am constat k se potrivesc multe piese de DNS pe R5,am nevoie de lantul de distributie si pinioane pt k huruie rau de tot si nu cred k mai merge mult asa.
Stiti cumva dak se potrivesc lantul si pinioanele de pe DNS sau alta dacie pe R5 ?? |
Quote:
indy,nu e preaplinul ca pe ala l-am vazut,si cu ocazia asta l-am curatat ca intradevar era plin de mizerie. |
hmm...ce este DNS?..daca nu sunt prea indiscret:P
|
Quote:
:D Dar in cadrul acestui forum dedicat masinilor si nu IT-ului presupun ca este doar o inversiune datorata tastarii rapide si anume respectivul a vrut sa scrie: DSN si nu DNS... DSN = Dacia Super Nova Sunt multe piese de R5 care pot fi inlocuite cu cele de pe nova sau supernova... desi eu nu sunt de acord cu astfel de modificari Dupa cum spunea cineva pe aici: "dupa ce pui piese de dacie sa-i schimbi si sigla cu una de dacie..." |
hehe...aveam eu o presimtire dar era prea simplu sa fie adevarat:)) ...la intrebarea mea de inainte are cineva un raspuns?
|
Quote:
|
salut baieti. Am si eu o rugaminte mare: are cineva - in bucuresti sa ma imprumute sau sa imi vanda un alternator de gtt? al meu s-a cam bulit si nu stiu inca daca e de la carbuni sau daca e stricat complet. azi nu mai e deschis acolo de unde sa iau chestia aia cu carbuni ca sa probez. merci
sau poate chiar are cineva un "dinala cu carbuni" de vanzare separat sau poate are cineva un alternator vechi de pe care s-ar putea lua ala cu carbuni. merci mult |
merge marfa motorul..trage bine...mai trebuie reglat carburatorul.cele mai mari probleme le-a avut la caroserie...dar acum e in procesul de revopsire...o fac alba cu doua dungi negre de-a lungul capotei:D
|
Quote:
In legatura cu piesele de Dacie, mai bine ii pun emblema de Dacia decat de NO NAME made in Turky sau mai stiu eu pe unde, cele de Renault originale sunt evident mult mai scumpe si nu tot timpul mai bune,deci fiecare cu parerea lui.......... :D |
Quote:
|
nimik..ca mi-o vopseste unchiul meu...o sa fie tare:P
|
am un scaun de vanzare. vrea cineva?
__________________ 1,4 60cp Salutare cam cat vrei pe el, pe mine ma intereseaza scaunul de la sofer |
Quote:
|
Quote:
0723585476 |
am gasit buba la alternatorul meu... nu era "ala cu carbuni" sau regulatorul de tensiune. Erau 2 fire topite de la caldura de afara si de la turatiile mari ;;) Am lipit si acum incarca dar tot se intampla ceva ciudat.... la peste 4500 rot nu mai incarca - se aprinde becul de la baterie? de la ce poate sa fie?
|
poate incarca prea tare :)
|
alta parere.....poate patineaza cureaua la turatia aia mare,si nu reuseste sa incarce.
|
Salut tuturor. Am si eu un renault 5 tr din 89 si vreau sa-l transform in gt turbo daca are cineva vreun renault 5 gt turbo din 89-90-91 etc neinmatriculat sau unde as putea gasi ..id meu de mess este cirstea_ncl .
|
mai este valabila treaba cu , clubul ?
|
www.reichhard-motorsport.com un site unde puteti gasi cam orice pt renault 5 la comanda de la racing nick :)
|
Cam putine piese pe site.. oricum bun de stiut :)
|
Quote:
chiar au multe p'acolo :) bun site ... |
Ceva Util
1 Attachment(s)
Salut,
Am gasit un document care poate ajuta pe cineva ... :) Pare a fi manual de reparatii scanat. Mi s-a parut interesant ... bun de avut ... :) Bafta. |
da e super bun :)
|
Salut, ma dadeam pe net si am gasit un site foarte interesant :)
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html sper sa va ajute |
1 Attachment(s)
pentru cunoscatorii de limba franceza cu probleme la tractoras...sper sa va ajute.
|
cine stie unde e matritza pentru garnitura de BOV? Dni help pls.
|
am si eu o probl. cu r5-ul cred ca este altern. l-am demontat azi dupa o luna de cand nu bam m-ai mers cu ea ca am si alt mijloc cu doua roti pe caldura asta dar pot spune ca spal buburutza in fiecare zi sa se racoreasca si ea nitel , si am descoperit pe rotor niste santuri formate de carbunii de la altern. este norm , oricum duc altern la un electr maine s-al verifice
|
stiti cumva, se poate pune turbo pe un r5 fara turbo...cu motor 1.4?daca da, se potriveste si de la alta marca?
|
in principiu se poate....dar te chinui mult prea mult si s-ar putea sa nu iasa ca un turbo adevarat.vezi ca s-a mai vb de asta pana acum.pe langa modificarile de la motor trebuie sa faci si la suspensii si frane,ca o faci sa mearga, dar trebuie sa se si opreasca.
|
aha, mersi, doar eram curios daca se poate face..ca nu stiu daca ma bag la o treaba asa complicata...risc sa imi prind degetele:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning