![]() |
Re: Propuneri!
Toata lumea e pentru cipy , logic. Dar cred ca s-a mentionat in paginile anterioare ca nu se intra pe baza de vot comun , shantzu si hori decid cine intra si cine mai are de lucru.
|
se tine cont si de parerile membrilor :D ca doar suntem prieteni...si altfel, si io si shantzu ne`o luam in freza anu asta la 4tiunnyng deyz :))
cipskate , io`s pro! |
+ unu .....:lol:
|
Sunteti prea multi sa zic nu :))
Cip , poti sa dai add valy1233 daca mai postezi odata aici pana sa intri in grupul Virtual tuning iti promit ca nu o sa ajungi niciodata in Design Team :rolleyes2 |
Quote:
|
cand sunt 4td ? unde gasesc detalii .. ? poate poate.. :rolleyes2
|
Pe 1 aprilie ar trebuii sa fie ... acum sa vedem :D
Bine ai venit in grup :D Asteptam topicul :-) |
1 aprilie...sper sa nu fie o gluma :))
mersi de acordu' venirii in grup.acum ma apuc de topic ;) |
Quote:
"Bravo La Tine!" |
My Projects ...
Am vreo sansa baietii :) ?? http://thumbnails21.imagebam.com/119...5119348879.jpg http://thumbnails32.imagebam.com/119...1119348863.jpg |
Incearca la grupul de Virtual Tuning prima data. Eu zic ca mai ai un pic de muncit. ;)
|
49 Attachment(s)
As dori sa imi depun si eu candidatura pentru un post in Design Team ... cateva dintre lucrari cu bune si cu rele ...
|
3 Attachment(s)
Poate asta e mai pe placul vostru .... :D mai am si o Honda S2000 pe teava - full brush .
|
un + :)
|
10 Attachment(s)
Am si eu un loc...?Pun cateva lucrari...:D
|
cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.
|
Quote:
Multa bafta ! Dupa mine , ai toate sansele ! :D |
Ok am inteles.Mai fac ceva masini si intr-o luna ma aveti in "team".Tocmai am terminat o lucrare si ma duc sa o postez la "Show off":D
|
10 Attachment(s)
Se poate...!!!???
|
ai un stil fain, si lucrezi foarte bine, da Ibiza aia nu m`o convins deloc...io unu ma abtin pana la viitoarea lucrare :D
|
2 Attachment(s)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:
Nu prea e ok. Puteai sa ceri... |
Quote:
O sa revin cu alte lucrari cu care sper sa impresionez. |
N-am inteles mai nimic din ce ai zis tu mai sus. Adica stiai ca e lucrarea mea si totusi ai copiat jantele sau cum? Bg-ul este modificat si el si trebuia sa-l ceri pe cel original daca tot "ti-a placut". Ma rog, impresia s-a creat. Scuzele sunt "futile".
|
ce sufera lumea topicul asta ,de curiozitate , f.e.a.r ,ia arunca putin bg'u original ,sa vedem modificarile..
|
1 Attachment(s)
asta e BG`u original...adevaru ii ca si crop`u ii modificare
|
Pe langa crop sunt si cateva filtre, astea conteaza mai putin. Era totusi o mare masina in bg-ul ala(cred ca tot modificare e si aia). Nu poti sa iei vt-ul altuia, sa il modifici si sa zici pe urma uite lume ce lucrare am facut eu si vreau in DT cu ea.
Si de ce sufar? Ca mi-am permis sa-l trag de maneca si sa-i zic bai vezi ca mi-ai copiat lucrarea? In fine, nu am nimic de demonstrat sau de spus cuiva care este activ doar din gura. |
1. F.E.A.R nu te impacienta? ca nu ti-am luat boii de la caruta. Am luat doar un amarat de background folosit de tine pe care nu am stiut ca l-ai modificat, daca stiam nu ma mai complicam si nu mai declansam tot taraboiul asta,iar ptr asta mi-am cerut scuze.
2. Nu ti-am copiat lucrarea. 3. Si ca sa fie toata lumea pe deplin multumita imi retrag lucrarea ca nu-mi permit sa culeg laurii pe munca altora! 4. REPET: Nu am stiut ca e modificat BG. Scuze inca o data! Sper ca asta sa nu influienteze intrarea mea in DT , ca nu obisnuiesc sa fur munca nimanui. |
Quote:
|
Gradinita de copii :lol::lol:
Ce mi-e ca a pus masina pe backgroundul tau ce mi-e ca il punea pe ala original ? era aproape fix acelasi lucru ... Da , ai modificat la el , dar sunt minore.Daca el nu era in stare sa faca acele modificari ,se merita toata discutia ... Cobbo - in mare lucrezi bine , se vede ca lucrezi cu grija dar ai totusi anumite pierderi banale ... In majoritatea lucrarilor jantele se vad prost (donor la rezolutie mica probabil).Unele sunt strambe , alt unghi (aici nu ma refer la camber sau toe) Ai grija la reflexii , sunt prea puternice si strica toate lucrarea. De ce se vad asa prost imaginile ? Salvezi la calitate slaba ? Nu lucrezi in psd si abia la final salvezi jpg ? Deocamdata eu zic nu , dar sunt sigur ca o sa revii cu una , doua lucrari ceva mai bune :) |
Ideea e ca trebuia sa ceara, nu sa fure! Greseala mea ca mi-am permis vorbesc.
|
Quote:
Nu poti spune ca a furat , e prea mult. Daca stia ca ai modificat back-ul probabil ti-l cerea , dar nu a stiut si a copiat direct pe el. Nu e nici o diferenta sa copiezi masina pe un back original sau sa il copiezi pe o alta lucrare.Imprumuti doar fundalul , atat , nimic dupa masina ... Si eu am facut lucrul asta de cateva ori pentru ca nu mai gaseam back-ul original :lol::lol: Eu zic sa terminam discutia , a inteles unde a gresit , si-a cerut scuze ... |
"Imprumuti doar fundalul , atat , nimic dupa masina ..." - de acord in linii mari cu treaba asta. Cum am spus si prima data el a luat si jantele deci a furat/copiat. Incheiem "discutia". Cu totii avem dreptate, traiasca internetu'! Si cu asta v-am spus "pa". Poate am avut eu pretentii prea mari :]
(scutiti-ma de carnati moralisti, e tarziu) |
ce dor mi de vremurile in care nu se aveau pretentii :))
|
Mda...tie ti so "furat" un rahat de fundal si 2 jante:lol:... Eu ce ar fi trebuit sa fac ca mi s-a furat lucrarea cu totul si a schimbat doar semnatura?? Mai ce ofuscati sunteti? Reveniti-va ca nu v-a luat nimeni painea de la gura. Este doar un desen...
|
2 Attachment(s)
Let's make peace!!! F.E.A.R sper ca nu-mi porti pica! Eu o sa refac lucrarea sa nu mai fie nici o problema, dar pana atunci ceva exclusiv. Sper sa fie ok!;)
|
5 Attachment(s)
Vw Polo...cel cu "pricina";) nissan si honda de la challenge. Mai am ceva pe "teava", dar mai tarziu.:D
|
4 Attachment(s)
Nu e cine stie ce dar ... Oricum lucrez la cv frumos aku :D
|
2 Attachment(s)
Am terminat ... Nu e cine stie ce dar Miam dat silinta....
Pareri ?... Scz pentru Dublu Post nu miam dat seama .. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning