Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

CrazyMan 10-02-11 16:09

Re: Propuneri!

Toata lumea e pentru cipy , logic. Dar cred ca s-a mentionat in paginile anterioare ca nu se intra pe baza de vot comun , shantzu si hori decid cine intra si cine mai are de lucru.

HoricutzWSR 10-02-11 16:53

se tine cont si de parerile membrilor :D ca doar suntem prieteni...si altfel, si io si shantzu ne`o luam in freza anu asta la 4tiunnyng deyz :))

cipskate , io`s pro!

no limits design 10-02-11 17:14

+ unu .....:lol:

shantzu 10-02-11 19:12

Sunteti prea multi sa zic nu :))
Cip , poti sa dai add

valy1233 daca mai postezi odata aici pana sa intri in grupul Virtual tuning iti promit ca nu o sa ajungi niciodata in Design Team :rolleyes2

CrazyMan 10-02-11 21:25

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 4072074)
se tine cont si de parerile membrilor :D ca doar suntem prieteni...si altfel, si io si shantzu ne`o luam in freza anu asta la 4tiunnyng deyz :))

cipskate , io`s pro!

a, k , eu am cam luat-o "ad literam" ... oricum , abia astept sa ciocnim un pahar de ceva la 4TD ... :D

cipskate69 10-02-11 21:31

cand sunt 4td ? unde gasesc detalii .. ? poate poate.. :rolleyes2

shantzu 10-02-11 21:39

Pe 1 aprilie ar trebuii sa fie ... acum sa vedem :D

Bine ai venit in grup :D Asteptam topicul :-)

cipskate69 10-02-11 21:41

1 aprilie...sper sa nu fie o gluma :))
mersi de acordu' venirii in grup.acum ma apuc de topic ;)

Most_Wanted 11-02-11 11:46

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 4073110)
1 aprilie...sper sa nu fie o gluma :))
mersi de acordu' venirii in grup.acum ma apuc de topic ;)

Ai avansat mult:) Meriti pe deplin locul in DT.

"Bravo La Tine!"

nonameDesign 13-02-11 13:36

My Projects ...
Am vreo sansa baietii :) ??

http://thumbnails21.imagebam.com/119...5119348879.jpg http://thumbnails32.imagebam.com/119...1119348863.jpg

Rares_CRM 15-02-11 16:23

Incearca la grupul de Virtual Tuning prima data. Eu zic ca mai ai un pic de muncit. ;)

CrazyMan 07-03-11 19:52

49 Attachment(s)
As dori sa imi depun si eu candidatura pentru un post in Design Team ... cateva dintre lucrari cu bune si cu rele ...

CrazyMan 21-03-11 23:11

3 Attachment(s)
Poate asta e mai pe placul vostru .... :D mai am si o Honda S2000 pe teava - full brush .

Rares_CRM 22-03-11 06:43

un + :)

cobbo 22-03-11 18:04

10 Attachment(s)
Am si eu un loc...?Pun cateva lucrari...:D

Rares_CRM 22-03-11 19:15

cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:

cobbo 22-03-11 19:38

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 4191802)
cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:

:oops: se mai intampla! am marit rezolutia sa pot lucra mai bine de aproape si am uitat sa o fac la loc...Scuze de inconvenienta!

Maris 23-03-11 14:51

4 Attachment(s)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.

CrazyMan 23-03-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 4194009)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.

Pentru "Design Team" trebuie sa fi mai intai membru "Virtual Tuning" . Pentru "Virtual Tuning" trebuie sa ai mai multe lucrari si sa fi activ pe forum . Mai fa cateva lucrari , apoi depune cererea aici : https://forum.4tuning.ro/161-concursu.../page-130.html
Multa bafta ! Dupa mine , ai toate sansele ! :D

Maris 23-03-11 21:32

Ok am inteles.Mai fac ceva masini si intr-o luna ma aveti in "team".Tocmai am terminat o lucrare si ma duc sa o postez la "Show off":D

cobbo 06-04-11 20:20

10 Attachment(s)
Se poate...!!!???

HoricutzWSR 06-04-11 23:42

ai un stil fain, si lucrezi foarte bine, da Ibiza aia nu m`o convins deloc...io unu ma abtin pana la viitoarea lucrare :D

F.E.A.R 07-04-11 07:22

2 Attachment(s)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:

Nu prea e ok. Puteai sa ceri...

cobbo 07-04-11 09:00

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 4234223)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:

Nu prea e ok. Puteai sa ceri...

Sincer nu stiam ca la jante imi trebuie permisiunea de a le folosi.Eu aveam masina deja modificata/terminata in backgroundul original si am vazut backgroundul pe care l-ai folosit tu si mi-a placut, asa ca am facut transferul...peste masina ta. Dar am zis ca daca din masina ta nu am imprumutat nimic(ca modificare ma refer) nu am de ce sa fiu "incoltit", dar nici nu m-am gandit la jante, ca nu as putea sa le pun tot pe cele folosite de tine. Nu vreau sa fiu nesimtit si ptr asta imi cer scuze, dar pur si simplu nu m-am gandit.
O sa revin cu alte lucrari cu care sper sa impresionez.

F.E.A.R 07-04-11 09:38

N-am inteles mai nimic din ce ai zis tu mai sus. Adica stiai ca e lucrarea mea si totusi ai copiat jantele sau cum? Bg-ul este modificat si el si trebuia sa-l ceri pe cel original daca tot "ti-a placut". Ma rog, impresia s-a creat. Scuzele sunt "futile".

keemo 07-04-11 14:16

ce sufera lumea topicul asta ,de curiozitate , f.e.a.r ,ia arunca putin bg'u original ,sa vedem modificarile..

HoricutzWSR 07-04-11 15:45

1 Attachment(s)
asta e BG`u original...adevaru ii ca si crop`u ii modificare

F.E.A.R 07-04-11 16:33

Pe langa crop sunt si cateva filtre, astea conteaza mai putin. Era totusi o mare masina in bg-ul ala(cred ca tot modificare e si aia). Nu poti sa iei vt-ul altuia, sa il modifici si sa zici pe urma uite lume ce lucrare am facut eu si vreau in DT cu ea.

Si de ce sufar? Ca mi-am permis sa-l trag de maneca si sa-i zic bai vezi ca mi-ai copiat lucrarea? In fine, nu am nimic de demonstrat sau de spus cuiva care este activ doar din gura.

cobbo 07-04-11 17:08

1. F.E.A.R nu te impacienta? ca nu ti-am luat boii de la caruta. Am luat doar un amarat de background folosit de tine pe care nu am stiut ca l-ai modificat, daca stiam nu ma mai complicam si nu mai declansam tot taraboiul asta,iar ptr asta mi-am cerut scuze.
2. Nu ti-am copiat lucrarea.
3. Si ca sa fie toata lumea pe deplin multumita imi retrag lucrarea ca nu-mi permit sa culeg laurii pe munca altora!
4. REPET: Nu am stiut ca e modificat BG.
Scuze inca o data!
Sper ca asta sa nu influienteze intrarea mea in DT , ca nu obisnuiesc sa fur munca nimanui.

keemo 07-04-11 17:08

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 4235365)
Pe langa crop sunt si cateva filtre, astea conteaza mai putin. Era totusi o mare masina in bg-ul ala(cred ca tot modificare e si aia). Nu poti sa iei vt-ul altuia, sa il modifici si sa zici pe urma uite lume ce lucrare am facut eu si vreau in DT cu ea.

Si de ce sufar? Ca mi-am permis sa-l trag de maneca si sa-i zic bai vezi ca mi-ai copiat lucrarea? In fine, nu am nimic de demonstrat sau de spus cuiva care este activ doar din gura.

prietene in primul rand ca eu nici nu am mai postat nici nu am lucrat, ,am alte lucruri mai importante de facut decat sa mazgalesc un peugeot ,si sa am impresii de mare virtual tuner ,uita-te putin ce lucram eu si ce lucrezi tu ,de cand lucrez eu ,de cand lucrezi tu. in fine ,noi vorbeam aici strict de BG ,care mare c$#&$CAT nu e modificat ,nu prostesti pe nimeni ,ca in afara de 2 bordere pe negru ,crop ,si un logo ,nu ai facut absolut nimic. In fine ,chiar nu e locul potrivit ,unde sa avem discutia asta ,spor la treaba nu astept niciun fel de reply la postul asta ,chiar cer ca la un moment dat sa fie sters.

shantzu 07-04-11 22:29

Gradinita de copii :lol::lol:

Ce mi-e ca a pus masina pe backgroundul tau ce mi-e ca il punea pe ala original ? era aproape fix acelasi lucru ...
Da , ai modificat la el , dar sunt minore.Daca el nu era in stare sa faca acele modificari ,se merita toata discutia ...

Cobbo - in mare lucrezi bine , se vede ca lucrezi cu grija dar ai totusi anumite pierderi banale ...
In majoritatea lucrarilor jantele se vad prost (donor la rezolutie mica probabil).Unele sunt strambe , alt unghi (aici nu ma refer la camber sau toe)
Ai grija la reflexii , sunt prea puternice si strica toate lucrarea.
De ce se vad asa prost imaginile ? Salvezi la calitate slaba ? Nu lucrezi in psd si abia la final salvezi jpg ?

Deocamdata eu zic nu , dar sunt sigur ca o sa revii cu una , doua lucrari ceva mai bune :)

F.E.A.R 08-04-11 06:54

Ideea e ca trebuia sa ceara, nu sa fure! Greseala mea ca mi-am permis vorbesc.

shantzu 08-04-11 15:44

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 4236768)
Ideea e ca trebuia sa ceara, nu sa fure! Greseala mea ca mi-am permis vorbesc.

Nu a fost nici o greseala ca ai vorbit , e ceva normal.
Nu poti spune ca a furat , e prea mult.
Daca stia ca ai modificat back-ul probabil ti-l cerea , dar nu a stiut si a copiat direct pe el.
Nu e nici o diferenta sa copiezi masina pe un back original sau sa il copiezi pe o alta lucrare.Imprumuti doar fundalul , atat , nimic dupa masina ...
Si eu am facut lucrul asta de cateva ori pentru ca nu mai gaseam back-ul original :lol::lol:

Eu zic sa terminam discutia , a inteles unde a gresit , si-a cerut scuze ...

F.E.A.R 08-04-11 16:17

"Imprumuti doar fundalul , atat , nimic dupa masina ..." - de acord in linii mari cu treaba asta. Cum am spus si prima data el a luat si jantele deci a furat/copiat. Incheiem "discutia". Cu totii avem dreptate, traiasca internetu'! Si cu asta v-am spus "pa". Poate am avut eu pretentii prea mari :]

(scutiti-ma de carnati moralisti, e tarziu)

HoricutzWSR 08-04-11 16:21

ce dor mi de vremurile in care nu se aveau pretentii :))

Yackone 08-04-11 22:37

Mda...tie ti so "furat" un rahat de fundal si 2 jante:lol:... Eu ce ar fi trebuit sa fac ca mi s-a furat lucrarea cu totul si a schimbat doar semnatura?? Mai ce ofuscati sunteti? Reveniti-va ca nu v-a luat nimeni painea de la gura. Este doar un desen...

cobbo 09-04-11 00:15

2 Attachment(s)
Let's make peace!!! F.E.A.R sper ca nu-mi porti pica! Eu o sa refac lucrarea sa nu mai fie nici o problema, dar pana atunci ceva exclusiv. Sper sa fie ok!;)

cobbo 13-04-11 16:09

5 Attachment(s)
Vw Polo...cel cu "pricina";) nissan si honda de la challenge. Mai am ceva pe "teava", dar mai tarziu.:D

adywenom 29-04-11 15:38

4 Attachment(s)
Nu e cine stie ce dar ... Oricum lucrez la cv frumos aku :D

adywenom 29-04-11 17:55

2 Attachment(s)
Am terminat ... Nu e cine stie ce dar Miam dat silinta....

Pareri ?...

Scz pentru Dublu Post nu miam dat seama ..

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning