Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Ghetto Tuning Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/72047-ghetto-tuning-bucuresti.html)

brotacel 01-12-11 17:56

Re: Ghetto Tuning Bucureşti

2 Attachment(s)
sal mihai sunt baiatul cu super nova alba de am mai fost la tine poti sa mi faci si mie barile astea , da mi si mie un pret te rog ms Attachment 2247012

Attachment 2247013

B-61-KYS 03-12-11 21:04

Quote:

Originally Posted by brotacel (Post 4752847)
sal mihai sunt baiatul cu super nova alba de am mai fost la tine poti sa mi faci si mie barile astea , da mi si mie un pret te rog ms Attachment 2247012

Attachment 2247013

Brotacel, parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti putin ptr ca am in plan , sa gandesc o noua bara fata. Poate o sa-ti placa mai mult ca cea actuala...........

brotacel 03-12-11 21:16

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4757091)
Brotacel, parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti putin ptr ca am in plan , sa gandesc o noua bara fata. Poate o sa-ti placa mai mult ca cea actuala...........

stai linistit ca nu vreau sa ti iau ideea am dat un exemplu sa mi faca ceva clean, lafel oricum nu are cum sa iasa

AnTonyoo 04-12-11 00:53

salut cat imi iei pt un bboy look la cielo??

mihai.ghetto 05-12-11 01:42

13 Attachment(s)
aveti pm.

- peugeot 307 clean (bandouri usi, manere, antena, praguri, haion, bara spate). urmeaza evazari + bara fata custom
- suport dvd toyota avensis
- curatat rugina aripi matiz + imbracat in fibra

B 37 GPC 06-12-11 09:51

salut!!!
vreau si eu pentru opel vectra A spoilar fata,spate praguri
poze daca ai modele si pret
multumesc!!!

cs28katy 06-12-11 17:08

Senzatie 3o7'le

maverick1508 08-12-11 03:54

Ai PM...

mihai.ghetto 19-12-11 00:08

27 Attachment(s)
v-am raspuns

si ultimele noutati pe anul asta:

- prelungiri bara spate leon 1p, tip je design (dar clean)
- montat bari custom audi a3 facute ceva timp in urma + eliminat bandouri usi
- suport monitor lcd fiat grande punto
- portbagaj clean golf 4 + prelungire
- suport 3 ceasuri suplimentare stalp seat leon 1p
- terminat bara fata pejo 307 + eleron custom + negative camber pe spate + vopsita temporar la spray pana in primavara cand va intra la vopsitorie...

promotia pe luna noiembrie a avut mare succes, inca mai am datorie cateva tricouri... este foarte posibil sa reintroduc oferta si pe ianuarie sau februrarie, stay tuned.

rudolf.s 19-12-11 10:54

As fi interesat de refacerea badboy look-ului la Bora mea.

https://img803.imageshack.us/img803/5523/dscf7284r.jpg
https://img684.imageshack.us/img684/7300/dsc01072n.jpg

Si pe hayon elementul de jos, prelungire de bara. Am inteles ca eleronul nu il poti face:

https://img39.imageshack.us/img39/3706/caractere4.jpg
https://img32.imageshack.us/img32/1275/caractere7.jpg
https://img37.imageshack.us/img37/5273/caractere2.jpg
https://img39.imageshack.us/img39/819...avariant19.jpg
https://img39.imageshack.us/img39/595...antclub709.jpg

Astept preturile pe PM.

mihai.ghetto 19-12-11 12:33

ti-am raspuns

florindragutzu69 19-12-11 13:59

Se poate face bara spate si haionul astfel?

https://www.youtube.com/watch?feature...&v=4OSeTVTmvgQ

Astept un pret complet pentru lucrare.

petre 1 22-12-11 03:14

Cred ca desi lucrarile difera de la o masina la alta ar trebui afisate totusi niste preturi generale pentru ca cei care citesc sa isi poată face o impresie preliminară asupra costurilor,spun asta pentru ca cei mai multi vor bad boy,eleroane,eliminarea bandourilor,modificarea barilor din standard in clean.(deci isi pot face o idee).
Putina transparenta in sensul asta nu ar strica.

aleks 22-12-11 12:16

Quote:

Originally Posted by petre 1 (Post 4789788)
Cred ca desi lucrarile difera de la o masina la alta ar trebui afisate totusi niste preturi generale pentru ca cei care citesc sa isi poată face o impresie preliminară asupra costurilor,spun asta pentru ca cei mai multi vor bad boy,eleroane,eliminarea bandourilor,modificarea barilor din standard in clean.(deci isi pot face o idee).
Putina transparenta in sensul asta nu ar strica.

Daca pui 5 lei, vin 3 fomisti in spate si dau p.m. ca fac ei cu 4 lei, teoretic e buna ideea ta, in realitate nu functioneaza insa sub nicio forma...

razak 22-12-11 12:50

Mai bine decat Aleks nu putea sa o spuna nici Mihai :D

Asta e adevarul, la noi in tara cand isi alege omu ceva isi alege dupa Pret si nu dupa calitatea lucrarii.

Si cum spui tu Aleks, cred ca tot zboara PM-uri pe forum :)

aleks 22-12-11 12:54

Quote:

Originally Posted by razak (Post 4790268)
Mai bine ca Aleks nu putea sa o spuna nici Mihai :D

Asta e adevarul, la noi in tara cand isi alege omu ceva isi alege dupa Pret si nu dupa calitatea lucrarii.

Si cum spui tu Aleks, cred ca tot zboara PM-uri pe forum :)

Toti patim asa razak, asta e unul din motivele pentru care am si lasat-o moale cu pusul lucrarilor, la ce bun?
Ma intreb o chestie: cat de prost sa stai cu lucrarile si cat de rau sa lucrezi ca sa nu-ti vina clientii si a doua oara, sau sa trimita pe altii, de ajungi sa daaaai cu p.m.-uri de foame?

mihai.ghetto 22-12-11 13:39

cum am mai explicat in nenumarate randuri celor cu care am mai vorbit in privat, nu pot sa dau preturi pentru "un clean look" sau "un bodykit marfa" pentru ca nu vand piese de pe raft, nu fac tuning la kg, pretul difera foarte mult de la o masina la alta si de la o piesa la alta. dupa ce stabilim detalii specifice despre o respectiva lucrare, incepe pretul sa se aproximeze intre x si y.

cat despre lucrari "standard" gen bad boy/bandouri/pleoape pentru logan/golf/pejo/bmw etc, e valabil ce-a scris aleks.

B997NDL 29-12-11 00:34

2 Attachment(s)
m-ar interesa cat ar face un badboy exact ca asta? cred ce tu l-ai facut:) si o f mica prelungie bare fata, spate la un ph2?

B-61-KYS 30-12-11 15:34

La Multi Ani si la multi bani ! Sa ne revedem cu bine si pentru alte modificari ...

B-64-MVP 31-12-11 18:24

1 Attachment(s)
La multi ani Ghetto !!!!

AdrianVAG 06-01-12 15:22

cat ar costa o prelungire capoda bad boy pentr un golf 4 ?la multi ani si spor in continuare :clap:

mihai.ghetto 10-01-12 02:00

13 Attachment(s)
la multi ani baieti, bine v-am regasit in 2012.
dar mai putina vorba si mai multa munca.... sa trecem la treaba:

- bad boy dacia logan

- difuzor aer seat leon 1p

- bara spate opel corsa c clean

- eleron custom + portbagaj clean logan ph1

- integrat coltare pilot bara spate logan

bogddanel 10-01-12 14:49

Intergarea coltarelor de Logan ai mai facuto odata anul trecut, pentru aceeasi masina, si a iesit perfect.
Spor la munca si un an nou cu cat mai multe aprobari Ghetto Tuning.

Preparatul 23-01-12 00:22

1 Attachment(s)
salut mihai spune-mi te rog cand se poate face putin timp pt un bad boy look ca cel din pzoa?pm cu pretul si durata ms frumos

simple20 23-01-12 01:59

1 Attachment(s)
Salut , imi poti spune un pret pentru un bad boy , nas astupat si portbagaj clean la un clio symbol?mersi , bafta!

mihai.ghetto 23-01-12 11:48

11 Attachment(s)
v-am raspuns, aveti pm.

- bad boy golf 4
- reparatie aripa fata smart fortwo
- prelungire bara fata opel astra H
- montat inca o suspensie airride... curand mai multe detalii

2slow4u 28-01-12 15:09

3 Attachment(s)
Salut mihai imi poti spune daca la bara spate poti atasa acest adaptor,fusta? dar vreau ca adaptorul sa aiba gaura pt tips acoperita.., si daca ai putea sa faci in asa fel incat eu sa atasez adaptorul acolo dupa ce vopsesc bara...sa-l lipesc cu ceva daca altfel nu pot. El are cleme, dar nu cred ca se pot folosi... E cam dificila treaba fiindca trebuie stickerit su apoi atasat ca sa arate bine.

Ar fi simplu sa fie incastrat direct acolo cand lucrezi tu bara dar...vreau sa stickeresc portiunea aia sa iasa un stickerbomb.

Sebastian.C 28-01-12 18:42

Tot respectul pentru baiatul cu airride.... :D Chiar arata cum trebuie masina in cauza :shock:

RIcKO 28-01-12 19:11

La ce pret ar fi un kit de airride ? pt un e36 coupe

PDV_1989 29-01-12 17:59

Salut, spune-mi te rog un pret pentru portbagaj la fel cu l-ai facut pe a lui TEA dar il vreau pentru e34 ?

pwr_bz 30-01-12 20:30

Salut.Pt un cielo m`ar interesa o prelungire la bara fata si un eleron.Ce modele ai si ce preturi?

al3xsutz 06-02-12 16:25

4 Attachment(s)
salut baietii,

spuneti-mi si mie un pret la symbolul meu pentru urmatoarele (fara vopsit):

-bara fata ca in foto atasat (leduri din laterale aduse de mine sau dc le puteti face voi spuneti-mi un pret si pt ele), cu exceptia grilei dintre faruri(calandru) ca o vreau ca in foto cu clio cu tipa pe el atasata.
-bara spate vreau sa mai astupati din gaura de numar (sa ramana exact cat e nr si la fata cu cealalta parte a barii) + difuzor (in genul megane-ului alb) cu tips de toba pe mijloc (dreptunghiulara in genul celei de megane 3 rs)

astept un raspuns cat mai repede.

va multumesc!!!

B_Boy 08-02-12 23:21

2 Attachment(s)
salut...ma intereseaza la masina din poze sa ii schimb pragurile si sa ii evazez aripile doar pe spate + mici reparatii la bara fata.ma intereseaza pret aproximativ si durata lucrarii.ms

CT08GNT 11-02-12 12:27

1 Attachment(s)
sal baieti
as vrea si eu urmatoarele
bara bora spate clean cu difuzor cu 2 iesiri
bara fata gen r32 de pe golf4
astept rasp pe pm

vasy-alex 12-02-12 11:32

1 Attachment(s)
Salut mihai!ai lucrari super reusite!!!si vreau sa te intreb la ce pret ajunge o bara in genul asta....si inserate proiectoare de logan.astept PM Multumesc anticipat!

15rack 13-02-12 19:12

2 Attachment(s)
salut baietii,

spuneti-mi si mie daca se poate un pret la meganul meu pentru urmatoarele :

-bara fata si spate ca in pozele atasate

-praguri

-eleron

florinfty 14-02-12 20:31

Salut Mihai, am vorbit saptamana trecuta la telefon penru un CSL la un e46, nu am renuntat la idee, astept cateva zile sa mai treaca zapada asta, dupa care sunt prezent la garaj. :D
Bafta!

Eugen_TL 28-02-12 20:32

Am fost acum 1 luna cred pe la tine cu un prieten cu un audi a4 model nou interesat pt un portbagaj tip CSL. Il poti face intr-o zi ca sa nu fie nevoit sa lase masina peste noapte?

mihai.ghetto 05-03-12 22:01

9 Attachment(s)
din cauza unor probleme personale nu am lucrat aproape deloc in februarie, dar incet incet s-a reluat activitatea la garaj.

- eleron tip CSL pentru bmw e46
- bandouri clean + praguri custom logan mcv (urmeaza bara fata si spate)
- suspensia airride pt logan este aproape gata, poze data viitoare

BMXXX 06-03-12 17:46

Salut. Pentru un polo 6n2 sa ii scot bandou din fata e lung de la cap la cap iar pe spate are 2 mai mici doar pe colturile la bara. Ma intereseaza un pret cu tot cu vopsit si cam cat dureaza.

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning