![]() |
Re: My KYS !!
^cu loganu ala gri am vazut-o si eu astazi :D
te am vazut in calimanesti, probabil te duceai la manastirea cozia, cand am trecut "denivelarea" am vrut sa las geamu in jos si sa te salut, dar tocmai atunci te ai urcat in masina....foarte frumoasa vazuta mai de aproape :D ....app, care-i treaba cu steagu ala de-l aveai dupa tine ? |
De când şi-a făcut Jocker maşina frumoasă, toate Loganele vor să facă poze cu el !
Superb KYS-ul... :X Pozici noi, ceva ? |
14 Attachment(s)
cateva poze de la mine 8) frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Ce frumos se vede vişiniul mat :peace:
|
Super masina..si o gramada de munca depusa banuiesc..dar merita
FELICITARI` ! |
salut .. am mai vorbit noi de o chestie cu visiniu mat.. uite aici un link..sa imi zici daca iti place
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...td/page-8.html |
8 Attachment(s)
Salutare tuturor,
Masina si proprietarul au fost prezenti la intalnirea regionala de la Mioveni ( steagul era emblema clubului in care sunt.. ) Sambata seara am inoptat in Caciulata si intr-adevar eram cu un amic de-al meu :) @mydream - multumesc ptr poze...Nici masina in care erai nu era mai prejoasa ;) @alex... arata demential - de gandit..mi-ai dat de mult :)..vedem..vorbim..tinem legatura PS. I-am innegrit farurile :) |
hmm..inseli cumva wolfrace-urile cu borbet-uri ?:oops::oops:
|
Quote:
Vrem sa vedem si noi clipul cu interviul :) |
Of man repede ai mai trecut in seara asta pe la rond...eram in masina ti-am dat un claxon nu cred ca m-ai auzit n-am apucat sa studiez masina :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
azi am montat cotiera .. ( cea veche primise o lovitura fatala si a cedat :) ) ps. Scuzati mizeria..insa de 2 sapt nu am avut timp de masina... |
Nu stai deloc.
Harnica mai esti.Bun la casa omului:)) Da bine noua cotiera e ok. |
Quote:
|
Suportul asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1278254840 , tu l-ai facut sau asa e din fabrica?Ma gandesc ca ajuta sa nu se mai miste stanga dreapta bucata de plastic pe care e prinsa cotiera...eu am un \Peugeot,si plasticul ala are balans stanga-dreapta:rolleyes2
|
Quote:
|
cum e cotiera domnu?misca,scartaie,suna?vad ca se aseaza destul de bine pe consola...
de unde si la ce bani ai luat-o? |
Quote:
Numai bine |
Ce zi frumoasa azi...am vazut KYS-ul liveeeee. Arata prea frumos,fara cuvinte. Salutari lui bebe din partea mea si sa nu ma uiti cu PM-urile alea cand o fi de intalniri :D
|
2 Attachment(s)
2 cadre.....
|
formos golanu!
|
Frumos rau primul cadru. Imi pare rau ca nu am ajuns ieri la Polivalenta :sad:. Cu alta ocazie
|
ti-a iesit foarte frumos.succes in continuare:D
|
Quote:
|
25 Attachment(s)
In speranta ca nu va plictisesc , azi am iesit la prima mini-sedinta foto cu noul meu aparat. A iesit ceva de genu :
|
Quote:
|
Superba masina:shock:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
KYS-ul si MVP-ul la Polivalenta ! ! !
|
Foarte frumoasa si cu gust...De la mioriticul acela de la inceput ai ajuns la o comoara,sa o stapanesti sanatos;)
Inca ceva:D,muta-l pe kys de acolo ca miroare a mortaciune rau de tot=))(acum vreo 3 zile mirosea ingrozitor)si o sa prinda miros naspa=)):D |
1 Attachment(s)
Quote:
Intors de pe alte meleaguri, am reusit sa ii fac cadou masinei ceva... ( sper sa fie unicat in Romania :) ) Ce sa "este" oare ?? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ieczact:) Acum caut o metoda sa le prind. Parca nu imi vine sa dau gaura in ele.....
before/after |
Quote:
|
Banuiesc ca nu sunt tocmai legale...:-P
|
3 Attachment(s)
Quote:
si cu ele montate... |
Misto! Ii da un aer ...aparte :-P.
Daca e problema zici ca sunt pentru protectie :lol: |
Quote:
Quote:
|
cel mai cu gust logan facut vreo data ....respecte .
|
Ce tare "ieste" domne,cât te-a costat ?Aştept pm sau pe ym dau un suc sau bere :P
|
Am trecut azi pe acolo sa inspectez masina si pe spate lipsea nr-u iar pe fata era dar nu erau protectiile puse. Le-ai dat jos ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning