Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii WIP (Work In Progress) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/62709-comentarii-wip-work-progress.html)

ChrisX 06-10-12 19:19

Re: Comentarii WIP (Work In Progress)

2 Attachment(s)
Nu sunt pro , incerc sa fac brush-uri cat mai bune, merita sa continui ?
acum e 40% din ce vreau sa ii fac

Manson 06-10-12 23:46

Ala nu e brush...nu te mai baga la ceva asa complicat ca nu iti iese. coboara masina, schimba rotiile bine, retuseaza la roata sa se vada bine, pune umbrele cum trebuie, fa un shaved doors, schimba o bara , un prag si cam atat nu te baga la brush ca e destul de greu si pana nu ai idee cu ce se papa nu iti iese. citeste toturiale intreaba cum se face, ceea ce faci tu e smudge sau orice altceva!!!
~Manson

cubteen 13-10-12 16:41

Am pregatit si eu ceva..sper sa arate ca o masina la final..Vreau o mica propunere..daca este buna pentru prima schita care am facuto eu..:DSi daca ma are rost de a o continua...Multumesc!!

cubteen 13-10-12 17:17

1 Attachment(s)
Ma scuzati dar nu imi mai mergea reply..X_X..am uitat sa pun poza:))

Cipprik 14-10-12 11:10

@cubteen: bine`nteles ca trebuie sa continui ...ai cateva linii ondulate si cateva intreruperi pe acolo , dar merge si asa ..umple schita si mai vorbim :D

cubteen 15-10-12 20:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5208548)
@cubteen: bine`nteles ca trebuie sa continui ...ai cateva linii ondulate si cateva intreruperi pe acolo , dar merge si asa ..umple schita si mai vorbim :D

Am inceput sa il umplu,ce parere ai!!:D

Cipprik 15-10-12 21:09

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5210652)
Am inceput sa il umplu,ce parere ai!!:D

Cam mult alb pentru inceput , da tenta de toon , iar roata este cam plata ...te-ai grabit si la carbon ...

cubteen 15-10-12 21:24

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5210698)
Cam mult alb pentru inceput , da tenta de toon , iar roata este cam plata ...te-ai grabit si la carbon ...

Am inteles,voi remedia toate treburile maine!!
ps.. Mersi tare mult pentru ajutor!!

cubteen 25-10-12 13:59

1 Attachment(s)
Nu am mai postat de mul..din nefericire mi sa ars hardul de la pc si nui mai pot continua acel nissan..si am zis sa reiau proiectul cu alte ideii..chestia este daca se merita sa o continui:D

AGamerPedobear 25-10-12 17:05

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5222097)
Nu am mai postat de mul..din nefericire mi sa ars hardul de la pc si nui mai pot continua acel nissan..si am zis sa reiau proiectul cu alte ideii..chestia este daca se merita sa o continui:D

Continua!

cannonball 06-11-12 08:07

1 Attachment(s)
coming soon:twisted::twisted:

Manson 07-11-12 17:48

wai:D vreau sa o vad.:D

AGamerPedobear 07-11-12 18:28

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5236709)
coming soon:twisted::twisted:

o amprea nu?

lovenady 07-11-12 20:24

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5238665)
o amprea nu?

e vw scirocco de la vtl

Maris 08-11-12 17:54

1 Attachment(s)
In curand pe micul ecran :lol:

cubteen 14-11-12 19:39

1 Attachment(s)
Cu ajutorul lui maris design,pot zice ca mi-a fost profesor,aa am inceput si eu ceva numai ca nu prea va iesi cum cred eu cam asa arata proiectul in momentul de fata:D

cannonball 16-11-12 15:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5248048)
Cu ajutorul lui maris design,pot zice ca mi-a fost profesor,aa am inceput si eu ceva numai ca nu prea va iesi cum cred eu cam asa arata proiectul in momentul de fata:D

Nu prea inteleg liniile alea multe de la grila ....dar tu stii mai bine.

Masserati teaser:

Maris 17-11-12 05:03

Stiu eu ce sunt liniile alea:lol: Dar sa vedem cum iese. Pana acum nu e rau!

cubteen 02-12-12 15:27

4 Attachment(s)
audi-le il termin cat de curand la nissan inca ramane wip.cu chevvele este ceva ce am inceput acum nu de mult,sper sa va placa!!Multumesc!!

HoricutzWSR 03-12-12 12:56

sfatu meu e sa lasi tu brushingul la o parte, pana cand o sa reusesti sa ai selectii perfecte, fara muchii drepte...si cand o sa inveti sa folosesti pen-tool`ul...

cubteen 03-12-12 14:52

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 5271763)
sfatu meu e sa lasi tu brushingul la o parte, pana cand o sa reusesti sa ai selectii perfecte, fara muchii drepte...si cand o sa inveti sa folosesti pen-tool`ul...

sincer sa fiu,nu cred ca se invata abandonand,se invata atunci cand tot incerci,de asta voi ii tot puneti pe uni sa faca aia sau cealalta,deci trebuie exersat mereu pentru a te imbunatati!!bafta!!

cipskate69 03-12-12 16:07

da.trebuie exersat sa faci trebuie.dar trebuie sa si ai in tine brushu,nu merge la toata lumea.;) . lumini,umbre...e mai dificil. trebuie folosit pen toolu' cum trebuie,cu father nu 0,clar...la tine e cam mic,e tot zimtat.culorile...hmm,prea saturate si ireale. tu incerci..dar mai trebuie sa exersezi mult . incearca prin a face un rebrush..sau chiar poate brush la masini dar nu in totalitate,parti doar.asa din prima full brush,nu o sa reusesti. sanatate:!:

cubteen 08-12-12 16:43

1 Attachment(s)
Am o mica problema,cand salvez imaginea nu mi se salveaza clar..de ce:(

TFK 09-12-12 17:34

2 Attachment(s)
un rebrush mai vechi, cred ca o sa-l termin dupa 2-3 ani..

frost_dani 14-12-12 19:34

Aviz amatorilor de multe lucrari pe zi sau care nu sunt in stare sa isi termine o lucrare!!

Daca postati aici o lucrare, si nu aveti decenta sa o terminati si sa oferiti update-uri regulat, masina urmatoare e considerata SPAM, si veti fi sanctionati ca atare.

Se numeste COMENTARII LUCRARI WIP!! nu "pun orice proiect defectuos al meu aici":evil::evil:

Asta...asa ca sa nu ziceti ca nu am avertizat.
Salut

cubteen 16-12-12 18:00

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 5285533)
Aviz amatorilor de multe lucrari pe zi sau care nu sunt in stare sa isi termine o lucrare!!

Daca postati aici o lucrare, si nu aveti decenta sa o terminati si sa oferiti update-uri regulat, masina urmatoare e considerata SPAM, si veti fi sanctionati ca atare.

Se numeste COMENTARII LUCRARI WIP!! nu "pun orice proiect defectuos al meu aici":evil::evil:

Asta...asa ca sa nu ziceti ca nu am avertizat.
Salut

Wow!!Omule doar am intrebat de ce mi se intampla asta!!Dar pana la urma imi bag ****-n el forum,voi romani nici o data nu ati fost dispusi sa raspundeti la o intrebare cu calm,mai bine lucrez cu forumuri straine decat sa va aud pe voi cei care se pricep ca ne jigniti pe noi incepaori.Mereu in romania au fost oameni de cacat si nici o data nu se va schimba!!Hai pa si bafta,ban-eazami contul,stergel,fa ce stii am doare-n **** de el!!

cipskate69 17-12-12 11:01

prietene.ai probleme la mansarda. ti s'a zis de "n'shpe " mii de ori ce si cum sa faci si esti tot pe langa.si mai esti si praf la vt,sincer sa iti zic.mai bine te'ai apuca de solitaire sau mario,ca aici n'ai sanse. daca tu consideri ca asa trebuie sa vorbesti,discuta cu prietenii tai sau pe mirc,unde stai tu sa'ti cauti prietena si prieteni."voi romanilor".. poftim?poate tu,romane,esti prea batut in cap sa intelegi niste chestii. mai bine ca nu mai esti p'aici,umflai forumu' degeaba.hai adio

sarbatori fericite!

cubteen 17-12-12 12:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5288329)
prietene.ai probleme la mansarda. ti s'a zis de "n'shpe " mii de ori ce si cum sa faci si esti tot pe langa.si mai esti si praf la vt,sincer sa iti zic.mai bine te'ai apuca de solitaire sau mario,ca aici n'ai sanse. daca tu consideri ca asa trebuie sa vorbesti,discuta cu prietenii tai sau pe mirc,unde stai tu sa'ti cauti prietena si prieteni."voi romanilor".. poftim?poate tu,romane,esti prea batut in cap sa intelegi niste chestii. mai bine ca nu mai esti p'aici,umflai forumu' degeaba.hai adio

sarbatori fericite!

Daca tot mananci un cacat,manancal in total"Esti tot pe langa".Zimi si mie chestiile pe langa de tot imi spui asta,eu am fost intrat sa postez un proiec,care am sa vil arat,si omul acela care nuj cumnde a primit admin,a venit cu noile lui legi de c***t,care deja a depasit orice limita,si sincer sa fiu tu la inceput te crede-ai mai bun ca mine,Sincer nu cred asta.Deci masoarati cuvintele ce le spui si gandeste inainte de a scrie sau a spune ceva cuiva in care habar nu ai la ce sa exprimat!!Bafta si sarbatori fericite!;)

frost_dani 17-12-12 13:24

Mai copile!!!

Termina cu jignirile fata de alti useri, ca nu te vad prea bine. Iar o sa iti iei ban, si o sa fiu cu ochii pe tine cand o sa iti expire ca sa putem repeta figura.

Nu e nici o lege de a mea. Evident ai probleme cu capul daca din toti doar tu te-ai simtit.
Asta nu e un loc unde sa pui tu orice lucru scos din paint. Macar ai bunul simt sa termini acea lucrare care o incepi si nu fi nesimtit sa postezi 10 mii de lucrari aici in speranta ca te baga cineva in seama.

Intelegem, suferi de atentie. Dar stai linistit, e o problema care se poate rezolva usor mergand la un psiholog.

Sunt curios daca esti in stare sa termini ultima minunatie a ta.:?:

cubteen 17-12-12 13:40

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 5288467)
Mai copile!!!

Termina cu jignirile fata de alti useri, ca nu te vad prea bine. Iar o sa iti iei ban, si o sa fiu cu ochii pe tine cand o sa iti expire ca sa putem repeta figura.

Nu e nici o lege de a mea. Evident ai probleme cu capul daca din toti doar tu te-ai simtit.
Asta nu e un loc unde sa pui tu orice lucru scos din paint. Macar ai bunul simt sa termini acea lucrare care o incepi si nu fi nesimtit sa postezi 10 mii de lucrari aici in speranta ca te baga cineva in seama.

Intelegem, suferi de atentie. Dar stai linistit, e o problema care se poate rezolva usor mergand la un psiholog.

Sunt curios daca esti in stare sa termini ultima minunatie a ta.:?:

Si tu ai avea de gand sa te adresezi frumos,fara pshiolog-i si alte rahat-uri,eu nu ti-am zis tie de pshiolog sau ca esti batut in cap si alte chestii!!Da?Controleazati vorbele si tu si dupa mai vorbim.Masina nu am de gand sa o termin,te deranjeaza?"Sarbatori fericite;)"

frost_dani 17-12-12 19:50

eu doar ti-am prezentat alternativele:D depinde de tine ce faci.

cannonball 17-12-12 20:05

Cearta multa si lucrari 0.
@ cubteen : Prin faptu ca postezi numai wip'uri si lucrari finalizate deloc arati ca nu poti termina o lucrare.Demonstreaza-ne ca nu e asa.

Sarbatori fericite ;)

Ca$$ 17-12-12 20:26

cubteen...mai taci DRACU din gura...vezi-ti de petardele tale de masini si nu mai comenta, deja ne-am saturat de "zei" din astia ca tine

Manson 18-12-12 08:02

@cubteen.....numai tupeisti in fata tastaturii, vorbeste frumos ca daca erai de fata cu unu din useri cred ca iti muta gura la spate.

PS: daca tot postezi wip-uri macar finalizeaza si tu o lucrare!!!!!....mai romane....

cubteen 18-12-12 17:39

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5289251)
@cubteen.....numai tupeisti in fata tastaturii, vorbeste frumos ca daca erai de fata cu unu din useri cred ca iti muta gura la spate.

PS: daca tot postezi wip-uri macar finalizeaza si tu o lucrare!!!!!....mai romane....

:))Ok.si ce daca imi va muta gura,ti-o muta tie,ia veziti tu acolo de chelie,si nu imi zi mie de smecherie,ca sunt satul de persoane ca tine,nu cred ca mam adresat tie,intelege mesajul,Nu deschide gura inainte de a spune o prostie,omule tocmai te-ai facut de ras pe tine,nu pe mine!!:))Hai bafta:))

cubteen 18-12-12 17:45

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5288931)
cubteen...mai taci DRACU din gura...vezi-ti de petardele tale de masini si nu mai comenta, deja ne-am saturat de "zei" din astia ca tine

Dwaaaa.La dreacu de asta ma uitam eu mereu de ce imi pocnesc masinile!!cred ca erau petarde:))..La dreacu cat mai pot sa rad si eu de voi cand sar toti!!:))

Ca$$ 18-12-12 18:35

hai du'te dreaaacu ca imi esti simpatic :lol:

glumesc...rog un moderator sa elimine cacatul asta cat mai urgent...nu vrem sa inceapa sa miroasa a "primavara" pe forum din cauza lui

Manson 18-12-12 18:46

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5289817)
:))Ok.si ce daca imi va muta gura,ti-o muta tie,ia veziti tu acolo de chelie,si nu imi zi mie de smecherie,ca sunt satul de persoane ca tine,nu cred ca mam adresat tie,intelege mesajul,Nu deschide gura inainte de a spune o prostie,omule tocmai te-ai facut de ras pe tine,nu pe mine!!:))Hai bafta:))

Ce oras faci de ras bai puiule......o galeata de mwie de la mine! ce noroc........

HoricutzWSR 18-12-12 18:48

mna, cam asta`i nivelu la care se desfasoara activitatea pe sectiunea asta in ultima vreme...

dany2good4u 19-12-12 13:39

ajunge nasol forumul asta daca se tot continua cu jicniri de genu asta...am intrat mai rar o perioada si numai surprize am avut... sarbatori fericite tuturor :D

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning