![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
2 Attachment(s)
Nu sunt pro , incerc sa fac brush-uri cat mai bune, merita sa continui ?
acum e 40% din ce vreau sa ii fac |
Ala nu e brush...nu te mai baga la ceva asa complicat ca nu iti iese. coboara masina, schimba rotiile bine, retuseaza la roata sa se vada bine, pune umbrele cum trebuie, fa un shaved doors, schimba o bara , un prag si cam atat nu te baga la brush ca e destul de greu si pana nu ai idee cu ce se papa nu iti iese. citeste toturiale intreaba cum se face, ceea ce faci tu e smudge sau orice altceva!!!
~Manson |
Am pregatit si eu ceva..sper sa arate ca o masina la final..Vreau o mica propunere..daca este buna pentru prima schita care am facuto eu..:DSi daca ma are rost de a o continua...Multumesc!!
|
1 Attachment(s)
Ma scuzati dar nu imi mai mergea reply..X_X..am uitat sa pun poza:))
|
@cubteen: bine`nteles ca trebuie sa continui ...ai cateva linii ondulate si cateva intreruperi pe acolo , dar merge si asa ..umple schita si mai vorbim :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps.. Mersi tare mult pentru ajutor!! |
1 Attachment(s)
Nu am mai postat de mul..din nefericire mi sa ars hardul de la pc si nui mai pot continua acel nissan..si am zis sa reiau proiectul cu alte ideii..chestia este daca se merita sa o continui:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
coming soon:twisted::twisted:
|
wai:D vreau sa o vad.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In curand pe micul ecran :lol:
|
1 Attachment(s)
Cu ajutorul lui maris design,pot zice ca mi-a fost profesor,aa am inceput si eu ceva numai ca nu prea va iesi cum cred eu cam asa arata proiectul in momentul de fata:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Masserati teaser: |
Stiu eu ce sunt liniile alea:lol: Dar sa vedem cum iese. Pana acum nu e rau!
|
4 Attachment(s)
audi-le il termin cat de curand la nissan inca ramane wip.cu chevvele este ceva ce am inceput acum nu de mult,sper sa va placa!!Multumesc!!
|
sfatu meu e sa lasi tu brushingul la o parte, pana cand o sa reusesti sa ai selectii perfecte, fara muchii drepte...si cand o sa inveti sa folosesti pen-tool`ul...
|
Quote:
|
da.trebuie exersat sa faci trebuie.dar trebuie sa si ai in tine brushu,nu merge la toata lumea.;) . lumini,umbre...e mai dificil. trebuie folosit pen toolu' cum trebuie,cu father nu 0,clar...la tine e cam mic,e tot zimtat.culorile...hmm,prea saturate si ireale. tu incerci..dar mai trebuie sa exersezi mult . incearca prin a face un rebrush..sau chiar poate brush la masini dar nu in totalitate,parti doar.asa din prima full brush,nu o sa reusesti. sanatate:!:
|
1 Attachment(s)
Am o mica problema,cand salvez imaginea nu mi se salveaza clar..de ce:(
|
2 Attachment(s)
un rebrush mai vechi, cred ca o sa-l termin dupa 2-3 ani..
|
Aviz amatorilor de multe lucrari pe zi sau care nu sunt in stare sa isi termine o lucrare!!
Daca postati aici o lucrare, si nu aveti decenta sa o terminati si sa oferiti update-uri regulat, masina urmatoare e considerata SPAM, si veti fi sanctionati ca atare. Se numeste COMENTARII LUCRARI WIP!! nu "pun orice proiect defectuos al meu aici":evil::evil: Asta...asa ca sa nu ziceti ca nu am avertizat. Salut |
Quote:
|
prietene.ai probleme la mansarda. ti s'a zis de "n'shpe " mii de ori ce si cum sa faci si esti tot pe langa.si mai esti si praf la vt,sincer sa iti zic.mai bine te'ai apuca de solitaire sau mario,ca aici n'ai sanse. daca tu consideri ca asa trebuie sa vorbesti,discuta cu prietenii tai sau pe mirc,unde stai tu sa'ti cauti prietena si prieteni."voi romanilor".. poftim?poate tu,romane,esti prea batut in cap sa intelegi niste chestii. mai bine ca nu mai esti p'aici,umflai forumu' degeaba.hai adio
sarbatori fericite! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mai copile!!!
Termina cu jignirile fata de alti useri, ca nu te vad prea bine. Iar o sa iti iei ban, si o sa fiu cu ochii pe tine cand o sa iti expire ca sa putem repeta figura. Nu e nici o lege de a mea. Evident ai probleme cu capul daca din toti doar tu te-ai simtit. Asta nu e un loc unde sa pui tu orice lucru scos din paint. Macar ai bunul simt sa termini acea lucrare care o incepi si nu fi nesimtit sa postezi 10 mii de lucrari aici in speranta ca te baga cineva in seama. Intelegem, suferi de atentie. Dar stai linistit, e o problema care se poate rezolva usor mergand la un psiholog. Sunt curios daca esti in stare sa termini ultima minunatie a ta.:?: |
Quote:
|
eu doar ti-am prezentat alternativele:D depinde de tine ce faci.
|
Cearta multa si lucrari 0.
@ cubteen : Prin faptu ca postezi numai wip'uri si lucrari finalizate deloc arati ca nu poti termina o lucrare.Demonstreaza-ne ca nu e asa. Sarbatori fericite ;) |
cubteen...mai taci DRACU din gura...vezi-ti de petardele tale de masini si nu mai comenta, deja ne-am saturat de "zei" din astia ca tine
|
@cubteen.....numai tupeisti in fata tastaturii, vorbeste frumos ca daca erai de fata cu unu din useri cred ca iti muta gura la spate.
PS: daca tot postezi wip-uri macar finalizeaza si tu o lucrare!!!!!....mai romane.... |
Quote:
|
Quote:
|
hai du'te dreaaacu ca imi esti simpatic :lol:
glumesc...rog un moderator sa elimine cacatul asta cat mai urgent...nu vrem sa inceapa sa miroasa a "primavara" pe forum din cauza lui |
Quote:
|
mna, cam asta`i nivelu la care se desfasoara activitatea pe sectiunea asta in ultima vreme...
|
ajunge nasol forumul asta daca se tot continua cu jicniri de genu asta...am intrat mai rar o perioada si numai surprize am avut... sarbatori fericite tuturor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning