![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Salutare!
Stie cineva de unde pot achizitiona si eu o macheta de Dacia Logan scale1:43 ? :D Multumesc! |
Quote:
|
Salutare
Stie cineva de unde pot cumpara un ford gt 40 scara 1:18 :?: |
Quote:
Acum poate ne zici si ce model de gt40 vrei si de la ce producator ... |
Quote:
Ma gandeam ca exista si prin Romania, ca de cateva luni de cand m-am apucat de hobbyul acesta nu am gasit la vanzare pe nicaieri prin tara.Pe cele de pe ebay le-am studiat, sunt superbe dar ma rupe la bani :oops: . Nu caut un producator anume sau un anumit model de gt4...am gasit unul pe okazii la scara 1:12 dar nu il vreau asa de mare :rolleyes2 . |
Quote:
Exoto, beanstalk, autoart si probabil si altii au facut modelele de GT40/gt la scara 1:18 ... dar nu o sa le poti gasi in supermarket-uri sau ceva de genul. Doar in magazine de specialitate sau ebay ... Acum depinde cat vrei sa investesti ca de gasit se gasesc cam toate ... |
http://www.micromodele.ro/ un site cu ceva machete ...
|
Salutare la toata lumea,
Daca ii place cuiva Lexus de la AutoArt... este reducere de pret pe acest site. Eu am luat de la ei si sunt ok. http://www.modellauto18.de/auto-art-..._id=40&sort=2a Sper sa va ajute. |
Mulțumim de site. Chiar are niște prețuri foarte bune la unele modele.
|
Si eu am vazut modele la preturi ok acolo,insa nu am gasit Romania la costuri de transport.Cat ajunge transportul?Ms pt raspuns,si site :-)
|
Quote:
Bis 10kg: 13,50 € Ab 10kg: 17,50 € Nachnahme ist nicht möglich! |
Salut , stie cineva unde pot gasi machete 1/43 in Craiova ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine are de vanzare urmatoarele machete? sau pe unde am sanse sa le gasesc?
1) Audi A4 (2000) - culoare rosu daca se poate 2) Smart Roadster Coupe (2003) - culoare inchisa 3) Mercedes Benz C200 (2002) - culoare inchisa 4) Vw Jetta (2008 ) - stiu ca este cam dificil de gasit - culoare inchisa 5) Vw Passat (2001) - tot culoare inchisa |
Quote:
http://www.collectablediecast.com/ |
Quote:
|
Re: Noutati - scara 1/18
aveo in 4 usi si niva in 2 usi, se gaseste? as fii itneresat sa achizitionez asa ceva daca exista
|
Quote:
|
In Tulcea, de unde pot sa cumpar machete 1/64??? Este magazin Diverta?
|
Quote:
nu prea ma intereseaza dimensiunea, orice este mai mic de 1:1 este ok :P de asemenea si wartburg 331 in 4 usi berlina ma intereseaza, ca combi am tot gasit |
Am si eu o intrebare..macheta pentru Chevrolet Impala 67' se gaseste de cumparat in Romania?:rolleyes2
|
Re: Colectionar din Botosani
Este vreun colectionar din Botosani ? Eu pana acum am adunat numai machete la scara 1:43...Stie cineva unde in Botosani pot gasi niste machete mai bune ? Nu Bburago, Maisto sau Mondo Motors ( desi mi-am luat si de astea cateva ) ...
|
In Hunedoara nu stiti de unde pot sa cumpar machete la scara 1/43?
|
Quote:
Si pe mine m-ar interesa unde gasesc cele mai ieftine machete 1/64!? Multumesc! Numai bine! |
In caz de se uita pe aicea un cunoscator de prin focsani......Unde pot gasi in oras Bmw M3 newray la 1:24
|
Quote:
|
Pe aicea e multi care nu stie sa scrie.
|
Re: DE UNDE CUMPARAM MACHETE SI CAT COSTA?
|
Stie cineva daca a fost daca a fost construita o replica in miniatura a masinii Skoda 105L? Eventual un producator.
Multumesc pentru raspunsuri. |
1 Attachment(s)
salutare..
caut un opel astra G in 4 usi..si rosu daca ar fi.. :) daca stie cineva sau care are.. id : jhonycvz |
DACA mai sunt persoane interesate de motor max,la Noriel din Carrefour Felicia Iasi (doar acolo am fost,alt noriel nu stiu) sunt reduceri la machetele 1:18-respectiv 50 lei bucata.Erau mai multe modele de audi tt si porsche 911 atat pe negru cat si gri,ceva exotic si de la motor clasics.Eu mi-am luat un Lambo si un Volkswagen.
|
Quote:
Sunt şi cu aer de Franţa în ele, nu? Ce-mi plac speculanţii care profită de pasiunea unora! P.S. Am dat 25 de lei pe o astfel de machetă la un magazin de piese auto din Călăraşi. Mă îndoiesc că nu există şi în alte oraşe la un preţ similar! |
Eu mi-am luat cu 10 lei de la reprezentanta.
|
bmwh548,imi poti spune si mie mai exact unde in Iasi ai gasit?Daca cumva te referi la vreo reprezentanta din Iasi..MS.
|
Quote:
|
Un Mercedes SL65 Amg black series minichamps 1:18 , are cineva o ideee de unde as putea achizitiona unul?Multumesc anticipat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
90euro |
http://www.nicoro.ro/minimodele-auto...swarovski.html a cumparat cineva de pe site-ul acesta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning