Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenge's (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges.html)

alex_maxx 27-05-06 21:33

Re: Challenge`s .....

Quote:

Originally Posted by TazAless
dupa o pauza lunga de VT revin si eu :lol:
se baga careva la asta?

exista dejao masina pe care se va face battle miercuri ora 22 ....deci golful tau va trebui sa astepte pana miercuri...battel-urile se fac saptamanal..eu cel putn asa stiam...akm e mare abrambureala unii fac hiunday altii golf...

propun sa decalam data pt battel-ul la Hiunday Coupe pentru MARTI ora 22 si pana vineri sa se faca GOLFUL...vineri ora 22 sa facem battle

....urmand k duminica sa se propuna o noua tema pt batelul sapt viitoare si vinerea as fie zii de battel-uri!

sa fim mai organizati ..c ziceti e ok?...cei cu hiunday si cei cu golful??? pt mine e ok

BMWfan 28-05-06 07:43

da.mie imi convine oricum multe masini sunt aproape gata din cate am vazut

TazAless 28-05-06 08:50

Quote:

Originally Posted by alex_maxx
exista dejao masina pe care se va face battle miercuri ora 22 ....deci golful tau va trebui sa astepte pana miercuri...battel-urile se fac saptamanal..eu cel putn asa stiam...akm e mare abrambureala unii fac hiunday altii golf...

propun sa decalam data pt battel-ul la Hiunday Coupe pentru MARTI ora 22 si pana vineri sa se faca GOLFUL...vineri ora 22 sa facem battle

....urmand k duminica sa se propuna o noua tema pt batelul sapt viitoare si vinerea as fie zii de battel-uri!

sa fim mai organizati ..c ziceti e ok?...cei cu hiunday si cei cu golful??? pt mine e ok

nu stiam ca se face doar o masina pe saptamana... in fine asteptam pana termina cei cu hyundayul apoi facem golful
cred ca e ok asa

ra2 28-05-06 09:47

Quote:

Originally Posted by TazAless
nu stiam ca se face doar o masina pe saptamana... in fine asteptam pana termina cei cu hyundayul apoi facem golful
cred ca e ok asa

nu neaparat 1 pe sapt....da sa nu sa faca o varza....knd se termina un poll incepe altu dk e vreo provocare...
ca daca de ex un poll tine 2sapt...astepti 2 sapt sa incepi altu

TazAless-ziceai ca in weekendu asta vedem o masina facuta de tne....

TazAless 28-05-06 12:43

Quote:

Originally Posted by ra2
TazAless-ziceai ca in weekendu asta vedem o masina facuta de tne....

pana luni seara cel tarziu o sa fac golful

P.I.M.P boy 28-05-06 13:07

frost mane esti cam tare in gura vad eu nu vreaus a ne tziganim aici dar am si spuns ca spoilerul a fost luat de pe aia d epe magic manu in rest totul e facut de mine si nu accepta sa imi zici mie k vin aici cu magarii da sa intelegi bine

frost_dani 28-05-06 14:10

k mane....yo am zis doar(k mi sa parut k am vazuto) nu am dat cu paru ;)nici yo nu vreu sa ne certam degeaba....pana la urma faci ce vrei nu ma amestec in lucrarile tale....;)hai bafta ne mai vedem....

alex_maxx 28-05-06 21:14

deci marti ora 23 (30.05.2006)....hiunday coupe battle

........vineri (2.06.2006)ora 23 golf 5 battle!!!

alex_maxx 29-05-06 12:13

3 Attachment(s)
.....si hiunday-ul meu e gata...am 2 variante la concurs o sa mearga varianta cu gemuletul din spate neacoperit adica a2-a poza!

Reme 29-05-06 16:36

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
m-am trezit si eu ....
am restilizato putin....

scuze ca intervin ( lucrez de 2 ani in photoshop) nu prea ai avut inspiratie! fara suparare

cata55 29-05-06 18:43

1 Attachment(s)
gata si hiunday-ul meu...

GRIGO 29-05-06 19:54

Quote:

Originally Posted by Reme
scuze ca intervin ( lucrez de 2 ani in photoshop) nu prea ai avut inspiratie! fara suparare

am spus ca doar am restilizato putin.....
nu am vrut sa o fac cine stie ce ....

alex_maxx 29-05-06 21:33

maine seara sa faca cineva poll-ul cu hiunday-ul pt k eu nu o sa fiu acasa! bafta!!

maf 30-05-06 14:05

1 Attachment(s)
sper k va place oleaca.....am pastrato simpla

alex_maxx 30-05-06 16:55

vezi k nici tu nu i-ai scos umbra la oglinda de pe asfalt..sau ce e ala :)

cata55 30-05-06 21:19

Quote:

Originally Posted by BMWfan
cine se baga la asta?
probabil nimeni,ca asa mi s-a intamplat mereu:)

se pare ca sa cam bagat lumea, insa nu apare si lucrarea ta....
in curand se va face pool-ul
apropo cine il face?

BMWfan 31-05-06 06:49

1 Attachment(s)
dar nu am intarziat nu?:)
poll il face cine stie

alex_maxx 31-05-06 11:17

in 10 min e gata ...se accepta si ultima lucrare..desi trebuia facut de aseara..dar nu am fost acasa :)

L33L00 01-06-06 13:59

2 Attachment(s)
am terminat golfu cel pt chalenge e ala turcoaz iar celalatlt e unu facut mai de mult ... alegeti voi poza care sa ma reprezinte

Barum 01-06-06 22:06

1 Attachment(s)
Si a mea ee gata ...:D

Most_Wanted 01-06-06 22:35

Leloo eleronu e pus ca draq ;)

L33L00 02-06-06 11:51

eeee
...
apropo .... ala gabi cand mai posteaza masina care m-a provocat la battle cu toyota aygo aia >>>>> ca eu am facut-o d mult

alex_maxx 02-06-06 14:13

battel-ul ala cred k a cazut..a zis Gabi in nush c post

maf 02-06-06 15:12

1 Attachment(s)
dar pe asta faceti un mic battle? va place?

Gabi 02-06-06 15:20

Quote:

Originally Posted by L33L00
eeee
...
apropo .... ala gabi cand mai posteaza masina care m-a provocat la battle cu toyota aygo aia >>>>> ca eu am facut-o d mult

Din cate vad, tu chiar nu ai pic de bun simt, asta ca sa nu te fac cum esti. Dupa ce ca lucrarile tale sunt cel putin penale, mai faci si pe marele smecher. Realizeaza ca pana nu vei castiga un battle, sau pana nu vei posta o lucrare la care sa nu te critice lumea la sange, tu - in materie de VT - esti egal cu 0 !!!

Baga-ti mintile in cap - e pentru ultima data cand iti spun!

AdY9005 02-06-06 16:16

1 Attachment(s)
gata si masina mea 8)

Saby 02-06-06 16:36

ma bag si eu...cred k intro zi o dau gata!!!

maf 02-06-06 17:47

looooooool l33loo .......... imi place golfu, ala care trebuia tunat cu bumper de porche, si alalalt corcitura, =)) inca are portiera din spate dar e puna si aeresirea aia, =)) far de tanc in bumperu de pe fata, neon pe afara, si reclama la aproape toate firmele posibile, a si display`u de pe geam nu e bun =)) vw au albastru cu rosu si in centru toate porcariile alea nu ala care l-ai pus acolo, nah sa-l sustin pe gaby ........ apropo cand e deadline k poate mai retushez ceva la el

sandrin 02-06-06 20:23

Quote:

Originally Posted by L33L00
am terminat golfu cel pt chalenge e ala turcoaz iar celalatlt e unu facut mai de mult ... alegeti voi poza care sa ma reprezinte

decat sa faci 10 masini cu ogramada de greseli .. mai bine te chiuni la una singura si sa-ti iasa cat mai bine ;) no offence .. :)

maf 02-06-06 21:54

sandrin iti place golfu ala facut de me ? :D

L33L00 03-06-06 07:15

Quote:

Originally Posted by sandrin
decat sa faci 10 masini cu ogramada de greseli .. mai bine te chiuni la una singura si sa-ti iasa cat mai bine ;) no offence .. :)

ok pricep dar uite cum sta treaba .... ala albaastru e facut de mai de mult iar astalalt l-am facu asa ca miera mila de el ca l-am inceput ... nici mie nu-mi place cum mi-o iesit .... ==> ca nu e offence :))

maf 03-06-06 14:04

1 Attachment(s)
particip cu troaca asta.............

maf 03-06-06 21:03

Propun Ca Sa Facem Battle Pe Golfu Asta!!!!!! Sunt 4-5 Lucrari Pana Acum .............. Pe Marti Seara Deadline`u.......... Ce Ziceti? Astept Sugestii, Pareri.................

ra2 04-06-06 07:07

Quote:

Originally Posted by maf
Propun Ca Sa Facem Battle Pe Golfu Asta!!!!!! Sunt 4-5 Lucrari Pana Acum .............. Pe Marti Seara Deadline`u.......... Ce Ziceti? Astept Sugestii, Pareri.................

tu nu vezi ca lumea lucreaza la el de mult timp...si sa propus deja battlel pe golfu asta....u dc crezi ca sunt 4-5lucrari?ca deja cineva a propus golfu ptr battlel...si cred ca ma bag si eu la el:)

AdY9005 04-06-06 13:22

cand faceti battelu cu golfu ?

ra2 04-06-06 13:33

mai asteptati-ma si pe mne...ca pana diseara il termin

maf 04-06-06 16:18

lool =)) tazales park a pus poza si a intrebat, toata faza e k inca nu era dat drumu nici la alalalt battle, si in plus , 4-5 masini is putine ;)) asa ........ ra2 te poop =)) lool glumeam

ra2 04-06-06 17:10

pai sa facut poll si de 3-4pers. nu neaparat mereu cate 7-10masini....asa ca eu nu te poop=))

ra2 04-06-06 17:59

1 Attachment(s)
gata si a mea....;) :rolleyes2

alex_maxx 04-06-06 23:29

nu mai am timp de golf...:( sesiuneee orkm frumoase lucrari!!...

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning