![]() |
Re: Challenge`s .....
Quote:
propun sa decalam data pt battel-ul la Hiunday Coupe pentru MARTI ora 22 si pana vineri sa se faca GOLFUL...vineri ora 22 sa facem battle ....urmand k duminica sa se propuna o noua tema pt batelul sapt viitoare si vinerea as fie zii de battel-uri! sa fim mai organizati ..c ziceti e ok?...cei cu hiunday si cei cu golful??? pt mine e ok |
da.mie imi convine oricum multe masini sunt aproape gata din cate am vazut
|
Quote:
cred ca e ok asa |
Quote:
ca daca de ex un poll tine 2sapt...astepti 2 sapt sa incepi altu TazAless-ziceai ca in weekendu asta vedem o masina facuta de tne.... |
Quote:
|
frost mane esti cam tare in gura vad eu nu vreaus a ne tziganim aici dar am si spuns ca spoilerul a fost luat de pe aia d epe magic manu in rest totul e facut de mine si nu accepta sa imi zici mie k vin aici cu magarii da sa intelegi bine
|
k mane....yo am zis doar(k mi sa parut k am vazuto) nu am dat cu paru ;)nici yo nu vreu sa ne certam degeaba....pana la urma faci ce vrei nu ma amestec in lucrarile tale....;)hai bafta ne mai vedem....
|
deci marti ora 23 (30.05.2006)....hiunday coupe battle
........vineri (2.06.2006)ora 23 golf 5 battle!!! |
3 Attachment(s)
.....si hiunday-ul meu e gata...am 2 variante la concurs o sa mearga varianta cu gemuletul din spate neacoperit adica a2-a poza!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata si hiunday-ul meu...
|
Quote:
nu am vrut sa o fac cine stie ce .... |
maine seara sa faca cineva poll-ul cu hiunday-ul pt k eu nu o sa fiu acasa! bafta!!
|
1 Attachment(s)
sper k va place oleaca.....am pastrato simpla
|
vezi k nici tu nu i-ai scos umbra la oglinda de pe asfalt..sau ce e ala :)
|
Quote:
in curand se va face pool-ul apropo cine il face? |
1 Attachment(s)
dar nu am intarziat nu?:)
poll il face cine stie |
in 10 min e gata ...se accepta si ultima lucrare..desi trebuia facut de aseara..dar nu am fost acasa :)
|
2 Attachment(s)
am terminat golfu cel pt chalenge e ala turcoaz iar celalatlt e unu facut mai de mult ... alegeti voi poza care sa ma reprezinte
|
1 Attachment(s)
Si a mea ee gata ...:D
|
Leloo eleronu e pus ca draq ;)
|
eeee
... apropo .... ala gabi cand mai posteaza masina care m-a provocat la battle cu toyota aygo aia >>>>> ca eu am facut-o d mult |
battel-ul ala cred k a cazut..a zis Gabi in nush c post
|
1 Attachment(s)
dar pe asta faceti un mic battle? va place?
|
Quote:
Baga-ti mintile in cap - e pentru ultima data cand iti spun! |
1 Attachment(s)
gata si masina mea 8)
|
ma bag si eu...cred k intro zi o dau gata!!!
|
looooooool l33loo .......... imi place golfu, ala care trebuia tunat cu bumper de porche, si alalalt corcitura, =)) inca are portiera din spate dar e puna si aeresirea aia, =)) far de tanc in bumperu de pe fata, neon pe afara, si reclama la aproape toate firmele posibile, a si display`u de pe geam nu e bun =)) vw au albastru cu rosu si in centru toate porcariile alea nu ala care l-ai pus acolo, nah sa-l sustin pe gaby ........ apropo cand e deadline k poate mai retushez ceva la el
|
Quote:
|
sandrin iti place golfu ala facut de me ? :D
|
Quote:
ok pricep dar uite cum sta treaba .... ala albaastru e facut de mai de mult iar astalalt l-am facu asa ca miera mila de el ca l-am inceput ... nici mie nu-mi place cum mi-o iesit .... ==> ca nu e offence :)) |
1 Attachment(s)
particip cu troaca asta.............
|
Propun Ca Sa Facem Battle Pe Golfu Asta!!!!!! Sunt 4-5 Lucrari Pana Acum .............. Pe Marti Seara Deadline`u.......... Ce Ziceti? Astept Sugestii, Pareri.................
|
Quote:
|
cand faceti battelu cu golfu ?
|
mai asteptati-ma si pe mne...ca pana diseara il termin
|
lool =)) tazales park a pus poza si a intrebat, toata faza e k inca nu era dat drumu nici la alalalt battle, si in plus , 4-5 masini is putine ;)) asa ........ ra2 te poop =)) lool glumeam
|
pai sa facut poll si de 3-4pers. nu neaparat mereu cate 7-10masini....asa ca eu nu te poop=))
|
1 Attachment(s)
gata si a mea....;) :rolleyes2
|
nu mai am timp de golf...:( sesiuneee orkm frumoase lucrari!!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning