![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
gata...azi mi l-am montat...a durat 20 de minute ..un om care lucra in domeniu......nu e asa complicat...sunt 2 mufe care arata aproape la fel...si antena de radio....la care mi-a trebuit un adaptor...de 5 lei de la pilot...si m-a costat 20 de lei...nu mi s-a parut mult...si desi am tot stock se aude bine...sunt multumit!multumesc de toate sfaturile si cand urmeaza up'grade'uri si am intrebari o sa vi le adresez!Un an nou fericit!
|
Va doresc un An Nou Fericit, sanatate si multe impliniri !!! Distractie frumoasa astazi seara si sa ne auzim cu bine in anul care vine, sper fara incidente pentru noi toti :) >:D<
|
2 * 0 * La * * multi * * ani! * 0 * 9 |
discutii despre orice, cred ca aici e locul la bmw ul cu care umblu acuma, masina de vreme naspa haha , 330d din 2002, tiptronic, pachet m, cu spoilere, insertiile din bord si usi, praguri, interior crem , scaune sport crem cam tot ce se poate pe el ..masina albastra..nu arata rau..roti m pe 18, ..dar e cum sa i zic ..caca :lol::lol::lol: bmw , si se simte naspa pe drum , directia cam naspa.... Dor am vrut sa zic ca daca nu e m e naspa, si in general bmw urile sunt cam naspa:-P:lol::lol:..nu are nimic special masina asta ..e un 'orice'
aa, da si salutarile mele cordiale posesorilor de bmw |
Quote:
|
http://www.lancer-evolution.eu/control10/ Pentru EVOlutionisti nostri :)
|
super fain jocul, dar tot odata si enervant,
din punctul meu de vedere nu are nici o legatura cu masina sau cu marca. |
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
daca ma poate ajuta si pe mine cineva...incerc sa iau si eu legatura cu niste persoane din BM..persoane care nu le-am mai vazut de mult....daca cineva le cunoaste si ma poate ajuta cu vreo informatie as fi recunoscator aceste 2 persoane se numesc asa
AMELIA BUCIUMAN si MARIUS POP ....ce-a mai mica informatie poate fii de ajutor ...:D varsta lor este cam de 29-35 ani |
Quote:
|
Quote:
Pop e un nume foarte comun ... cred ca sunt cel putini vreo 20 de Marius Pop |
luni, 12 ianuarie 2009, Biroul de Tamponari din Baia Mare se muta pe strada Tineretului, nr. 4, langa Politia Municipiului Baia Mare, unde se afla si sediul SPR. Centrul de Solutionare a Accidentelor Soldate cu Pagube Materiale este situat actualmente in Baia Mare pe Bd. Unirii, in incinta sediului Automobil Club Roman (ACR).
|
Fantoma din Cicârlău...voi credeti in asa ceva ??? eu nu stiu ce sa cred...:D:x;)
http://www.glasulmaramuresului.ro/ma...a_din_Cicarlau |
eu nu cred in asa ceva parerea mea e ca sunt povesti....
|
bull shit all day long :P parerea mea ;))
|
=)) PALAGUTA
povesti |
Nu mai merg veci la service Seat. Astia iau si pielea de pe tine ma. Am zis ca hai ca inca e in garantie si sa nu comenteze ceva. Pt schimbat 1 bec faza scurta mi-au luat 30 lei :| Daca se mai intampla ma duc cu becu in mana si imi iau altu de la un magazin de piese auto si si il schimb eu si ies cel putin la jumate pretu.
Criza financiara a? |
Quote:
|
Oricum e mult pt ca trebuie aprox 5 minute sa schimbi in bec.
|
Quote:
|
deci :shock:liniulete mortii:lol:la baia mare..uitai ce crie domnu asta pe blogu lui...cat talet are baiatu asta :lol::lol::lol:un mic exemplu ce scrie el
:Mazda RX7 – dotare standard peste 200 CP, model mai vechi; proprietarul a deţinut una asemănătoare al cărei motor l-a distrus în urma unei piruete pe loc (s-a distrus baia de ulei) http://cipriandragos.blogspot.com/20...ele-morii.html |
penibil :!:
|
vand ford focus kombi an 2000 benzinar 1.6,16V 101 cp 134 de mii de km , 3 ani se fac in luna MAI de cand ruleaza in tzara,pretz negociabil :))
|
"E gălăgie, vin cu maşini şi motociclete. Ambalează motoarele, vin în sus, merg în jos... Aşa, vreo 3 – 4 curse. Până reuşesc să adorm e mai greu, că se aude tare."
:lol::lol: |
Pfu cat am ras :)) Beton omu. Abia astept sa ma treaca si pe mine pe lista :lol::lol::lol::lol: muhahahaha :twisted::twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ptr cine e interesat.
Au aparut stopuri clare ptr dacia berlina. Attachment 762440 Linga ea este una cu stopuri normale, ptr a scoate mai bine in evidenta diferentele intre ele. Ce m-a impresionat cu adevarat este faptul ca sunt asa clare sticlele incit ai impresia ca nu sunt. Rog pe cineva daca a vazut lexus style sau led style sa ne arate. |
Quote:
|
keisukee, au uitat de skyurile tale? :( :(, omu nu te-o pomenit deloc ... inseamna ca esti cuminte prin oras :)
|
Articolul a fost scris in 2007 in toamna , a fost publicat in Gazeta de Maramures
|
ehe...
|
eu nici nu stau in baia mare... nu aveau de ce sa scrie despre mine
|
stie careva daca a facut cineva la noi (sau macar in tara) conversie soft top - hard top la opel kadett cabrio 90'.
un link, un numar ? |
daca faci aceasta conversie, sigur nu mai primesti omologare pentru a putea circula pe drumurile publice cu acea masina
|
shtie cineva de unde pot face roswt de un sticker cu 4tuning ?cum are de ex TRX pe luneta...sigla site-ului....multumesc
|
Quote:
|
in principiu mi-ar trebui ...dar cat costa?la spalarea cu perii sau spuma activa nu se duce nu?ms mult
|
2ddy ... stii ceva ... "cum are TRX pe luneta"
cum are TRX, botdriver, razvyrulz pe luneta ;)) joke :P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning