![]() |
Re: AMALGAM
mah baietzi ce va fii la arad pe 22 23 sept ??? ca se aude de ceva show ....dar nus exact ce ....cica pe aeroport se va tzine ceva ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fost sters tot ce are legatura cu subiectul Pe vremuri se spunea ca e forumul pasionatilor de masini,si aici aflam tot ce misca dar vad ca s-au schimbat lucrurile de cand a inceput si 4tuning sa organizeze evenimente |
Eu nu vin...cred ca dau motoru jos si il pun pe un golf3.
Trebuia sa fiti ieri in Timisoara...unii stiu dc. |
de ce ?????????
|
ca o fost la timisoara ...la liniutze din alea ilegale :D:D:D:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asa arata afisul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
|
Tekin te dai..sau doar spectator?
|
Pai daca schimba suspensiile fii sigur ca se da :)
|
Quote:
|
Ar fi interesant de vazut un asa duel si ce final ar avea mai ales ca vor fi libere inainte de calificari !!!!!!! Asa ca pregatiti benzina !!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Cine se mai anunta din ARAD?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca baga macar 0.6 bar e ok :lol:
|
asta nu stiu daca baga 0.6 vino sa vezi ca e cam mare vreo 90 kg :)
|
unde a disparut semnatura mea??????
|
Nutzi trebe tie trepied...esti tanar,nu ai bagat multe betzii la viata ta deci in consecinta nu iti vor tremura mainile:).
|
Quote:
|
cred ca ma bag si eu.numa sa se tina ca am auzit si alte discutii.
|
ce ai auzit alte discutii????
|
Quote:
Incercati sa luati id-ul de pe messenger si orice intrebare o sa va raspund cu maxima promptitudine !!!!!!!!!! |
Noutati-Premiera in Romania la West Side Tuning Event Oradea 24 sept: concursul de sunet SPL-Racing se va solda cu premii constand in bani !! Tot in premiera taxa de inscriere va fi de 250.000 lei vechi pentru persoane fizice si 500.000 lei vechi pentru instalatorii din industria car-sound`ului .
Ai vazut Tokyo Drift? Hai sa vezi si la Oradea pentru prima data in Romania driftin` profesionist facut de catre o echipa din Ungaria !!! Nici o demonstratie a frumusetilor pe 4 roti fara o prestatie a sexului frumos ! Fete frumoase intr-un foto-session ce sa va incinge peste aeroportul cu aer de toamna dar cu un soare prietenos. ;) |
eu zic sa gasiti un adversari pt rs6 :P si mai unu care are mitsubishi da nu stiu daca vine.... si gasiti niste fete pt honda prelude hihihih
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu am verificarea tehnica la masina pot participa?
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Iar juniorul va fi cu siguranta acolo caci altfel nu se poate vorba aia singele apa nu se face !!!!!!!! Si in premiera pe acest forum pun pt. tine poze cu noul RIC !!!!!! |
Quote:
Am schimbat motoru..alta cutie...slabe sperante. |
Hai ca o sa discutam pe yahoo mess si vedem sa rezolvam cumva caci e pacat sa ratezi asa o distractie e important sa stii ca ai masina in regula si sa fie directia si restul in regula caci daca i-ti crapa motorul e problema ta , dar daca se intimpla ceva la o roata si sari de pe pista e cu totul altceva !!!!!!!!!
Dar vorbim pe mess. |
--------------------------------------------------------------------------------
Pentru cei interesati pot citi un anunt aparut in presa locala si o prezentare mai detailata a evenimentului !!!!!!! http://www.oradea-online.ro/evenimen...etails&ide=255 Va asteptam ! |
3 Attachment(s)
Fara comentarii !!
|
cursa mea cu Andr3y o sa aiba loc maine la intrarea in aeroport!!!:o Cine are chef sa rada de doi fraieri care pedaleaza ca nebunii e binevenit!!! Presimt ca no sa avem prea multi spectatori:lol: :oops: !!!
|
dupa aia ne mutam pe terenu de motocross!!!:lol: Stiu io ca, cursa asta o sa intre in istorie ca si discutia mea cu RCS!!!(cea mai tampita, absolut stupida si cretina discutie purtata vreodata pe forumurile din 4tuning.ro):lol:
|
tu ma iei mah?!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning