Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Inferno MotorSport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/43039-inferno-motorsport-ploiesti.html)

bmw_motorsport 02-11-09 23:01

Re: Inferno MotorSport Ploiesti

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2774762)
Te-am salutat si eu man, dar habar n-aveam ca esti tu.
Merci de apreciere pentru salata mea verde. :lol:

pai de aia ti-am zis...ca am vazut ca te uitai cam lung...plm...oricum nu se vedea prin folia aia.masina e la mine pana maine....dar o duc inapoi...nu se merita schimbul....e cam mult de lucrat la ea.

ven`u 02-11-09 23:39

ce masina bobi?

bmw_motorsport 03-11-09 09:00

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ven`u (Post 2774836)
ce masina bobi?

un dodge stealth...alias 3000gt 3000 v6.frumoasa rau....dar cam pardaf la capitolul tehnic

brownshark 03-11-09 09:08

si cu rotile alea d 4 X 4 ...era chiar circ bobi...dar la bani buni...merita

bmw_motorsport 03-11-09 09:13

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 2775302)
si cu rotile alea d 4 X 4 ...era chiar circ bobi...dar la bani buni...merita

macar sa fi fost problema doar rotile:lol:....repet...masina nu-i rea deloc....dar mai trebuiesc investiti bani in ea...si pe criza asta e cam greu.

brownshark 03-11-09 09:24

corect, asa, p foame, si tot cerea 2000 ca sa iesi cu ea p strada cat d cat d bun simt

ven`u 03-11-09 10:10

lasa ma bmw`u ..e mai frumos ...;)

bmw_motorsport 03-11-09 14:53

Quote:

Originally Posted by ven`u (Post 2775510)
lasa ma bmw`u ..e mai frumos ...;)

gata....bmw-ul e in garaj....tranzactia a picat...toata lumea happy...adica eu si bmw-ul:lol::lol:.

jakal 03-11-09 19:28

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2775288)
un dodge stealth...alias 3000gt 3000 v6.frumoasa rau....dar cam pardaf la capitolul tehnic

:lol::lol:. a fost a lui mocofanu...:)))))))

bah mergea bine cand era la el:???:.......eu am mers cu ea.......

bmw_motorsport 03-11-09 19:45

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2777224)
:lol::lol:. a fost a lui mocofanu...:)))))))

bah mergea bine cand era la el:???:.......eu am mers cu ea.......

o fi mers frate....pe vremuri....sa mergi acum cu el sa vezi aventura:lol:....un lucru a fost bun in treaba asta....am pompat niste adrenalina.....dar nu de la senzatii...de la frica:lol::lol:

ven`u 04-11-09 10:03

:)) ,.....asa asa ... pastreaza`l ca ai vazut ce frumos a iesit vt`ul ala ...asa ca nu mai sta degeaba pune`te pe treaba ... !!!

GiGiCarbiT 20-11-09 23:52

:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th :pelvic_th:pelvic_th

bmw_motorsport 21-11-09 01:06

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2824469)
:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th :pelvic_th:pelvic_th

hiii maaa...traieste bossu'.....ne vegheaza din umbra:oops:

ven`u 21-11-09 13:24

da da ... :) ..... da ce o fi cu el ca nu l`am mai vaut pe strazi ..... carbite da`ne ma o poza sa te mai recunoastem draq:)))

GiGiCarbiT 21-11-09 14:35

de exemplu pe langa tine am trecut chiar zilele trecute...dar probabil ca nu mai stii tu masina :D o ard undercover.... poze asa recente nu am din pacate =))

brownshark 21-11-09 17:28

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2777282)
o fi mers frate....pe vremuri....sa mergi acum cu el sa vezi aventura:lol:....un lucru a fost bun in treaba asta....am pompat niste adrenalina.....dar nu de la senzatii...de la frica:lol::lol:

masina tinea ce strada vroia ea nu ce vroia soferul

ven`u 21-11-09 19:02

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2825310)
de exemplu pe langa tine am trecut chiar zilele trecute...dar probabil ca nu mai stii tu masina :D o ard undercover.... poze asa recente nu am din pacate =))

asa deci .... nu mai bagi lumea in seama .... .bine poponeteeee :)

bmw_motorsport 21-11-09 20:52

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 2825607)
masina tinea ce strada vroia ea nu ce vroia soferul

azi am mai avut o tentativa nereusita impreuna cu jakalu....un urs cabrio....alta masina...alta senzatie...culmea...tot rosie...tot cu jante late:lol::lol:...or fi dreaq predestinate la senzatii tari:lol::lol:

jakal 22-11-09 11:21

sa nu uitam pilotul care a venit cu ea.....:):)):))

sa mor ce panarama......:)):)):)).mai avea un pic si darama pompele de benzina....:)))))

bmw_motorsport 22-11-09 11:26

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2826866)
sa nu uitam pilotul care a venit cu ea.....:):)):))

sa mor ce panarama......:)):)):)).mai avea un pic si darama pompele de benzina....:)))))

da...da...adevarat reisar boss...nu gluma....vrooom...vrooom:lol::lol:

GiGiCarbiT 22-11-09 19:28

va da omul un deget....=))=)) tiam facut semn ventuza...dar..tu esti pe drumul tau...:))) brownplm...incearca sa te abtii in a face posturi aiurea exista PrivatM......

bmw_motorsport 22-11-09 19:44

de azi BOH-ul este in posesia mea....asa ca boss....asteptam parasolarul;)

GiGiCarbiT 23-11-09 10:59

am inteles

daffy duck™ 23-11-09 13:27

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2827931)
de azi BOH-ul este in posesia mea....asa ca boss....asteptam parasolarul;)

vine si ala boss.....lasa-mi pe PM id si numar/e de tel si ne auzim

GiGiCarbiT 23-11-09 16:00

Usor Usor.....Sa il stapanesti sanatos!!

bmw_motorsport 23-11-09 16:13

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2829966)
Usor Usor.....Sa il stapanesti sanatos!!

mersi boss....tu...cat de underground o arzi? ca nu te mai vede omu la fatza....tot cu tigra aia?

GiGiCarbiT 23-11-09 23:20

dap...cu aia albastra care e pe aici la bazare....

bmw_motorsport 26-11-09 14:26

1 Attachment(s)
SE DEZBATE INCA:twisted::twisted:
special pt ursaraia din ploiesti:twisted:

Lucian_GXZ 26-11-09 15:58

:)) nu sunteti sanatosi ma :))))

jakal 26-11-09 16:27

diseara se anunta ursaraie mare la ploiesti......mi-am terminat evacuarea...am vb si cu boby.laur ..e cazul sa facem galagie........

daffy duck™ 26-11-09 21:46

ar fii cazu sa mai faceti si voi o intalnire :lol::lol::lol::lol::lol:

sa va adunati....

GiGiCarbiT 27-11-09 14:08

Domnul Daffy ... de ce trebuie sa aud verbal ca trebuie sa dam bani, nu stiu ce cotizatie?Nu poti sa imi spui mie sau sa discutii asta cu mine? Tre sa il suni pe Bala?Ce putere crezi tu ca are Bala sa stranga vre`un Ban?

Taxa pt ce?Eu nu pot si nu am sa cer nici o taxa pentru bucuresti...eu nu pot sa cer nici macar o taxa pt ploiesti.....pt ca nu am ce sa le ofer pentru banii de taxa...sa pot sa cer..trebuie sa le ofer ceva.......

Sper ca nea`m lamurit ... ca am auzit ca am depasit termenul limita in care trebuia sa stranga Bala Banii.....

Succes!

(Am scris aici sa fie o discutie publica...pt ca tot aud intrebari spuse In "soapta" de la membrii clubului IMS-PLOIESTI...NU AM alte motive sa scriu chestile astea aici)

Lucian_GXZ 27-11-09 14:37

gigi, continuam discutia pe telefoane.. nu ne ascundem de nimeni cu nimic, este vorba de taxa pentru acte. acte de care nu beneficiem doar noi, cei din bucuresti, ci toti membrii acestui club din toate sucursalele made in romania. Mi se pare absolut normal sa puna toata lumea... dar cum ziceam clarificam la telefoanele celulare

gpk 27-11-09 17:02

Domnilor...haide-ti sa ne mobilizam sa terminam cu actele!!!

E pacat sa ne oprim acum cand suntem asa multi, fiecare dintere noi are macar un minim de ambitie sa realizeze ceva, in acest caz avem un interes comun: INTRAM IN LEGALITATE.

Luati legatura urgent cu Lucian GXZ sau cu Robinet si va pun detaliile la dispozitie.

Cu stima,

cozo 04-12-09 07:42

salutare la toata lumea de pe aici si mai ales membrii infernomotorsport.
acum cateva zile am vorbit si am auzit ca aveti anume nedumeriri in legatura cu banii care trebuiesc dati de catre toti membrii pentru intrarea in legalitate a clubului.
va voi explica simplu: este necesara o anumita suma pentru a face actele clubului adica sa devenim o asociatie sportiva in adevaratul sens al cuvantului. vom avea sponsori si vom beneficia de sponsorizari. dar cum bine stiti nimeni nu te sponsorizeaza ca esti tu nea gica din coltul strazii. trebuie acte, facturi...etc.... putem sa organizam evenimente, sa inchiriem spatii si foarte mule alte facilitati.
daca era o suma modica o suportam noi cei din bucuresti, dar suma este substantiala si a trebuit sa o impartim si intre sucursale. sa facem o suma aproximativa. banii sunt stransi de ROBYNET si avem o situatie cu tot ce se strange si tot ce se cheltuie.
cei care vor sa verifice nu trebuie decat sa ia legatura cu el si va va comunica.
ce va pot spune sigur este ce: CEI CARE NU VOR CONTRIBUI LA INTRAREA IN LEGALITATE A CLUBULUI vor fi exclusi din club si nu vor mai putea folosi insemnele clubului. daca dupa excludere se vor folosi de acestea, vor suporta consecintele legii.
va aduc la cunostiinta ca dupa intrarea in legalitate a clubului se vor semna niste acte si niste adeziuni asa ca fiecare va primi legitimatie de membru si doar acea persoana va putea folosi insemnele clubului.

deci.....ca o concluzie.... hadeti sa facem ceva pentru club ca sa poata face si clubul ceva pentru noi.

va foarte multumesc pentru atentie si va doresc o zi buna!!!

SORIN AKA TATAIE

GiGiCarbiT 04-12-09 09:00

Sincer....eu unul ma despart de Inferno Motorsport!!Probabil in viitorul apropiat o sa incercam sa facem alt club..asa cum trebuie si asa cum trebuia de la inceput!
Nu pot sa zic ca a fost rau...Vrooom Racing ----- Inferno MS a fost frumos...dar sa terminat!

Cine vrea sa ramana sa posteze aici! Cine Ramane solidar cu decizia mea sa posteze aici!

Multumesc!

alex2see 04-12-09 11:05

POC nu am mai postat de 100 de anii da in schimb am vazut ce se intampla si vin si eu fuga dupa tine DEABEA ASTEPT SA PUN IAR O BULINA MARE PE LUNETA PENTRU RECLAMA

Lucian_GXZ 04-12-09 11:17

Salutare la toata lumea, chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea ta Gigi, ca si presedinte, in loc sa sustii si sa tragi clubul in sus, il condamni si inchizi totodata. Ceea ce trebuie sa racunosc, treaba facuta la ploiesti a fost frumoasa si o stie toata lumea. Au fost perioade grele pentru inferno cand sucursala din Ploiesti era "grosul". Ca o completare la ce ai zis tu mai sus, IMS lasa la alegerea membrilor din fosta sucursala din ploiesti posibilitatea de aderare la sucursala cea mai apropiata momentan adica Bucuresti. Deci daca sunt doritori in continuare care vor sa poarte parasolar si sa urce cateva trepte mai sus, ii astept sa ma contacteze ori pe mine, ori pe cozo (sorin -tataie), ori pe gpk (marius - epu) ori pe Daffy Duck.
Multa Bafta Gigi si celor de care ne despartim, si de ce nu, va asptam prin bucuresti de fiecare data cand se vrea show.

GiGiCarbiT 04-12-09 13:12

Multumesc pt intelegere....cine vrea sa ramana ok...!Cine vrea sa ma urmeze in urmatorul poiect...e ok!

T@zMania 04-12-09 13:15

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2861006)
Multumesc pt intelegere....cine vrea sa ramana ok...!Cine vrea sa ma urmeze in urmatorul poiect...e ok!

multa bafta cu viitorul proiect si sa iasa asa cum va doritzi;)

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning