![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Bineinteles.
|
Quote:
ms de raspuns |
Quote:
|
Quote:
|
baieti,va rog sa ma ajutati....am un joc la ghidoncand trag de el se inclina 1 mm...nu e cine stie ce,dar ma deranjeaza:(...am incercat sa strang pipa dar degeaba...stie cineva ce as putea sa fac??/....va rog sa ma ajutati...multumesc anticipat
|
Quote:
Daca se misca cu pipa stransa calumea,inseamna ca sa dus partea zimtata de la gidon.Pt asta ar trebuii sa il schimbi. Sau incearca sa pui niste fasii de tabla subtine sau chiar cauciuc si strange peste. |
vale13...
bita aia ii vopsita cu pensula???:oops: |
Quote:
|
Quote:
si gabi1294 ms de ajutor dar totusi nu cred ca le mai schimb de astea ca nu sunt uzate au doar cateva luni |
scz ca scriu un atatea posturi unu dupa altu dar am uitat sa va intreb pe bitza mea merg montate pegurii?? si pe fata si pe spate??
|
Nu, nu se pot monta pentru ca filetul axului butucului unui BMX este mai gros decat al oricarei alte biciclete. Din aceasta cauza nu se poate monta. Iar daca il adaptezi tu, risti sa rupi axul.
Exista BMX-uri pentru acel sport. |
Quote:
|
Desfa piuluta, introdu peg-ul pe ax pe urma, cu o cheie tubulara de 15", strange piulita in interiorul peg-ului. In cazul in care gaura peg-ului este mai mare decat piulita, poti pune si o saiba. DAR, pentru a fi in siguranta, ai grija sa ramana destul filet pentru a putea strange piulita suficient de mult.
Sustin ideea ca ele sunt facute pentru BMX, chiar si daca vorbim de design. Dar, daca tu vrei, poti face cum am spus mai sus... |
Quote:
|
nu o sa poti sa pui peguri... si nu din cauza axului pt ca sunt peguri cu gaura si pt ax de 10mm si peguri cu gaura pt ax de 14 mm dar nu aici intervine problema ci s-ar putea in procentaj de 90% sa nu le poti pune din cauza furcii unde ai tu urechea de prindere si apoi vine bratul furcii acolo s-ar putea sa nu poti baga pegul pt ca va avea o raza mai mare (exterior) decat distanta de la locul undei intra axul pana la "bordura" facuta de bratul furcii... dar defapt acuma am vazut ca s-ar putea sa iti incapa.. cauta peguri pt ax de 10 si atunci nu ai nici o treaba.. dar sa vezi sa iti ajunga lungimea axului sa mai pui dupa aia si piulita ..si sa nu prinzi doar cateva spire ca o sa ai surprize neplacute sa ramai fara roata... atentie ca pegurile au pereti foarte grosi unde este gaura de intrare pe ax poate sa aibe lejer jumate de centimetru
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow: UnderConstruction !!!
|
1 Attachment(s)
Ieri la Sinaia
|
cu asa ceva mai vii de acasa, asa mai zic si eu :lol::lol::lol:
cumpar: FURCA FIXA CU !FILET! SI PRINDERE PENTRU DISC DE FRANA, PE 1TOL !!!! modelul vechi, sau nu stiu cum sa ma exprim. daca are careva de vanzare sunt interesat, URGENT |
Quote:
|
n-am inteles o treaba, joaca pipa-n furca sau ghidonu-n pipa?
daca joaca pipa-n furca atunci ii ceva mai nasol, daca joaca ghidonu-n pipa ii simplu, tai o bucata de tabla de aluminiu si ai cracit pipa, ai bagat-o acolo si o trangi cu simt. si ai rezolvat problema, bafta |
Quote:
|
1" !
Daca aveam cadru 1 1/8 aveam de mult furca rigida cu prindere de etrier, dar nu am :)) |
Quote:
Furca decare cauti tu se gaseste foarte greu sau chiar deloc. Personal nu cunosc vreo furca de 1 tol cu prindere disc, poate doar home made,sau la bicicletele chinezesti mai vechi care au si disc dar nu sunt fixe. Cel mai bine ar fi sa schimbi si cadrul si atunci e mai ok,si mai rezistent. |
am uitat sa precizez, imi trebuie furca pentru roata de 26, de mtb, nu de 20 de bmx.
au fost facute produse asemenea furci, mai ales pentru trialisti. si eu am avut asemenea furca acum 5-6 ani, dar acum...cand am nevoie nimeni nu are :( |
Daca vrei pentru trial poti arunca un ochi aici.
Desi cele cu cat de 1 sunt numai pentru v-brakeuri. Disc au doar cele de 1.1/8, si sunt destul de scumpe fiind produse de calitate inalta mai ales cele Echo. Sper sa te ajute totusi:D. |
mdea, totusi cred ca voi fii obligat sa schimb cadrul dar anul acesta raman pe asta, chiar daca-i super usor
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Poze de sambata 14.08.2010 de prin Busteni-Poiana Izvoarelor-Cabana Diham(antenele GSM)-Paraul Rece-Predeal-Azuga-Busteni-Cascada Urlatoarea.
|
vale_13 ai roti pe 24 sau pe 26?
pe 24 poti pune, pe 26 nu-ti recomand, asta in caz ca nu-ti este cald cu dintii in gura. tu stii. eni_bike, da, se pun peguri pe mtb, in cluje ste o moda sa mergi in skate park cu peguri pe mtb, si chiar pe trotinete. :lol::lol::lol::lol: te astept la cluj pentru a te convinge :P |
[QUOTE=Emy_bike, da, se pun peguri pe mtb, in cluje ste o moda sa mergi in skate park cu peguri pe mtb, si chiar pe trotinete.
:lol::lol::lol::lol: te astept la cluj pentru a te convinge :P[/QUOTE] Blasfemie curata! =)))))) :lol: :lol: :lol: Una la mana arata naspa rau.Doi la mana, n-ai ce face cu ele si e penibil rau la bune. |
dar daca-ti spun ca se pun peguri pe trotinete ce parere ai? :))
am ramas tampit cand am vazut |
Quote:
|
cu peguri pe mtb e penibil pt cei ce nu is obisnuiti... se poarta si pe dincolo mai ales cand mai bagi la park pt a diversifica trickurile.... lasand astea de-o parte va fac o invitatie la concursul de downhill, dirt jump si trial de la Buscat (pe langa baisoara) in perioada 27-29 august .. va fi deschiderea primului bike park din romania.... cu telescaun.. sa speram ca se va si termina pana atunci montarea si rodarea telescaunului.. mai multe detalii si poze puteti vedea pe www.hobbybike.ro sau www.buscat.ro
|
daca meri cu masina si ai un loc ma carutesti si pe mine dus-intors pana acolo?
|
2 Attachment(s)
my chopper bike..astept pareri
|
interesanta culoare
|
nu ma duc cu masina mea ca ai mei pleaca maine in italia cu ea... o sa ma duc cu clubul cu masina ca este si remorca... ma duc cu ceva zile inainte sa mai finisam si sa ne mai dam
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning