![]() |
2 Attachment(s)
e Citroen HY Van din 1952
poze : |
CITROEN HY-VANn
noa ca a ghicit cineva deja :cry: |
1 Attachment(s)
hai ca pun poza.. 8) nu e greu:
|
Maybach DS8?sw38 ?
|
nu..nu e maybach :wink:
|
atuncia nuj ..da-mi indicii :lol:
|
e din anii `40...te ajuta cu ceva??
|
1 Attachment(s)
chevrolet truck :D :D :D
|
lancia aprilia 8)astura
|
ultima incercare :? packard victoria
|
2 Attachment(s)
Da seamana frate shi cu Packard victoria (care in 1940 s-a facut doar convertible) shi cu Lancia Aprilia... :lol:
|
:oops: Sorry pentru Lancia, am pus alta poza... am vrut sa pun asta
|
Oricum, difera cateva linii de baza, care sunt specifice pt firmele respective(grila de la radiator, partea de sus, unghiul de inclinare al parbrizului, linia farurilor, modul de incastrare in caroserie, distantza dintre ele). :? Ash zice ca duce spre stilul englezesc, dar n-am idee ce-i :(
|
nu e nici o masina din cele enumerate de voi :!:
mai cautati.. 8) |
Mai da-ne Hint :( Europeana :?: , sau ceva prin care s-a remarcat mashina resp.
|
1940 cadillac special
|
nu e cadillac
da e europeana :wink: |
|
rover 16 ? :roll: 10 ?
|
Re:
Quote:
packard victoria http://www.studebaker-packardclub.nl...201939%202.jpg lancia aprilia http://www.m43.narod.ru/images/brumm...aprilia_02.JPG |
vectra_gts esti pe aproape...nu e rover ; dar e englezeasca
:) hai ca sunteti pe aproape :lol: :lol: |
SmK wrote:
Da seamana frate shi cu Packard victoria (care in 1940 s-a facut doar convertible) shi cu Lancia Aprilia... dak cauti shi tu mai bine .. fara sa iti bati joc o sa vezi ca, chiar seamana packard victoria :oops: Sorry, mea culpa, :oops: SOORRRYYY |
Dar shtiam ca la Pachard, de regula. au roata de rezerva pusa in laterul motorului (implicit un bot mai lung) shi ushile se deschid normal, nu invers...
Sorry, again N-am vrut sa ranesc pe nimeni... Frends :?: :wink: |
Smk...daca dadeai raspunsul corect fii sigur ca iti ziceam..seamana cu multe
..repet..singurul care a fost pe aproape e vectra_gts Hint : engelzeasca din 1946...mai cautati :wink: |
Cred ca shi Jaguar SS se apropie destul de mult...
|
nu e nici jaguar :!:
|
1 Attachment(s)
Like....
|
1 Attachment(s)
Sincer, n-am nici cea mai vaga idee ce mashina e. N-am mai intalnit-o, desi, aduce cu multe... deja mi se invarte capul de mashini englezeshti (Triumph, Aston Martin, Bentlay, Rover, Wolseley, Austin, MG), dar n-am gasit modelul exact :( Eu ma las pagubash cu asta, dar mai pun Wolseley...
|
asta e...u ai renuntat....mai sunt altii kre incearca....sa vedem pana knd :lol:
|
Bafta la toata lumea :)
Eu trebe sa ma ocup de altceva :wink: |
Bentley Mark sau RR Silver Wraith ?
|
nu....nu ai ghicit.....e kiar asa greu???
|
rolls-royce silver wraith? :oops:
|
Re:
eu
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca vi se pare prea greu si dezarmati ..va spun yo ce este..si bag alta poza 8)
|
daca e la fel ca poza asta..... :D las-o asa
|
pun ceva ..mai usor :lol:
..vreti sa o schimb?? |
ia baga... si zii ce era asta :D
|
Sunbeam-Talbot :?:
|
vai de capu' meu cu duba voastra...am pierdut sirul concursului :oops:
deci soricelule, lasa-te pagubas, k n-are nici o legatura cu Sunbeam-Talbot :lol: :P fii atent la detalii :wink: da oare ce-o fi... hmm :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning